93

Анонимен

преди 13 години

София е една селия в сравнение с един 300хил. в ЕС. лоша инфраструктура терсите на новото дори излизат на пътното платно. тесни улици все едно си в Азия по улиците да се разминават магарета.

92

Анонимен

преди 13 години

Тези софиянци си мислят че са богопомазани живеят в друга държава, турци не ги тормозят , искат турция в ЕС. Софиянци са банда еничари.

91

Анонимен

преди 13 години

Не си оригинален!

90

до 56

преди 13 години

Какви 2 милиона бе, анонимнико?! София да не е колкото Брюксел, Букурещ или Будапеща?! Те са двумилионни градове, а софия край тях си е провинция отвсякъде. Който е пътувал по чужбина ще ме разбере....

89

Анонимен

преди 13 години

Първанов не е употребил думата "провинция". Това е дело на автора на статията- заменил е "периферия" с "провинция" в заглавието. А друг въпрос е, че София си е провинция от всякъде- манталитет, външен вид, неуредици, неуютност....

88

СЕЛЯНКА

преди 13 години

Номер 80 -вие сте ***.Ако не са селяните какво ще ядеш.Има и много хора от селата които са много по -умни от Софиянци.Българи има из целия свят,а ти ми говориш глупости, че един Българин от село не трябва да живее в софия.Що за лудост е това.

87

Анонимен

преди 13 години

А какво ше кажем за супер Бианчето от едно момиченце ли се уплашихте господин Първанов.Дайте сега момиченцето като е дошло от провинцията да го прибирате в полицията.Не е етично това което направихте.

86

Amenhotep

преди 13 години

В провинцията зле, в София добре ... а в Сирищник най-добре!

85

Анонимен

преди 13 години

Сега му слушах речта по късните новини в Кърджали.Смях в залата.Кърджали бил център за етническа толерантност моля ви се. Ама така мило го каза към насъбралите се турци,че и най-тъпия човек би разбрал ,че говори не като Президент,а лобира за гласове , когато след година създаде своя партия с коалиционен партньор ДПС .Само стойте и гледайте какво ще се случи.Комунистическо-турският тумор за България или се изрязва или съсипва държавата.

84

Анонимен

преди 13 години

Най зле е северозападна българия. Там са ги забравили тотално. Дрънкаха глупости за Дунав мост 2 и всичко заспа до празнословието.

83

константин

преди 13 години

Добре де ,драги,ти задавал ли си си въпроса какво правят тия хора в столицата?Нито просят,нито крадат,а бачкат.Представи си как тия хора се махат.Кой ще заеме работните им места,а?Помисли,не бързай!А относно икономиката-млъкни и не се излагай повече,защото ако те питам какво е децентрализация,ще има да се пулиш и потиш,докато се сетиш.

82

anonimen

преди 13 години

A,GOCE,SE PODGOTVJA ZA IZBORI,STOM PODKOVAVA SMOLJAN,S BLAGA PRIKAZKA

81

Анонимен

преди 13 години

Отворко, пише се "инвестиции", а не "инвестициЙ"....

80

Иван

преди 13 години

Защо г-н Първанов се сещатеедва сега ,че България освен столица има и провинция.Осем години на този пост не сме чули такава загриженост за провинция,за образование,здравеопазване.Стига сте ни посипвали с демагогия.За всички е ясно,че не ви пука за народа а си подготвяте политическата кариера след мандата.Непочтенно е да се гаврите с нацията.Няма чистоплътност в изказванията ви по време на обиколките в цялата страна.По време на криза редно е всички да понасяме недоимъка а вие си правите воаяжи.

79

константин

преди 13 години

В случая ****ара си ти.Алпите са станали нарицателно..Има се предвид планински=алпийски.Ама се иска малко книжки да си прочел.Тъпо исказване от твоя страна ама иначе много знаеш и оценки чак даваш.

78

Анонимен

преди 13 години

Мда... Гоце като дойде на власт ще ви нахрани с две риби... Или със "съюз със СССР".

77

Бай село

преди 13 години

Абе г.през.Първанов,защо толкова се интересуваш за провинцията.Аз се досещам,защото само тях можеш да излъжеш.Но не всички,защото и аз съм от село и то гранично и не се хващам за лъжитеви .Вече 20г.НИКОЙ НЕ Е НАПРАВИЛ НШЩО ЗА СЕЛАТА.Добре че Живков направи улицитени и от тугава нищо имахме и учелище което сега е ограбено сега нямаме млади хора в селото няма работа ,възрастните изнемогват.Добре че ракийката и винцето е нашата утеха.Ха на здраве...

76

до 80 селчото

преди 13 години

Защо наричаш другите селяни а вие какви сте бе само ми кажи в кой квартал живееш и ще ти кажа какво е името на твоето село .Не забравяй ,че днешна софия е създадена след обединението на селата от софийското поле.Така че 90% от кореняците софиянци са си чисти селяни или шопи както са били наричани селяните от софийското поле

75

AntiGoce

преди 13 години

A Goce sega li se seti be? Ami dokato upravlqvashe turskoto pravitelstvo, koeto ti napravi, zashto mucheshe be? A be Goce? Dokoga s tozi tvoi populizum be Goce? Po-dobre se srkii, che kydeto se poqvish i horata te osvirkvat.

74

Анонимен

преди 13 години

Военната церемония бе изпълнена от почетен караул на 101-ви алпийски батальон.Abe ludi li ste be? da ne bi Alpite da sa v Balgaria.Tapanari, ei !