76

толераст

преди 14 години

А бе,мамка ти сбъркана,кво дращиш с тая шльокавица бе,***!?Бегай на летището да си ги очакваш и да си ги водиш в къщи!

75

Пич

преди 14 години

Яяяя, гледай ти. Демократична Франция, дето дълги години ни даваше акъл как да си интегрираме малцинствата. Да не повярваш тези интелгиентани и знаещи французи. С фадромите направо, тц, тц, тц. Не ми се иска да си мисля какво ще се случи ако утре правителтството на България реши по същия начин с фадромите да изравни няколко *** гета. Сигурно същите тези французи ще скочат до небето и ще започнат да ни дават акъл, че така не се прави. И къде са правозащитните организации сега, питам ?!

74

siko

преди 14 години

лагер"АУШВИЦ"отвори отново врати.предлага многоброини спа процедури,стаи за отдих с изглед към планина, а за вашите деца е построена специална ограда да не могат да избягат.предлагаме още денонощтна въоръжена охрана.каним всички *** на олинклузив до 30.10.10 ех ако можеше да е истина в каква по красива България щяхме да живеем

73

Анонимен

преди 14 години

В Авганистан да идат.Талибаните да ги научат на ред.Там при кражба ти режат ръката,а при втора другата.Да се оправят и да се махат нанякъде.В тая криза само *** си мисля как да изхранвам.Айде марш от България!

72

xph

преди 14 години

Да ги интегрират бе, нали само ни крещят и викат да ги интегрираме да няма дискриминация... Нека ги интегрират, за да видят какво е да имаш подобна *** в двора си!

71

Наблюдател

преди 14 години

франция иска *** и араби,а не ***.това е най-смотаната държава в света.там останалите бели хора са ***.

70

Анонимен

преди 14 години

Масово трябва да откажем да плащаме данъци,които да се дават на миризливата *** като помощи! Превърнаха България в развъдник на тази *** ***.На всеки защитник на *** да му се начислят по 2 гета с *** на негова издръжка,да видим тогава каква песен ще запее.

69

Анонимен

преди 14 години

Е защо ще ги връщайте!!! Айде интегрирайте ги, френски ***! По европейски!!! Както сте интегрирали африканците!!!

68

Анонимен

преди 14 години

Пейте си кой ви слуша от 2007 година се раждат повече *** от колкото Българи към 2025 година очаквайте 1вия циганкси президент!

67

siko

преди 14 години

дръжте си кучетата България не ги иска.нали сте много цивилизовани измислете си нещо да си живеете заедно с тази ***.

66

Dari

преди 14 години

*** Balgarin stava li? Bili Balgari,,,te sa jivotni i samo izlagat Balgaria navsqkade po sveta.Trqbva da se zabrani sas zakon *** da napuskat stranata i da se zaselqt na opredeleni mesta bez pravo da poseshtavat restoranti ,barove,i tem podobni kadeto hodqt Balgari.

65

Анонимен

преди 14 години

Убеден съм ,че в която и европейска държава да отидат ***, ще съсипят социалното и здравното им министерства.Но ние на този фон ще цъфнем тука без тях.Милион и половина са.Това са всеки месец пари от нашите вноски и ги ползват те.Е докога ?Докога Европа няма да прави нищо по въпроса?Нека всички *** от България идат в Европа.Ние нали сме млада демокрация и незнаем как да ги приобщиме?Е тогава Европа да ни помогне като вземе по няколкостотин хиляди от нашите ***.А ние ще им дадем акъл.

64

читател

преди 14 години

ДО ДЖУГАШВИЛИАми то средното отдавна е като основно...Време е за промени в конституцията, и в държавата наричана България...

63

123

преди 14 години

ayda i tuk s fadromite i vsi4ki geta da se srinat.na6te puhliovci gi e strah kvo 6e kajat v es ako izintegrirame romite.ni6to,j vij sarko ko prai.ayda s bagerite i tia va6karnici da iz4ezvat.

62

Хитлер

преди 14 години

Айде.. още *** в българияНали неса ни достатъчно и турците а ся и още ***......Колко по лесно беше да ги заведат някаде и да ги разтрелятИ без тва живеят на гърба на Българите1 *** по малко = 3 хляба за 1 българинХитлер ми липсва все повече....

61

Ариец

преди 14 години

Единственото гадно племе без интелектуален напредък от векове.Дори африканските племена имат по-голямо развитие,*** си е *** незажисимо къде е,дай му само да краде и ***.Само да надуши къде дават помощи и е пръв,а тези пари идват от всички нас.Така че да не ни дават акъл как да ги интегрираме,защото и те немогат.Просто трябва да се роди новия Хитлер да изреже тази язва и да се приключи.

60

Джугашвили

преди 14 години

Хайде да не средно, основно образование нека е нужно за гласуване. Основното образование е задължително по Конституция.Кой следи и какви са санкциите за неспазване на конституцията?!?!?!?!?

59

1111

преди 14 години

Да, ГЕРБ бяха с *** на изборите - парламентарни и местни... Знам го от достоверни източници... Плащаха им за гласовете... Вкараха и общински съветници - роми...

58

smoke_chiba_chiba

преди 14 години

Къде са Амнести, Романи бах или Комитета за защита на животните . Що не ревете сега вашта мама.

57

rodina

преди 14 години

Da se varnat v Rodinata si,tuka ste sa po polejni,4akame gi!