19

Българин

преди 13 години

"Не може една жена, която не работи и не се осигурява, след това да получава обезщетение 410 дни", репликира я обаче шефката на НОИ Христина Митрева."ИНТЕРЕСНО - ТОГАВА ЗАЩО ДАТСКИТЕ И МАЙЧИНСКИТЕ НА ГНУСНИТЕ *** НЕ СА НУЛА ЛЕВА И НУЛА СТОТИНКИ, ЩОМ ТИЯ ПОЛУМАЙМУНИ НЕ СА РАБОТИЛИ НИТО МИНУТА ПРЕЗ ИЗЛИШНИЯТ СИ ЖИВОТ ?!?Естествено тая мярка, това орязване ще се отнася само за Българките...на *** отново ще се плаща с нашите пари да снасят по 18 мръсни чаавета !!!

18

Един Българин

преди 13 години

Защото жена ти вероятно я е хванала кризата. Защо за всичко трябва първо да ставаме черногледи преди изобщо да сме помислили???

17

Messi

преди 13 години

Така е,обаче останалите които са честни ,трябва ли да страдат заради ***?

16

Анонимен

преди 13 години

...освен от ***.

15

Анонимен

преди 13 години

тая същата гъска от нои ли, дето си взе обезщетение за невзетите отпуски няколко десетки хиляди лева, докато нормалните хора им изгоряха?егаси и наглостта герберастка....

14

др

преди 13 години

Тя логиката е проста в герберския ти мозък,щото там нищо сложно не може да вирее.*** логиката на Дянков я знаем.Требе да се вземе от сиромаа и да се даде на богатия.

13

Един Българин

преди 13 години

Кифлите са си кифли, но трябва да има деца че ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ!!! Това че обещетенеието е на база на заплата е добре защото има още по-мързеливи прослойки, които с това се изхранват. За тях сигурно има минимум, който трябва да се резне. Мързели и *** не ни трябват!! Мазнярова да не защитава толкова своите паразитни избиратели че за нищо нестава.

12

Дидо

преди 13 години

На жена ми пък ще и се вдигнат майчинските по този начин.Ами... доволен съм!

11

men

преди 13 години

И къде в краина сметка отива кампанията " за повече българчета ..." май насила трябва да изгонят и малкото млади хора та никой да не остане в тая държавица...ей хора на къде отиваме с тези управници ...

10

Helzo

преди 13 години

"Не може една жена, която не работи и не се осигурява, след това да получава обезщетение 410 дни"Може, г-жо Митрева, може и става.Не бива, това вече е правилната реплика.Не бива *** на 20 години, с 3 деца, да взима каквито и да е помощи, защото не работи а само краде,но може и го прави.

9

AZ

преди 13 години

Не е ли време това правителство да си ходи?

8

мдааа

преди 13 години

Честито на младите майки.Ми кво да ви кажа.Предимно тези млади майки избраха ГЕРБ преди додина и половина.Да са мислили.Иначе нищо ново под слънцето.Политиката на ГЕРБ продължава да прави хората по-бедни,а за това е виновен разбира се...Станишев.

7

гр

преди 13 години

Логиката е проста-да се избегне "назначаването" на *** на заплата 2000 лв като забременее.И после да взима по 1800 лв на месец.Всъщност не тя а тартора дето я е назначил на работа наужким. Щото ромите това го превърнаха в бизнес.

6

Amenhotep

преди 13 години

И у нас се поощрява раждаемостта ... но не сред българите!

5

електорат

преди 13 години

Като чуя -Масларова се напивам до безпаметност да я забравя!! Много ,много я мразя!!!!!

4

Анонимен

преди 13 години

Нов морал...А в цял свят се поощрява раждаемоста...

3

mishonka

преди 13 години

така е,не може едни да плащат и да получават толкова колкото други,които не плащат. или да го направят така кой колкото плаща,толкова да получава.Не само за майчинството,но и за здравните осигуровки!

2

Amenhotep

преди 13 години

ГЕРБГеноцид за Еврейско Разграбване на България! п.п.Щом гербавите некадърници я докараха до там, че крадлата Емине Масларова да е донякъде права, значи положението е "бузук"!

1

Управляващ

преди 13 години

кръц кръц от всеки ще кръцнем