74

До№ 41

преди 14 години

Ама това социалистите сте страшно нахални хора. Винаги след Вашето участие във властта под една или друга форма се налага някой да спасява икономиката.

73

българин

преди 14 години

иван костов най-успешно покрива далаверите на комунистите .... логично е пак да го сложат премиер.А тъпият електорат - гласува ли,гласува...Вместо да измете тази ***...

72

Менката

преди 14 години

Е, тогава вече ще имаме бандитизъм във висша степен!

71

Честно

преди 14 години

Костов е политически труп.....Той нямаше да е в парламента просто ако не беше тая Коалиция с ДСБ..............Има сега 5 депутата.ТОй не прехвърля изборната бариера от 4 %.........

70

ссссс

преди 14 години

Костов се спече след като опевестиха ,че ще правят ревизия на всички сделки от 97-а насам........Въпросния професор никога не съм го чувал...Костов колко му е платил да ги прави тия умозаключения??

69

element 05

преди 14 години

На г-н Костов , Мухобойко може само да му диша праха. Да извадиш България от криза , когато в касата имаш 200 милиона долара се иска як *** а не МУТРА.Ясно е че башибозушката орда от нехранимайковци на Мухобойко води страната към пълен крах. Аз лично като привърженик на ДСБ не съм съгласен на коалиция с шайката разбойници от ГЕРБ. Това е такава неграмотна пасмина , че направо ме е страх какво може да се случи. Хубавото е че народа от провинцията вече проглежда. Да изгоним ГЕРБ.

68

Мнение

преди 14 години

Господин Уорлик да си гледа Америката Там корупцията изобщо не е по-малка. Тяхната съдебна система е по-сино корумпирана,корупцията е и в сената им а за полицаите им да не говорим.Нека Уорлик даде пример с Америка НИЕ НЕ СМЕ ГО ИЗМИСЛИЛИ ТОВА НЕЩО КОРУПЦИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

хихи

преди 14 години

добре че беше костов през 97г та излязохме от батака в който ни вкараха червените.тогава премиер беше пак едно червено недоносче и забатачи цялата държава.после пак дойде на власт едно друго червено недоносче че и *** отделно.и пак държавата в батака.ако не беше костов още щяхме да чакаме от 3часа сутринта за две кисели млека и щяхме дакупуваме един долар за 3600лв.ама това не го помнят повечето тука пишещи червени *** щото са били тогава още малки сукалчета.

66

Случаен

преди 14 години

ха-ха, е това е сутрешен виц.

65

Анонимен

преди 14 години

Гладна кокошка - просо сънува!

64

да се забранят!

преди 14 години

Прав си! Трябва да се забранят и пожарникарските дипломи!

63

2+2

преди 14 години

Костов не само спаси *** през 97 - чрез назначаване на верни червени другари като Филчев, Григоров и секва друга *** в съдебната система, не само позволи на най-долните мафиоти като Самоковци, доктори и трактори да си развяват байряка и да дерат простия и търпелив българин, но и успя да предаде без пари на истинските кукловоди, всички без изключения с яркочервени биографии, голяма част от собствеността на България. Естествено, че и комунистите ще го пазят, с димните си атаки срещу него

62

Анонимен

преди 14 години

Никакво значение нямат имената на управяващите-Борисов,Костов,Станишев, Доган.Управляват ни западния блог от икономически мастодонти,както и по-голямата част на света.Много се натрупа народното негодуване и време беше да се сложи ново име да поосмири страстите.Забележете само системната намеса на US посланника,която преминава почти незабелязано,на фона на вътрешните конфликти.Във статия на американски вестник,още преди парламентарните избори се каза,че US ще слагат нов диктатор на Балканите.

61

да дели краденото

преди 14 години

ББ няма намерение да дели краденото с когото и да е било, най-малко с Костов!

60

Анонимен

преди 14 години

OSHTE LI E GIV KOSTOV?AZ PAK MISLEH CHE GNIE V ZATVORA?A TE GO GLASQT OSHTE EDIN PAT ZA VLASTTA.E TOGAVA SHTE Q OPLESKAME.SIGURNO I DOGAN SHTE PREDLOGAT,NALI SA DRUJKI.

59

Анонимен

преди 14 години

Въпреки, че не съм голям привърженик на г-н Костов, тук напълно важи поговорката "Ела зло, че без теб по-зло".

58

doomchant

преди 14 години

Ясно е че г-н Костов има опит в приватизацията и борбата с корупцията. Много ключови предприятия бяха продадени по негово време на подходящи инвеститори, като ефекта от тази приватизация се усеща и днес. И срещу корупцията г-н Костов водеше ожесточена борба, като понякога дори критикуваше набедените за корумпирани свои министри и чиновници - а и оставки не липсваха.И днес г-н Костов, вместо да демонстрира натрупани богатства, живее скромно, почтено и показва грижата си за отчаяния народ.

57

Фред Астор

преди 14 години

Няма по голяма реклама за правителството от тази всички производни на БКП/КДС и отряда "Чавдар" да се съюзят и да хулят Дянков и Б.БорисовИзглежда правителството сериозно засегна икономическите интереси на тази крадлива банда.Забележете този кръжец от съратници, съвипускници ,съконспиратори и просто необразовани типове са се нахъсали срещу "чуждия елемент", г-н Дянков ,по простата причина че не влиза в бандитски сговор с тях.По мое дълбоко убеждение,дипломите от ВИИ"К.Маркс" и стопанската академия в Свищов трябва да се забранят,защото завършилите тези институти доказаха за изминалите 20 год. че умеят единствено да крадат,и нямат елементарно понятие от пазарна икономика.

56

тройни клоаколиции

преди 14 години

Стигат ни тройни клоаколиции! Пожарникарят, Кощофф и Волен Луфтханзата, или "орел, рак и щука", ли е "новата" тройка?

55

Любомирчо

преди 14 години

За да върви една икономика на нея и трябва спокойствие и сигурност. В момента това го няма. Всички са в изчеквателна позиция и чакат да видят какво ще стане. Правителството излъчва изключително противоричиви сигнали каква точно политика ще води това пречи изключително много. Политиката на ПР е вредна много точно в този момент. ГЕРБ не е ясно каква партия са лява ли дясна ли.