23

IQ 3.14

преди 1 месец

eдното сво, другото инвазия.

22

Факт

преди 1 месец

Това е последният отчаен опит на Украйна, който вече излиза много скъпо в жива сила и техника.

21

Анонимен

преди 1 месец

Е който какъвто го вади, от такъв умира. Нали така беше?

20

82 ОМБр

преди 1 месец

Този *** син, който направи толкова злини. Това казва за Владимир Путин възрастна жена в едно от селата около град Суджа в руската Курска област, които вече са под контрола на украинските сили. Това може да се чуе от видео, разпространявано в социалните мрежи.

19

Блумбърг

преди 1 месец

Не се доверявайте на този Марк Чемпиън.

18

До 13

преди 1 месец

Пак ли се напи бе кой ще пише коментари в 4:00 сутринта като нормалните хора в България спят

17

АнонимеН

преди 1 месец

ПРЕГОВОРИ ПРЕДИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА НЯМА ДА ИМА! СЛУЧВАЩОТО СЕ В КУРСКА ОБЛАСТ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ВОЙНАТА ДОРИ И ДА ПРЕВЗЕМЕ УКРАЙНА ЯДРЕНАТА ЦЕНТРАЛА ТАМ ПАК УКРАЙНА ГУБИ АКО ОРАНЖЕВИЯ ГИБДОНАЛД СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ!

16

Ххх

преди 1 месец

Да ама Не.

15

Фитока

преди 1 месец

И кога е преговаряла Русия от над три века преди да изтребе до крак чуждите войски нахлули в територията и?От десет милиона немци загинали втората световна война пет послужиха за наторяване на руската земя.От 600 000 французи на Бонапарт 591 000 останаха дар за вълците.Преди тях и прусаците на Фридрих Велики и шведите.Сега защо си мислят някои,че ще е различно,само защото бил Путин Кой е на власт е без значение.Преговори няма да има докато и един чужд войник е там.А след тях и напусналите я.

14

Хаха...

преди 1 месец

...на тези заглавия само журналята вярват, ме за друго, ами защото им плащат!

13

пияница мистик

преди 1 месец

До Реалист === По-скоро си мечтател-утопист :)))

12

Смешник

преди 1 месец

След инвазията в Курска област Путин каза че с фашисткия режим в Киев повече няма да преговаря СВО ще се води до пълния разгром на нацистите

11

Анонимен

преди 1 месец

Тия урки превзеха десет села и вече през пет минути ни заливат със статии за този грандиозен успех,а никой нищо не казва че вече има почти 1000 трупа на млади украински мъже...

10

Българин

преди 1 месец

Мне. Това беше начина да се накара Русия да НЕ преговаря. С терористи не се преговаря.

9

Не, това е начина

преди 1 месец

най-бързо да загубите Украйна.

8

Реалист

преди 1 месец

Украйна е бита карта и това е някакъв гърч преди смъртта..

7

Анонимен

преди 1 месец

Целите уж не се знаят, ама влезте в телеграм да видите резултата за украинците. Тъжно наистина и с тези темпове ще трябва още ново мобилизирано пушечно месо.

6

Анонимен

преди 1 месец

Путлериста даде страхотна възможност на Европата да се измъкне, просто казва укрите са същите агресори като Русия и няма да им помагаме повече, махаме всички санкции и спираме всяква помощ, оправяйте се сами както си искате.

5

Анонимен

преди 1 месец

А кво става сега, на Русия ли ще помагаме да изгони агресора, хахахаха, Г7 кога ще се събира да се определи какви оръжия ще се пращат на Русия да изгони агресора, и какви санкции ще се наложат на укрия, хахахаха, нали така помагаме ние демократите да защитаваме нападнати държави от агресори, хахахаха. Кви ша ги дървят сега евроатлантиците, хахахаха.

4

Анонимен

преди 1 месец

Всичко показва, че и този напън ще завърши толкова "славно" като останалите, с тежки загуби в жива сила и техника от укрите, без поддръжка от въздуха, без доставки на гориво и храна си е глупост голяма, просто ще има някоя седмица квикане колко сме велики и после, ми що стана така, кво стана пак.