34

123

преди 13 години

БСП УМРЯ ! АМИН !

33

t-rex

преди 13 години

България ще се оправи когато изпратим *** в Индия, а комунистите в Сибир. Мечтая за такава България.

32

Анонимен

преди 13 години

Важното е Доган да умре ,а Станишев да му изкопае гроба-това е важно!!!!А колкото до болниците-те приличат на СУ.Последните години всички болници и някои университета(СУ) искаха само пари и колкото и да им дадеш все не им стигаше.Сега има контрол,по малко пари и им СТАВА ЛОШО-вземат от 5000 на 3000 и им се повръща!!!НЕ се залъгвайте-комунистите и ДПС са туморът,РАКЪТ на съвременната ни Държава и само смъртта им ще оправи България ,а не някои Цар или ББ!!!

31

redhead

преди 13 години

Те си я продадоха на себе си!!!

30

Анонимен

преди 13 години

Само като го погледна тоя ПосерГей и ми иде да му фрасна един в муцуната, да му се изплюя и да го насера! Отвратен е!

29

Анонимен

преди 13 години

И герб и бсп и дпс, всичките са за ***!

28

Манолски

преди 13 години

турско-комунистическата *** напират отново да цоцат от властта, ама точно пък Хамстера кви очи има да надига нос немога да разбера, след като хората му казаха че не става и срина позорно имиджа на партията си

27

...

преди 13 години

Ти нИдей рИва, че навремето РМСовете бяхте най- големите гадове и продажни родоотстъпници!Пък този ухиления мамин сладък да каже защо ВСИЧКИ боници, дето им се правяха ремонти, сега изглеждат в пъти по- зле от преди, заради некачествено изпълнение? Ако той не ще, мога иаз да кажа: Защото стойността на външна замазка и боя по тяхната ценова листа е 1000 и нагоре кинта на квадрат. За толкоз пари, толкова.

26

Даниел

преди 13 години

Ах нещастни комунисти не разбрахте ли, че вашето време свърши немате место в парламента. Никога нема да гласувам за вас мамаичката ви и издениците

25

Goldstrike

преди 13 години

Аз мразя комунизма от сърце! Никога повече такива *** като серго и доган в управлението на държавата! Защото случи ли се - тези двамката и техните *** ще останат в историята като гробокопачите на България.Крайно време е да изхвърлим комунисто-мафиотския ***!

24

redhead

преди 13 години

Абе тия нямат ли си друга работа .. а само се чудят как да пречат но останалите???

23

?!?

преди 13 години

Никога повече БСП на власт. Всяко правителство си има своите проблеми, но тези продадоха българската природа за жълти стотинки.

22

Анонимен

преди 13 години

Ne GERB gi dokaraha do *** moi chovek a BSP i DPS , kyde si jivial do sega? Ti vlizal li si v bolnica poslednite nqkolko godini da vidish kakvo e? Gerb niamat nishto obshto s tqhnoto systoianie

21

Анонимен

преди 13 години

"Играта на добрия и лошия, на рестриктивния Дянков и на добрия Борисов, не върви ВЕЧЕ"?Напротив, върви си!Както си вървеше и при теб, СерГейчо. Помниш ли как все искаше да "вдигаш", а "льошият" и "седесарят" Орешарски "не даваше"?*** нЕма лошо! Давайте! Мат'рялът гълта всичко :)

20

аз

преди 13 години

Не ме карайте да се смея! БСП се бори за оцеляването си, а ДПС е маргинализирана. Стари кучета без зъби.

19

"ГЕРБОМЕТЪР&quo

преди 13 години

Гласуваш за Герб получаваш: - фалит на болници, вдигане на пенсионната възраст, увеличаване на цени на хранителни стоки,ел . енергия, парно, газ,увеличаване на акциз цигари, алкохол, и за капак замразяване на заплати и пенсии от 2009 - 2011год

18

БАЧКАТОР

преди 13 години

Какво хамсти радваш се?С "мощна" коалиция от 79 депутата общо какво мислиш че ще постигнеш ?

17

Анонимен

преди 13 години

КАК ДА НЕ СЕ ОБЕДИНИТЕ! ВИЕ ИМАТЕ ОБЩ ПРЕЗИДЕНТ,ВАШИ СА УПРАВИТЕЛИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ,ВАШИ СА ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ЛЕКАРСТВА,ВАШИ СА ДОСТАВЧИЦИТЕ НА МЕДИЦИНСКО ОБОРУДВАНЕ-ВАШИ СА В С И Ч К И К Ъ Р Л Е ЖИ ИЗТОЧВАЩИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО! ВАЖНО Е ДА СИ ОТИДЕ БОРИСОВА И ЗДРАВНАТА КАРТА ДА СЕ ОТЛОЖИ ПОНЕ С 1 ГОДИНА.ТОВА СА МНОГО МИЛИОНИ В ДЖОБА НА ВАШИТЕ ХОРА .КОЛКО ЩЕ СКУБНЕТЕ ДОКАТО ДОЙДЕ ДРУГ И КОЛКО ОЩЕ СЛУЧАЙ ЩЕ ИМА С АМПУТИРАНИ КРАКА ОТРЯЗАНИ АПЕНДИКСИ А ХОРАТА ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЯТ ЧЕ СА ОПЕРИРАНИ!

16

Анонимен

преди 13 години

***- ПЕД......АС. ***- ПЕД.....АС . ТОВА СА БСП И ДПС . ДРУГА ДУМА НЯМАМ- ***!!!!!!!!!!!!

15

Dan

преди 13 години

Никога повече БСП и ДПС във власта!!!