22

Анонимен

преди 11 часа

Малко извън темата..Сядам аз днес след работа в едно заведение на масичка на открито за бързо хранене. Днес съм изкарал за 6 часа 100 лева. И идват група римляни и сядат на отсрещната маса. Не видях с каква кола дойдоха. Наядоха се и станаха и се качиха в Ауди SQ 7 za 150 000 -200 0000 лева някъде. Иначе името си не могат да кажат правилно. Толкова неграмотни. Слушах ги половин час. К'ва е тази държава? Сутеньори ли, наркотици ли? Да ти имам държавата...

21

До 14

преди 11 часа

Още ли дъвчеш тая украинска дъвка бе украински льольо

20

Анонимен

преди 11 часа

Празно говорене и писане е цялата работа. Какви отстъпки? Да им фашизират децата, забраняват руската култура в рускоезичните региони, Бандера да им е национален герой. Или ракети на 5 мин полетно време в ръцетяа на англосакските тарикати. мечти на либерални хитреци и мошенници! Света се катурна и се гответе за световна война. Останалите живи ще поставят нови правила и то локално щото ще се върнем около средните векове

19

Изклатен демократ

преди 11 часа

Западната пропаганда в Бългория е на върхови нива. Доказателство е Джурналия като Цънцарова, които атакуват едни, а лиж.ат други политици! БТВ е такава медия, не че останалите не са! И всичко е по поръчка на Галя! Ние знаем това!

18

Анонимен

преди 11 часа

Истината е, че руснаците не искат конфликт със Запада и не одобряват войнствената реторика на Путин

17

мдаааа

преди 11 часа

Ами че то Путин най много иска мирно решение, но байдъню и НАТЮ не щат насъскват и тъпчат укрите с джепанета да джавкат по мечката... въпроса можеше да се реши години преди СВО...

16

Анонимен

преди 11 часа

Изкат,но Колективния Запад не даваме 1 на всеки 160 руснаци е мършав или инвалид,като в 160 влизат жени,деца и старци. Слава на Украйна!

15

Анонимен

преди 11 часа

Точно толкова имат роднини по кръвна линия в украйна брата на Подоляк си живя в русия до последно родителите на сирски ди живеят в русия

14

Ада на чебурашките

преди 11 часа

До мечока. Абе льо льо, тази проскубана мечка върна ли си Курск, или само първите три букви? Бил той победител.........хахахахахахахахахахаха

13

Анонимен

преди 11 часа

Колко глупава статия. Какво значи "мирен договор" - с какви клаузи? И какви да са отстъпките? Таз обща постановка е за кръглата папка просто.

12

Анонимен

преди 11 часа

Това проучване е фалшиво.

11

Мечока

преди 11 часа

Не ми се вярва да е така.Но по важното е че Мечока се приближава все повече и повече до Покровск, превземането на който ще има сериозни стратегически и икономически последици за Украйна. Окупацията на града ще отвори пътя на руснаците към територията на Днепропетровска област, а там вече е близо до Павлоград, Запорожие и Днепър, където няма никакви защитни линии.

10

Щом

преди 11 часа

работещите за този предател наречен ,,опозиционен политик'' дават тези проценти, значи истината е няколко пъти надолу

9

Муахаха

преди 11 часа

Кви Отстъпки, Кви 5 Копейки?! Кой Победител - Отстъпва - Не само Няма да Има Отстъпки, а Брюксел поне 100 години, ще Плаща - Репарации - на Победителят - Русия!!

8

Анонимен

преди 11 часа

ЕС е гласувал 63 милиарда за Зеленски от блокираните руски авоари!

7

Анонимен

преди 11 часа

Нeлче, що не отидеш на магистралата? Там ще заработваш много повече, вместо да се хабиш тук с антируска пропаганда, скъпа моя???

6

Галахар

преди 11 часа

Това не е вярно! СВО върви по план! Няма мирен договор! Руските солдати ще спрат чак в Берлин! Ако не са останали солдати,то с.корейците или козоевете-брадати ще стигнат! С това темпо някъде след около век и половина! Ххахахаха.

5

Стилиян

преди 11 часа

Социологическото проучване е проведено от Галъп по заявка на Заленски сред 10 участници живущи в района на Киев

4

Анонимен

преди 11 часа

Искам да видя официална статистика и откъде сте я взели. Руснаците са здравомислещи-никакви отстъпки. Украинците им забраниха културата, езика, русняка на гиляка, стигнаха до пълна антдокрай.ируска истерика. Искат да ги избиват, радват се, когато руснак умре-какви отстъпки? Напротив, Какви отстъпки от страна на Русия и защо? Украинците не са в позиция да искат отстъпки.

3

блицкриг

преди 11 часа

Мнението на робите няма значение