60

Язе

преди 14 години

"74% от ромите в България над 10-годишна възраст имат постоянен партньор"Муахахаха...То същото е вярно и за другите етноси, така както сте го написали, без да има спомената горна граница.

59

Irina

преди 14 години

Napulno sum suglasna s Vas .. noo shte gi tyrpim sigyrno do kraq na nashiq jivot,blagodarenie na skupiq Ivan Kostov,koito gi prizna za malcinstvo.. a shtom priznaesh grupa ot hora za malcinstvo pred sveta.. trqbva da gi gledash.. v protiven sluchai shte si imash golemi problemi ;)

58

Димитър

преди 14 години

не трябва да говорим само какво било що било и да бездействаме проблема е ясен няма смисъл от празни думи да си отваряме остата само.ТОВА СЕ ЛУЧВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА нас КОИТО СМЕ МНОГО ВЕЛИК НАРОД С БОГАТА ИСТОРИЯ И В МОМЕНТА ПИКАЕМ НА НЕЯ ЗАЩОТО СЕ ОСТАВЯМЕ ДА НИ ОПРАВЛЯВАТ ШЕПА НЕКАДЪРНИЦИ.Какво чакаме *** да станат колкото нас ли и да им плащаме помощи???шепа *** се гаврят с нас а ни е се оставяме трябва да се вземем в ръце и да променим нещата ако искаме да живеем по-хубав живот

57

уф

преди 14 години

ох тия новини само ме натоварват ще спра да ги чета

56

Ехо

преди 14 години

Отново и отново ни залива *** ИСТОРИЯ На никой не му пука, четова т.н. "съжителстване" води до раждане на сумати *** хлапета. Те пък биват захвърлени и ние,БЪЛГАРИТЕ ги гледаме в Домовете. БЪЛГАРИ, време е да се осъзнаете. Време е да поискаме къде точно отиват НАШИТЕ парици - за издръжката на една паразитна нация, една безкрайна *** ***.

55

anonymous

преди 14 години

Абе тази нация от педофили кога най-сетне ще отиде там където и е мястото????

54

Димитър

преди 14 години

прав си едва ли някой данакоплатец му харесва това.Вместо тези пари да отиват за образование и медицина отиват в на магно джоба!!!*** краде *** носи повече злато от нас и пак рови в кофите защото е по лесно да краде и да рови отколкото да работи за 20 лева на ден.режат парите за образование ама парите за джагалъка не ги режат защото ги е страх политиците разтворили са бузи и чакат да го поемат отзад тъпите ни оправляващи кефи ги да им го вкарват защото взимат пари за това

53

H8C0RE

преди 14 години

Кога най-сетне някой ще разчупи ТАБУТО и ще изкрещи истината - ПРИЧИНАТА Е В ГЕНА!!!!!!!

52

Радо

преди 14 години

Ако си с модем,сменяш си IP,и,,Стана беля,, отпада,така че обоснови се спокойно

51

ТАНКИСТ

преди 14 години

Ромска мода .. в белите страни му викат ПЕДОФИЛИЯ ... ДОКОГА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ЗА ТОВА????!!!!

50

ohubohu

преди 14 години

Заглавието е доста манипулативно - авторите признават, че са засекли само един такъв случай! В същото време 18г и 4м е средната възраст на която започват да живеят Юна семейни начала". Да питам ли каква е възрастта при останалите етноси?74% над 10г имали партьор? Тези на 18, а и тези за 30 - все са над 10г. Нали?Безсмислена статия, от псевдожурналист!

49

Българин

преди 14 години

63 - кое го има и при Българите, бе, макак?

48

Циганин

преди 14 години

Ами горе долу това го има и при българите ако може така да им се каже

47

хмм

преди 14 години

Ама на снимката е с цветовете на знамето ни))))

46

valentin

преди 14 години

Ako se obosnova-shte mi pishat Stana belq!D D D

45

Aнонимен

преди 14 години

Пак тия Роми. Абе тия журналисти нямат ли си друга работа?!?

44

Българин

преди 14 години

55 - не може да има такъв закон. Откъде-накъде някой Българин или нормален *** или представител на някое друго малцинство да не може да има три деца, ако иска?Да се спрат всякакви детски за всички, вместо тях - данъчни облекчения, да се наказват безмилостно тия, които отглеждат децата си в нечовешки условия или не им дават образование - това е.

43

valentin

преди 14 години

Maimuni!!!

42

Анонимен

преди 14 години

трябва незабавно да се спрат всички помощи за тези, защото благодарение на тях, те се размножават невероятно! на предното преброяване като *** са се декларирали 300 000, докато догодина те вече са може би около милион!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!България е в огромна опасност! И националистите вместо против гей парада да протестират против даването на помощи на една група, която живее само и единствено с нашите пари!

41

Българин

преди 14 години

51 - кое е невъзможно? Да се прилагат законите еднакво за всички ли? Да се сринат НЕЗАКОННИТЕ катуни? Да се спрат помощите на ***, които са здрави и прави, но отказват да работят? Да се натикат в затворите хъхрещите крадци, убийци, педофили? Да се изхвърлят от болниците тия, които отказват да плащат осигуровки или лечение?А щом разни природозащитници от Брюксел и Страсбург толкова реват, да си вземат *** при тях.