247

Нормална

преди 13 години

Разбира се,че на Костов не му пука от мнението ви!И на мен не ми пука!Щото съм Интелигентна,а не Ентелегентна,като вас,драги сънародници!Как ще му пука,бе!От твоето мнение!Да не си "някой",че на Костов да му пука от това,какво мислиш?!***!

246

Спонги

преди 13 години

Костов рядко говори. Винаги намясто. Веднага след негово изказване се появява някакъв извънземен план на вампира Ран Ът. Този таласъм, вампир, кръвопиец или сатана някакъв си е виждан само от комунистите. Та този план предвиждал унищожение на нацията. Другата версия е, че ще се възстановява Османската Империя и Костов за това работел. Щеше да е само смешно, ако нямаше хора които да вярват в тези измислици. Костов знае, че ще бъде заливан с помия до изборите. Не е от страхливите. Продължавайте.

245

Анонимен

преди 13 години

Така си е и тогава народа беше мн по добре нз но баща ми е казвал че всяка година е ходил по трипати на екскурзия като казвам екскурзия имам предвид ние сме от бургаска облас до другия краи на България тои ми е казвал със стотинки е трагвал всичко е било усигурено образованието било добро дори някои училища стоят с обурудване от тогава всичко е било нормално живота е бил такав какавто всеки мечтае но комунизма е ималсвоите недостатаци ....

244

Василев

преди 13 години

Ако Хитлер беше спечелил войната, сега в България щяха да идват гърци ,турци и сърби да работят за нас,всеки 3 българин щеше да кара БМВ или Мерцедес.Всеки втори българин щеше да бъде човек от средната класа.Нямаше да има изкуствено създадени кризи, с една единствена цел да се изпие кръвчицата на обикновенния човек.България щеше да дава кредити, а не както сега да сме доживотни кръводарители на еврейските банки!!!

243

Иван Бухов

преди 13 години

Само Костов! Пак си пръв! Все да е така! Трябва да се научат хората да те слушат за да се оправим!

242

Нормална

преди 13 години

"Този *** е за затвора дори само заради цвета на кожата си"....noment....Иска ли още веднъж да чуете,че българите са нааааааааааааааааааааааааааааааай-големите ***?Славо Богу,че е ***,а не ***,като вас!Слава богу!Слава Богу!

241

барс към 211

преди 13 години

Жорко успокой се малко! Спомни си колко депутати бяха избити без съд и присъда направо на улицата преди Девети Септември. За тези твоите 108 имаше формален съд признат за легитимен от победителите /Запада и СССР/. Радиото пряко предаваше съдебните заседания и всеки от обвиняемите можеше да каже това,което мисли. Съгласен съм с конфискацията на имуществото на незаконните милионери.Но с убийствата внимателно.

240

Ели

преди 13 години

Подари ми акции от Булбанк и част от комисионната за БГА" Балкан".Ех ,тези комунисти . Само за пари мислят .

239

Анонимен

преди 13 години

Дядо ми през соца е работил една година и си е постоил къща, аз за да си построя къща трябва да тегля заем и да го плащам най малкото 20-30 години! Само това ще кажа,правете си сметка, кога е било по добре!А нека всеки се сети, че всички българи имат къщи по селата от соца, именно строени от нашите баби и дядовци, да не би да са теглили ипотечни заеми или са работили в чужбина?! Само комунизъм, това е чистата истина!

238

КОЛЕГА ОТ ВИИ

преди 13 години

"След този ден антифашистката кауза беше превърната от СССР и нейните сателити в инструмент на терора и аргумент за потисничество", заяви още Иван Костов.Това от нюзбг.Млади онанрращи евроатлантически демократи,абе как никой не се сети от вас да запита шушнещият си с теменужки драгалевец нали в България не е имало фашизъм?Като гледам по форумът надигащият се демократски онанизъм и ми става светло на душата..Европа Европа таи над нас бдиш..*** уили..

237

Анонимен

преди 13 години

Иван Костов:милиадерПредседател на партия с 21 гласоподаветели (фамилия и рода).Дупетат, недосегаем за българската съдебна система.Не му пука от мнението на българския избирател. Включително и на пишещите тук.

236

Василев

преди 13 години

9 септември е позорна дата в историята на България.Слугите на еврейските финансови олигарси болшевиките от СССР налагат червена диктатура в половин Европа, с една единствена цел да се раздели Европа и да се отслаби християнството.Б България беше затрита интелигенцията и средната класа, беше ударена православната църква!!!

235

Анонимен

преди 13 години

Колко ти плаща *** като лакей или си самия ***?

234

1000 leva pone

преди 13 години

za da se stigne minimalniq standart ot 80desete sega minimalnata zaplata trqbva da e pone 1000 leva!!!

233

7

преди 13 години

Ти ли си Нормална *** гъско?

232

Ели

преди 13 години

Умен *** и много добър икономист. Можеш само да се учиш от него.

231

Гъбка

преди 13 години

излъгал милиони българи...Костов просто действаше, а не обещаваше да ни оправи за 800 дни вервайте, вервайте...далеч ще стигнете

230

Полит икономия

преди 13 години

Иван Костов:Баща - циганинМайка - български мелезА той? Образцов съсипник на Бъллгария!

229

Ели

преди 13 години

Айде сега прочетете и престанете с измислиците какво е учил в СССР . И прочетете внимателно коментара на Нормална и стига с тази чалга наистина .

228

Гъбка

преди 13 години

каква държава? какво ликвидиране?заради такива като теб в Европа ни гледат като *** и сме на чело на всички черни класации