112

Анонимен

преди 13 години

Тия свикнаха на дървени ваканции и сега ще ми стачкуват. Тъпичко.. Ето до това докараха всекидневните простести в страната - вече и дечурлигата взеха да протестират.. *** държавата сме...

111

бай ташо

преди 13 години

ЕВАЛА, браво на пуберите. От тях ще станат хора. Българинът винаги и бил иновативен, несломим и успяващ. 40 години комунизъм не са успели да заличат българския дух. Стачката на хлапетата е доказателство за това. ЕВАЛА

110

Калин

преди 13 години

тъй те я набутаха тази страна!! да ви плащат борчовете и заплатите и пенсиите .. вие да шментите!кои гледа мекото.. и кои го е гледал.. хайде само няма ми се правиш:)

109

Дядо

преди 13 години

В наше село мечкадари с мечоци доидоха. Много харесвах мечка като животно. В междучасие аз при мечките отидох, и там се забравих. То минало час два от програмата на школото, а аз се пребирам. Учителят така ме посрещна в училището, че още го помня. Познайте защо? А тези сегашните ни внуци и пра внуци ще определят правилата в учението. Няма такова нещо. Деца не забравяте, че сте ученици. Ако имате нарушени права нека вашите родители да ги отстояват.

108

Анонимен

преди 13 години

е,пиле,европейския начин на живот не протича в чалготеките. даваха сега по новините и студентите - до 6 сутринта се наливат и се ритат пред една чалгаджийница и се млатят...защото и те са претрупанни с учене,та разпускат...по техен си..."европейски начин"

107

до 101

преди 13 години

Как ще измъкнете България от калта, като търсите мекото на хляба, веселбата, кафето, пиячката и все от тоя род неща?

106

Анонимен

преди 13 години

Натресох се днеска тия безхаберни лапета по Александровска...

105

Анонимен

преди 13 години

а за тях столове няма да има. ще има един боклуджийски камион-ще го кара най-грамотния,другите ще подтичват след него да го товарят. това правите от децата си,като не ги подкрепяте когато трябва,а когато е просто така,протест да има.

104

Анонимен

преди 13 години

Този сайт е много провокативен. Ще предизвика нежелан ефект с манипулирането, на което подлага. Слагайте нормални снимки. Обединявайте, а не разединявайте!

103

Калин

преди 13 години

правата са много условно понятие.. драги, те имат право да Протестират.. за Намерението.. да им съкращават ваканцията .. и те ще я върнат в стари рамки.. не се съмнявай ... едни 4 - ри дни.. хайде много моля .. не са проблема.. тези номера болшевишки.. за разтуха на Обществото предвид социално - икономическите трудности които то среща .. са стари школувани практики.. на които се хващат маймуните .. и изобщо *** :)

102

Миронов

преди 13 години

Диалог с младежта за нормални ваканции, по-ясни правила и по-големи отговорности. Те могат без нас, ние не можем без тях. Да не ги обиждаме от позициите на властта и възрастта. Те не са *** и навярно не са това, което искаме да бъдат, но могат да сравняват. Веднъж ваканциите от 15 дена станаха 25, сега 10 дена, колкото и повечето фирми по Коледа, без да са ученици. Те гледат и депутатските ваканции. Нали искаме да станат и гласоподаватели или не ги щем...

101

3d

преди 13 години

Аз лично ги подкрепям - зимната ваканция е време за почивка и зимни спортове. Когато бях ученик винаги използвах първата седмица на новата година за да отида да карам ски някъде... Какво толкова ще стане, ако училището продължи на 10-ти?

100

VALENTINA

преди 13 години

Нали уж НИЕ сме бъдещето на БЪЛГАРИЯ ! Нали уж НИЕ ще я измъкнем от калта!А защо тогава никой не зачита НАШЕТО мнение!!!!Искате БЪЛГАРИЯ да е държава с ЕВРОПеЙСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ И МИСЛЕНЕ?!?!?! А как според вас това ще стане КАТО НИКОЙ НЕ ЗАЧИТА ЧУЖДОТО МНЕНИЕ ,най-малко НАШЕТО!На ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

99

Анонимен

преди 13 години

Един любопитен факт обаче на мен лично ми направи впечатление, макар и не забелижим на пръв поглед - видяхте ли при кмета колко момчета и колко момичета бяха....?:)))И после кажете че света не става женски:)

98

Студент

преди 13 години

И ето какво искат децата: "А ние само учим и т'ва е !!!" -> Е това вече е безобразие! Дайте им на децата да пият и да си правят партита! Няма само да учат! Ако ги питаш трябва направо да се забрани образованието!!!

97

Анонимен

преди 13 години

mnogo lugluvci i lugli ima...malko vi e boq!!!

96

бивш ученик

преди 13 години

ти хич не разбираш за какво става въпрос, жалко. За последен път: учениците нямат право да отсъстват от училище. Гражданските си позиции могат да изразяват в свободното си време. Подкрепям протеста им(условно, по-скоро става дума за гражданска позиция), не подкрепям стачката им( и особено нейната форма)

95

Анонимен

преди 13 години

Ами онзи господин-учител добре го каза-има 4 почивни дни през май заради двете матури на 12 клас и двата изпита на 7 клас, ама кой да го разбере. А кметът на Бургас беше повече от смешен-раболепен слуга с изразено мнение, без да е компетентен

94

анонимен

преди 13 години

Наскоро се чу - "Защо не увеличим зимната ваканция, а да намалим лятната (да се пести от ток)". А сега изведнъж учениците стачкуват, да им се увеличи зимната ваканция".Мога да пророкувам бъдещето - увеличаваме зимната ваканция, намаляваме лятната, и аплодираме българската демокрация- Ха ХА Ха?????????

93

Hanibal_Lektar

преди 13 години

Вземете прочетете нещо ... има една българска пословица Видяла жабата че подковават коня , и тя вдигнала крака ! , половината че и повече не знаеха какво правят там и защо са пред общината . Сякаш кмета може да ви реши проблемите ... седнете напишете едно писмо до министъра ... ама кой да пуши и пие ?!? Ха със здраве !