12

Анонимен

преди 15 години

ОСВЕН ЧЕ ЦЯЛ ДЕН СЕ ГОНЕХА С ПОЛИЦИЯТА ИЗ СОФИЯ , КАКВО ДРУГО ПОСТИГНАХА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ? ТОВА ПРОТЕСТ ЛИ БЕШЕ БЕ .. ПОВЕЧЕТО ХОРА ТАМ СА ОТИШЛИ С НЕЯСНА МИСЪЛ, ВМЕСТО ДА "ПОМОГНАТ" ЗА ОПРАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ТЕ ХОДЯТ И ТРОШАТ.. 14-18 ГОДИШНИ ЛАПЕТА ВМЕСТО ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ ТЕ ХОДЯТ И ПРАВЯТ МИЗЕРИИ .. АЛООО ТОВА ДА ВИ Е АМОР БЕЕ.. НЕЩАСТНИЦИ .. ПЪРВО ПРЕДИЗВИКВАТЕ.. ПОСЛЕ РЕВЕТЕ ЗАЩО СА ВА БИЛИ .. МАЛКО ВИ Е МАЙКАВИ ЕЛЕМЕНТАРНА..

11

N

преди 15 години

Много ясно, че е дирижирана работата! И то не от Бойко, не от 'комунистите', а от ГЛАДНИТЕ СДС-ари!!! Спомнете си как Костов дойде на власт! Това са техни прийоми! На бат Бойко работата му е в кърпа вързана. Той няма келепир от мелета. Промяна не се постига със счупени джамове, а с личностно израстване на гражданите на тази държава! От 'кой не скача е червен' в крайна сметка се облажват все същите корумпирани подляри, за които това е бизнес!!!! Никога НИКОЙ от парламента не го е греело за народа! Лаете в грешна посока... Всеки сам се грижи за себе си и всички заедно за НАС. Това е демокрацията!

10

преди 15 години

Хора, не се поддавайте на правокации. Не забравяте, че политиката е заляна с мърсотия. Всеки се опитва да ни манипулира. Не им се връзвайте. Просто следете по-внимателно нещата с широк поглед. Тя истината се вижда и с просто око. Вече почти не останаха умни кукловоди, които да изнасят логически свързани представления.

9

преди 15 години

ченгетата си връзват гащите ,за да пребият децата ни,те не биха,ама където бяха повече пребиваха деца,тия супермени долни

8

safa

преди 15 години

бате Бойко от местната фирма.Това пише,ако четете внимателно.Ама по инерция да коментираме.Н

7

ssve

преди 15 години

Много жалко!Опорочен е един добър замисъл,жалко за нас,жалко за тях!

6

Светльо Златанов

преди 15 години

Няма логика да вземат пари и след това да топят себе си и тези, които са им ги дали. По скоро са взели пари за да натопят "бат Бойко"!

5

преди 15 години

Май паричките са от червените ***,а не от бате Бойко.*** комунистическа ченгеджийница!

4

ЛОГИЧНО НАЛИ?!?!?!

преди 15 години

ПРОВOКАЦИЯ!!!! Да провoкация!!! ОРГАНИЗИРАНА ОТ ОПОЗИЦИЯТА!!!Защо опозицията?Защото искат да накарат полицията да бие и това да настрои повече народ срещу полицията и управляващите разбирасе. В последствие този народен гняв на тълпата да се яхне от поръчителите от опозицията!!!!Има интерес!?! Да помислим за кого????ЛОГИЧНО НАЛИ?!?!?!

3

преди 15 години

Само дето в цялата история не се връзва изгодата на Бате Бойко, според мен даже по този начин той губи, така че не ми се вярва да има нещо общо

2

преди 15 години

..vurvi po diavolite!

1

преди 15 години

Oporo4iha protesta na naroda