32

подводничар

преди 14 години

недей да говориш така в нашата армия има една подводница, известна още като "ПОДВОДНИЦАТА", ама нямаме нафта да я заредим за да върви :))))))))

31

Ба! х2

преди 14 години

Армията не е публичен дом, драга! За теб всичко може да се върти около секса и докторите, но това си е присъщо на ***, а не на кадрови военен!

30

bahmaamu

преди 14 години

Симеонов отбеляза, че към момента за жените има ограничения само за две армейски професии службата на подводници kvi podvodnici te gonqt,kvi pet leva:))))aaaaaaaa verno imashe dve amortizirani podvodni4ki edno vreme,deto za *** ne stavaha,ama tqh ne gi li narqzahte na skrap ve4e:)))

29

bqsnata

преди 14 години

takiwa dumi sa prisa6ti samo na kompleksari i taki koito za ni6to ne stavat v sexa..... za tqh drugite sa vinovni i sa po "dolu" ot tqh...te sa "idealni".Jenite sa pove4e ot majete vav vsi4ko.90% ot majkiqt pol koito imam 4esta da poznavam kato 4uqt za doktor i injekciq - lo6o im stava i PRIPADAT.

28

,у,у

преди 14 години

ти с ухото ли си чешеш пръстите:)))))

27

БГ

преди 14 години

пълна скръб е нашата армия, а от както почнаха да взимат жени стана още по зле, макарче това вече няма никакво значени, защото на нас не ни е нужна армия, по - добре тези милиони и милиарди, които се дават за нея да се налеят в наука, образование и здравеопазване, а че българския мъж е *** може и да си права, но за това няма нищо общо с армията

26

Тъй, тъй...

преди 14 години

до Жена от армиятаПък на моя колежка синът си плати за да го вземат в казармата. Иначе не го приемаха на работа в елитна западна фирма защото бил "неотслужил".И днес, доколкото ми е известно, наборна служба вече няма. Тогава кой и защо ще плаща за да се спаси? Аргументи с няколкогодишна давност в случая не важат.

25

!?!?!

преди 14 години

Защо все от тоя пример за ухото и пръста се правят изводите? :)))))))))))НЕПРАВИЛНО! Ами ако пръстът те засъбри и го почешеш ;))))))))

24

до "жена от арм

преди 14 години

Каква казарма, бе, ***? Последният набор беше 86...Ясно е колко си от армията и колко можеш да боравиш с каквото и да било!

23

Az

преди 14 години

От който нищо друго не става - работи като кадрови войник или бакшиш!!!Това е истината.По цял ден метат плаца или по време на наряд пият ракия.Абсолютно безполезни хора. В армията трябва да има най-много 100 души, колкото да не я закрият.А не да се харчат милиони за някакви хора, които само се чешат зад врата.

22

колибар

преди 14 години

верно е аз не мога, а и не искам да мога да работя с военна техника, но не ми и трябва, защото работя с химикалка и компютър, които са много по опасни в ръцете на такъв като мене от колкото пушката в твоите ръце, армията е отживелица и безмислица

21

Тъй, тъй...

преди 14 години

Хлъц!Жени не можели да служат в гвардейска част "за да няма увреждане на детеродните им функции"?Ама какво ги правят войниците в днешно време в тези в гвардейските части? По мои спомени (казарма преди Десети) "гвардейски" бяха или елитни бойни поделения с най-съвременната техника и подбран персонал или парадно-представително-караулни и не се беше чуло за гвардеец с повреден детероден орган. По-скоро се чуваше за такива случаи в КЕЧ, Строителни войски и някои кашимерски поделения.

20

жена от армията

преди 14 години

Абе ***, има жени в армията, защото мамините синчета си плащат за да не ходят в казармата и няма мъже желаещи да ходят в армията. Ние сме много по-организирани и съвестни, не бягаме по мъже през събота и неделя, не крадем от армията и не мрънкаме. До т.нар мъже, сигурна съм че 90% от вас тука не знаят как да работят с военна техника, нито с оръжие. ***!

19

Томов

преди 14 години

В армията има и можещи жени войнички който не се притесняват да поемат трудности и лишение.А има и "галенички"коя внучка, коя дъщеричка на някой виш командир коя женичка и любовничка.Последните оплескаха положението г-н Генерал ане тези който са дошли от немотията и безизходицата но от канцеларията тези работи не се виждат хубаво а само статистиката и докладите който получавате.А за мъжете воснослужещи като са в болнични че ги мързи или вечерта е прекалил с алкохола какво правим.

18

Анонимен

преди 14 години

Жена в армията. СМЕХ!

17

SONQ

преди 14 години

Nqma diskriminacia,kato te sarbi uhoto i go po4e6e6 na kogo mu stava dobre na prasta ili uhoto....

16

НЕНАСИТНА

преди 14 години

Това е дискриминация! Не могат, и не трябва да ни съкращават от армията!Ние, жените, може да не ставаме за много работи, ама за оная работа ставаме!Къде да си търся после загорели колеги?!

15

Ба!

преди 14 години

То жените в армията за друго освен, за отдушник на сексуални желания, не стават! И се използват по предазначение! Малко на брой - а и грозни, са жените, които не спят с началници, колеги и т.н...Срам за всяка армия са българските женички в униформа - за нищо не стават! Нито умеят да служат с начислената им техника, въоръжение и т.н., нито изпълняват задълженията си, както трябва!

14

lol

преди 14 години

Те не са комплексарки,просто нямат работа и пари и за това ходят в армията,това е

13

Минка свирчока

преди 14 години

а какво правим, когато две кУрсантки от В. Търново, правят м.инети на на началника за да не ходят на учение :)))