109

:)

преди 14 години

Ми сънувай -то е безплатно

108

Д1

преди 14 години

Колко оправдано ще се повишат цените на хранителните пордукти ! Питам се... как тези салами от Западна Европа ги продават 2 пъти по-евтино от българските и то в България и то вмомента без да има такива по БДС ?

107

Анонимен

преди 14 години

И аз сънувам, че ям такива работи.

106

Калин

преди 14 години

откровенна спекула!узаконена спекула .. шляпайте :)това е удар не само срещу потребителя в бг, но и срещу българското животновътство! ще разберете що е партизанщина в европейски условия, бетонни глави!

105

Анонимен

преди 14 години

6-7 лева за месо и то от месарница, която също иска да печели и е сложила надценка. Значи от производителя като ти направят отстъпка вероятно купуват месото около 5 лева килото, а сега ми обяснете как кренвирша ще е 10 лева килото, соята ли е толкоз скъпа, амониевия нитрит ли, е-тата консерванти ли, кое?????

104

с. Безпаричково

преди 14 години

А кога ще стане и заплатата ми по БДС питам аз?....За кренвиршите ..ок ама за заплатите......Вече наистина ми писна !!!!!!!!!

103

:)

преди 14 години

Не ми пука - аз по принцип ям само омари и снежен краб

102

сас22

преди 14 години

Безумие , но очаквано безумие. Пенсионери с 250 лв. пенсийка ще се хранят със сирене от онова нещо...Безумна държавица е България... Стандарт европейски заплати сомалийски...И драскачи на хранилка които ни убеждават , че живеем добре....Това е по-голяма пародия и пропагандата през комунизма ...

101

Анонимен

преди 14 години

От много години не ям кренвирши и салами-просто съм виждал какво се слага в тях.От магазина си купувам 1кг телешко и 1кг свински гърди.Смилам го за 2 мин на електрическата мелачка и го давам на жената да омеси каймата.После стават истински кюфтета.Отделен е въпроса месото дали е чисто от антибиотици и други *** но е месо.Сега има такива мелачки ,че от рога, копита и пилешки кожи правят "страхотни" кренвирши.Да ви е сладко

100

Анонимен

преди 14 години

Плащай бе, кой те спира? И по 20 лева стискай палци да ги направят.

99

Анонимен

преди 14 години

От доста време когато купувам кайма просто ми я мелят от месо. И пак струва около 7-8 лв. кг. След като срещу 100 лв. се купува право за производство не съм убеден, че ще е истинско. Та това е България.

98

с.

преди 14 години

Ти нормален ли си бе!?Да работя на две места за да мога да си позволя кренвирши!С това малоумно мислене за никъде не си,пич!Не може всички да са висшисти или някакви си!На тоя свят има нужда и от боклукчии например!И тия хора е нормално с заплатата си да могат да си платят сметките и да си нахранят децата!То е ясно,че няма да ядат хайвер от дива сьомга,ама да нямаш за едни кренвирши е гавра!Нали се сещаш!???

97

Анонимен

преди 14 години

Както казваше дядо ми... с много подправки, всяко месо е вкусно ;)

96

Муньо Кинтата

преди 14 години

Не яжте колбаси - не знаете какво има в тях. Купувайте си прясно месо от проверен търговец/кланица.

95

Анонимен

преди 14 години

Учи, ама ако ти се удава, щото примерно такива като тебе колкото и да ги учат...

94

ЪЪЪ

преди 14 години

Лъжи,кради и ще сполучиш

93

Анонимен

преди 14 години

Първо някой трябва да направи анализ колко свинеферми,кравеферми,птицеферми и т.н.има в БЪЛГАРИЯ.Какво количество се изнася навън,какво остава тук за преработка и какво се внася от вън!Да се контролира *** ,който внасят защото той унищожава нашето здраве и децата на БГ.

92

Анонимен

преди 14 години

Кво да ти правим, тя природата достатъчно те е прецакала...

91

ХАХА

преди 14 години

"Десетачка за кило кренвирши, ама ги ядеш по БДС" Значи в другите кренвирши има всичко друго останало, но не и месо... Както един стар кръчмар казал на сина си: Помни синко, че кюфтетата стават и от месо :)

90

anonimen

преди 14 години

пак искат да ни прецакат купувал съм в Италия кремвиши от ЛИДЛ,за три бройки 65евроцента и са си от чисто месо а тук 10лв ко става бе буклуци