60

Анонимен

преди 13 години

Съда няма желание да съди или не! Съда взема решение на базата на доказателства! Съда съди за законосъобразност в действията, а не за целесъобразност!Как да го разбереш,а! Нали трябва да плюеш, че живееш мизерно! Отдушник трябва!

59

Иво

преди 13 години

Че съда е корумпиран е ясно, но е ясно също че никой министър няма да бъде осъден и да влезе в затвора! Нали се пишат за големи приятели с американците, а и имат мнозинство в парламента - защо не направят да е както в САЩ - със съдебни заседатели - 12 на брой ли бяха. Тогава ще бъде доста трудно (да не кажа почти невъзможно) да бъдат подкупени!

58

Емо

преди 13 години

Браво,Цецко,браво,Бойко! Поредната ви "брилянтна"акция! СМЕШНИЦИ!

57

Анонимен

преди 13 години

Браво на българския съд. Когато работиш с милиони човешко е да направиш грешка с някой милион.

56

пипи

преди 13 години

Гарван на гарван око не вади

55

Анонимен

преди 13 години

Сега той е наред да осъди държавата за показната акция по задържането му...

54

Анонимен

преди 13 години

НАЙ-ЛОШОТО Е НЕ СТРАСБУРГ А ЧЕ СЪДЪТ КАЗВА :КРАДЕТЕ НЯМА СТРАШНО ЩОМ ИМА И ЗА НАС...НИМА ВСИЧКИ МАФИОТИ ИЛИ ОБВИНЕНИ В КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ СА НЕВИННИ....ЗНАЙТЕ ЧЕ ИМА ДРУГ ПО-СТРАШЕН СЪД....

53

До тарикат Гоце

преди 13 години

Честито червени писачи Но тава няма да продължава вечно Все още има неподкупни съди

52

аватар

преди 13 години

Ние нямаме съдебна система,а мафиотска съдебна система действаща ефективно.Но ББ трябва незабавно,преди изтичане на мандата да предизвика велико събрание и смяна на конституциятя,това е единственият вариянт за спасяване на държавата ни.

51

Amenhotep

преди 13 години

Безумие! Това е поредният "доказано невинен" "истински престъпник"! Няма такава пародия, нямааа!

50

K.U.R.state

преди 13 години

Не,само си направи усилие да се запознаеш с далаверите му МО ....Друго няма ....

49

Анонимен

преди 13 години

Браво на съда!Респект! Сега оня *** Цветанов да излезе да се извини на общестовото дето се пъчеше толкова или да потъне в земята.Помислиха си,че като могат да диктуват на една шепа прокурори-бивши ченгета,по същия начин могат да диктуват и на съда,ама им се оказа невярна сметката.

48

sk

преди 13 години

vsi4ko opira do zelanieto na syda, sigurno ima i propuski v dokazatelsvata no ako sa iskali shtqxa da namerqt i dostaty4no godri dokazatelsva (alkapone za danyci go osydiha dozivot v shtatite). qvno sa si polu4ili pari4kite i sa potulili rabotata, nashiq syd taka raboti. a da vidim s podkupa kak shte go zavyrtqt?

47

Анонимен

преди 13 години

Не може да се бориш с терористи (БК(С)П - Д(П)С) с демократични мерки. Те и САЩ си направиха Гуантанамо за целта. Та с червеите от Позитано и тези на Доган, трябваше да се процедира по бързата процедура още рано рано - но пусти робски народ търпи и превива главица. Сега и децата му и децата на децата му ще теглят червената каруца. А беше толкова просто - пълна лустрация на всичко що е било ДС и ръководни кадри на БКП и няколко до стената за респект на следващите - ама нямаше кой да се жертва.

46

Анонимен

преди 13 години

И какво ти е виновен съда, че не е осъдил този, когото ти искаш!?!?!? Странна логика! Щом ББ и ЦЦ са казали, значи е виновен! А, забравих и Роман Василав-разсилния, дето, заради него ще плащаме още! На всичко отгоре много добър играч на борсата:))) Абе къде е тричленката на Сталин,а! Цецо предлага, Боко-утвърждава, а Георгиев изпълнява смъртната присъда:) Ех, този соц! Много ни липсва:)))

45

работещ

преди 13 години

Невинен е, бе момчета и момичета, невинен! Сега чета, че и обезщетение ще му плащаме. Интересно ми е, понеже за повечето българи Иван Костов е най-големият престъпник в най-новата ни история, защо него не вземат да го съдят? И как така става, че все такива тръгват да съдят, дето не могат да ги осъдят?И накрая, разноските по тия планирано ялови "съдебни процеси" нали правителството ги плаща от събираните от нас данъци? Е, как на човек да не му се прииска, ако не Хитлер, поне един Пиночет?

44

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Каква жалка картинка - един от най-големите крадци в България Стефан Софиянски сега се кичи с титлата "доказано некорумпиран политик"... - премина през всички инстанции на "безпристрастния български" съд...

43

мами

преди 13 години

Да се смея ли или да плача какъв е този цирк . Едно обвинение не издържа в съда на обвиненията за вината на големите риби. Същото ще стане и с Масларова от цялата работа нищо няма да излезе. Оставам с впечатлението че всичко се прави за отклоняване на вниманието.

42

Анонимен

преди 13 години

Съдебната система не може да задържи млади хора защото не им предлага по добро заплащане - вижте справките за напуснали съдии по собствено желание въпреки че са спечелили конкурси минали са обучение 6 месеца в Национален институт по правосъдието и като започнат работа и видят за какви обеми става въпрос НАПУСКАТ - не може да задържиш кадърен юрист които получава 3000 лв. в адвокатска кантора и има нормална работа и да искаш същия да работи по 16 часа за 1300 лв. А ВСИЧКИ СЕ СЪДЯТ!

41

Анонимен

преди 13 години

Прав бях. Българина разбира от политика и управление точно толкова колкото от футбол - не знае правилата, но му дай да псува съдията (съответно правителството). Аз предлагам да има изпит за получаване на избирателни права, така нито ***, нито простаците, които вярват само на жълтата преса, ще могат да гласуват...