156

Бойко Българоубиец

преди 13 часа

Аз и дебелото момче сме напазарували всички партии без величие.. там само подмолник марков, евреина и тьотката на слави успяхме да купим

155

Винету е Велик

преди 13 часа

Винету докато е жив ще печели най много гласове.Той е непобедим в печеленето на най много гласове.

154

Анонимен

преди 13 часа

A Кокорчо няма работа в парламента.

153

Анонимен

преди 13 часа

Ех мамка му стара. Стига сте се блъскали, спазвайте ред. На всекиму ще му дойде реда. По спокойно овчици. Без навалица. Наредете се на опашката един след друг, както в детската градина са ни учили и гласувайте. Ама недей така. Престанете, ама моля ви се другарю. Абе престани да се секнеш върху мен. Стига сте ми крещели за кого да гласувам. По културно го раздавайте. Купете си предварително билетче за цирка "Избори" и елате при менОвчици на Виенското Колело. Насам Народе Възродени, Насам!!!

152

Анонимен

преди 13 часа

Ако миналата есен имаше усещане, че ситуация в ЕС може да се оправи, след лятото стана ясно, че няма изход и старата система се разрушава.

151

Този да замълчи!

преди 13 часа

След това, което надроби трябва да го вкарат при бай Ставри!

150

ЦИК

преди 13 часа

А разпечатахте ли си вече хеш кода на машините за да го сравните с този от разпечатката като гласувате? Да не ревете после че машините били манипулирани, ако не сте проверили поне това?

149

Анонимен

преди 13 часа

Г-н Василев, може ли дъртият милиционер от Банкя да не е премиер?! Та той цял живот е жадувал да е премиер! Мислил е преди и президент да става, но нито френски знае, нито немски, за английски да не говорим - за 15 години научи само една дума и то с грешно произношение - конграЧулейшън Заради Боце никоя партия не иска да се съюзява с ГЕРБ, само юриЗДът Делян Магнитски е навит да управлява с него с цел по-късно да го изгони и Генералът о.р. да се скита немил-недраг по улиците на Банкя

148

Анонимен

преди 13 часа

В Русия яйцата са 18 стотинки, спагети пакет 50 стотинки, месото два пъти по евтино, а да не говорим за бензин, газ, отопление, ток, билетче за метрото. Парите на руснаците стигат за всичко да живеят нормално без притеснения, безработица практически няма, работиш ли нямаш грижа, а работници се търсят и заплатите растат. Русия има всички ресурси да се развива и да живеят руснаците добре, докато в ЕС затъват в кризи и рецесии и постоянно обедняват, и на това изобщо

147

до 144

преди 13 часа

копейкаджиите обаче не ходят в мюбимата им масква, ами на запад, че и децата си на запад пращат, ш,и,зо.ф ренията ги тресе

146

Анонимен

преди 13 часа

Ще гласувам за Кокора и Киро Канадеца.

145

дезинформатор

преди 13 часа

И кой ще спазва тия антикорупционни закони? Същите корупционери? Айде бе :) Така няма да стане. Първият закон, който трябва да бъде приет, е законът за чуждите агенти. А същите тия агенти да не бъдат допускани нанважни постове. Само така ще си решим проблемите! Защото същите тия агенти са точно корумпираните, заради които страда цяла една държава!

144

Американофил

преди 13 часа

До 144 в Москва за когото и да гласуваш получваш Путин.. тука за когото и да гласуваш получаваш боко.. РАЗЛИКА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ НЯМА!

143

казачок

преди 13 часа

При това положение премиер трябва да е КОКОРА.

142

Анонимен

преди 13 часа

Копейки, ако отидете в любимата ви Москва, мислите ли че някой там ще ви даде право да гласувате за когото си искате или да пишете във форумите против политици. Няслаждавайте се на свободата и демокрацията, която ви предоставя Европейския съюз, защото ако стъпи тук руския ботуш, ще го загубите и това право.

141

Анонимен

преди 13 часа

Тоест гласуващите за ПП да идат да гласуват за ГЕРБ. Що да гласувам за ПП като ще получа ГЕРБ ама изненадващо в нощта. По добре да знам за кого гласувам.

140

а бе тъпаци

преди 13 часа

Политиците за изборите се знаят, листите са наредени за кой да се гласува, защо си мислите, че ако гласувате 100% от некъде ще ви дойдат некакви други политици - хххаа хаа хааа хаааа... ми не, и 101% да гласувате - пак същите политици ще имате, това е българския народ, това е качеството, това може да предложи, а те си мислят че като гласуват 100% и ще им дойдат в последния момент от некъде други политици!

139

Асана василева

преди 13 часа

До 138 той ме подпира отзад, а бойко отпред хихихих

138

Американофил

преди 13 часа

До 133 еврог ейският път ще ви закара в гроба ;) хахахах

137

Анонимен

преди 13 часа

народа: искаме полицията да ни спира само при нарушение, а не да си трупат точки от тормоз над обикновения гражданин, по цял свят спират само при нарушение, а тук си има вратичка в закона... и проверките са постоянни без причина, нарушенията и убийствата по пътищата не са намалели, намаляха данъкоплатците