27

G.I. Joe

преди 1 месец

Не бях чувал за този Исторически парк. Медиите всъщност им направиха реклама.

26

Анонимен

преди 1 месец

Да си търсят парите от Аврам Бакама!!

25

Анонимен

преди 1 месец

Искат да му откраднат построеното .Няма да се учудя , ако след 3 месеца , друга фирма , но вече приближена на власта ,започене да управлява парка

24

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин нямал 2 лева да си плати паркинга. Какви милиони търси?

23

Тенгри кан

преди 1 месец

Ха-ха-ха... За мене, въпросният "Джурасик парк" никога не е бил печеливш, той винаги е бил на загуба и чрез въпросната партия и субсидията й е смятал да опрай загубите си;))) Затва съм ви каал: нова политическа партия? Отде идат парите й? Ако не знаете и не са от вашият джоб тези пари, не гласувайте!

22

Анонимен

преди 1 месец

Пускай багерите , нищо красиво не трябва да има в територията

21

Анонимен

преди 1 месец

Време беше. Достатъчно чакаха страхливците на заплатка при задкулисниците да се изприказват и издадат. Сега да извадят доказателствата, записите и да обединят хората против предателите *** държавата. Това ще е новият партиен проект, който сега се опитват да "смажат", а да видим кои ще се присламчат. На Марков му пуснаха водата и се оттече.

20

ааааа 2

преди 1 месец

този Ивелинчо голяма мошентерия излезна да не свърши като Алексей Петров и Къро ...

19

Анонимен

преди 1 месец

Полковника му спретна всичко това ,защото тези от парка не се продадоха , за разлика от него .

18

Анонимен

преди 1 месец

Тука доста хора, които са коментирали са абсолютно неграмотни. Не е задължително една компания да се търгува на БФБ, за да си акционер в нея. Малко ги прочетете тези закони преди да пишете глупости. Освен това паркът е построен и е там, можете да го видите, пипнете и т.н Каква схема? Много се хващате на глупости и пропаганда.

17

Анонимен

преди 1 месец

Хахахахаха !Измислили са нов източник на пари.

16

Анонимен

преди 1 месец

Колко пари данъци са внесли в България щом говорят за 100 млн.(хипотетични) пари? Ако са загубили въображаеми 100 млн.- значи имат милиарди спечелени от преди медиите да осветлят сектата.

15

Хахаха

преди 1 месец

Тези дето са инвестирали в исторически парк, са същите, които изгоряха с парите в гладът на мечтите или както се казваше онзи жилищен комплекс на Анжел, после в банките срещу 30% лихва, където им изгоряха парите и като пълни балачета сега пак си вкарали парите в пирамида.

14

ааа

преди 1 месец

мн идио2т мн нещо у БГ-то !

13

Анонимен

преди 1 месец

Aма тоя Ивелин голям селски тарикат излезе! Не стига, че е завлекъл стотици "умници", ами ги и надъхва в Стокхолмски стил. Кой за какво ще съдят? Хайде, част от "акционерите" да проверят какви са законовите основания за продажбите на акции и какво общо имат разписаните им бумаги с някаква собственост. Та той Ивелин има 50 фирми и не се знае коя какво точно извършва и какво общо имат с Идиотоисторическия парк. Да не говорим, че повечето са купували къщи в селото и въобще си нямат и на предства.

12

Анонимен

преди 1 месец

Хаххаха прецаканите от пирамидата ще съдят медиите. Пълна безмислица... ама от акционери в ''Исторически парк" не може да се очаква мозък или логика.

11

Хахаха

преди 1 месец

Каква дейност извършва исторически парк и от какво печели, че да има акционери? Тези акционери проучили ли са компанията преди да купят акции там? Исторически парк търгува ли се на БФБ? Или някой ти казва, ела инвестирай, и ти като кокошка отиваш и снасяш парички?

10

Анонимен

преди 1 месец

Да се оплачат на хисарския поп! В България медиите са свободни.

9

бг смешки 2

преди 1 месец

ОЧевидно та в е няква схема или за пране на пари или за обиране на балъците , които обаче у БГ са МНОГО ! Иначе такива про2ст селянчета са Ивелин ги има в цяла БЪЛГАРИЯ и са много нагли и лъжливи ...

8

Анонимен

преди 1 месец

Какви щети? Хората си отвориха най-сетне очите, че е понзи схема и не бутат кеша от нивите?