56

не става

преди 1 месец

За руснаците той е лелегитимен да преговаря. Мандата му на президент е изтекъл месец май. Господин Никой.

55

Анонимен

преди 1 месец

Тук въпросът е ще преговаря ли Рукия с нелегитимния вече Зеленски и той е реторичен.

54

До До63

преди 1 месец

Споменаването на глупости е за вас, тRоловете, си го правете сами. Все пак - плащат ви, няма друг да ви върши работата. Хитлер е навлязъл дълбоко в СССР и жертвите са дадени за защита на собстеваната държава. Ама това историята и фактите за вас, платните, са табу.

53

Анонимен

преди 1 месец

Който иска война да заминава на фронта, ама не ви стиска неудачници

52

Анонимен

преди 1 месец

До До63 "Нещо за 20+ милиона жертви" Освен по български и по история ли сте бягали от часовете?

51

Веднага

преди 1 месец

Украйнски те екскурзиянти и нацисти от Азов, веднага трябва да напуснат луксозните хотели за който им плащаме. И там да бъдат настанени българите пострадали от пожарите.

50

Развеселен

преди 1 месец

До ОФ "руски ресурси на половин цена" Я дай пример кой е плащал повече за руските ресурси от европейците и така или иначе си почнал, кажи колко от световната цена плащат Китай и Индия в момента :))))

49

Чакай чакай

преди 1 месец

Русия ти е последния проблем. Само огледай какви лиги точат Полша, Унгария и Румъния за територии. Защо бе украинци, за чий ви беше? Толкова простичко беше - не тормозете рускоезичното население, не правете бази на НАТО до границите на Русия, търгувайте си, живейте си добре. За чий ви беше?

48

До 63

преди 1 месец

Ти явно още си живееш някъде там ,ама годината сега е 2024.Както се казва, който гледа назад , докато се опитва да върви напред ще се спъне

47

До63

преди 1 месец

Нещо за 20+ милиона жертви дадени през ВСВ с една единствена идея,Хитлер и Германия да бъдат сложени на колене ,това няма ли да го споменеш?

46

Доктор Хаус

преди 1 месец

Капитулацията не е преговори.....ама айде

45

ОФ

преди 1 месец

"Шашавия борис джонсън е почти съгласен с условията на путин" - Нищо подобно. Наглосаксът подло предлага уж защита на рускоезичните в Украйна срещу наглосаксонски подарък за Путин "Възможност за връщане към времената на респектабелното партньорство на Русия с Г8 и НАТО". Борко подло предлага на Путин да върне РФ към времето на продажбата на руски ресурси на половин цена и към колониалната зависимост от колективния Запад.

44

Развеселен

преди 1 месец

До нн "западът ще го изостави ... " НАдай се булка на пиян мАж :)))

43

нн

преди 1 месец

Зеленски иска западът да му помага, но всичко си има мяра. Западът какво му дава, стари системи, често с почти изтичащ срок на годност. Ситуацията е сложна, Зеленски скоро ще седне да преговаря, западът ще го изостави.

42

Хора

преди 1 месец

В Украйна има бунтове срещу военните комисии който отвличат хора по улиците и ги пращат не подготвени на сигурна смърт на фронта, хората палят коли и офиси. Но у нас нищо не се пише за това.

41

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 63 Само лузъри им се кефят, щото си ги кефи мизерийката.

40

123456

преди 1 месец

Въпреки че напредъкът на руските войски в Източна Украйна се забави значително, - това излечение изобщо не отговаря на действителността, в момента руските сили напредват значително бързо и всеки ден има заевзети територии.

39

Анонимен

преди 1 месец

Спомени за възможностите на Рушистанците- 17септ 1939г- СССР навлиза в Полша, на 6 окт обявяват че Германия и СССР са разпределили Полша- жертви- 22 000 поляци заклани в Катин в общ гроб/признато от ООН за геноцид/над 3000 полски войници и пак над 3 000 руски войници загинали- това само за около 20дни- а после продължават да сеят смърт и разруха в Литва, Латвия, Финладия- НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ- КОИ СА ТЕ И В КАКВО БЛАТО ПРЕВРЪЩАТ ВСИЧКО ДО КАКВОТО СЕ ДОКОСНАТ!

38

Мъкола Наливайко

преди 1 месец

Украинският президент НЕ може ида зползва никакъв тон, защото на остатъците от Украина няма президент, а има гнида фюрер, който е завзел властта и се контролира от пендос. А въоръжените сили на Украйна са ЧВК (частна военна компания), командвани от НАТО.

37

До развеселеното

преди 1 месец

Трета година ръсене на тъпни,как не ти писна бре?