39

Анонимен

преди 3 месеца

Путин, към Орбан: - След като заведох котарака си Фидел на ветеринар, вече му викам само Кастро.

38

Анонимен

преди 3 месеца

- Какво правиш? - Бия мухи! - Хм, и какво? Уби ли? - Три мъжки и две женски! - Е, как така ги разпозна? - Трите бяха на бирата... другите на - телефона!

37

Анонимен

преди 3 месеца

О, Украйна няма да бъде унищожена от Русия, (не)уважаеми фенове на Путин, за Украйна най-вероятно ще има нещо като план Маршал и тя ще бъде възродена. Ще има западен модел на развитие и ще бъде в НАТО! Как така нямала право според Путин, Украйна да влезе в алианса, понеже била съседна страна, ами и Финландия е съседка, пък влезе в НАТО! Откъде някъде Путин ще определя съдбатана украинците?

36

Анонимен

преди 3 месеца

Две мухи пълзят по гола глава: - Помниш ли, как тук на времето играехме на криеница?

35

Анонимен

преди 3 месеца

Евраците искат война.

34

Анонимен

преди 3 месеца

ШОС представляват близо 50% от земното население и една трета от БВП. За последната година са имали средно 5% ръст на БВП, 4.5 ръст на производството и 2% инфлация. На фона на рецесията в ЕС.

33

Анонимен

преди 3 месеца

На фронта всичко може да се появи, не само холера. В кой век е няма значение.

32

Евала на Орбан

преди 3 месеца

Така се прави!!! шокирай все така прогнилите мозъци на западналите!!!

31

Анонимен

преди 3 месеца

Русия ще вземе Харков и Одеса, Украйна остава без излаз на море. Киев ще бъде столицата на нова Украйна - симпатичен малък анклав, демилитаризиран, денацифициран и без армия, под контрола на руски миротворци. А западната част на територията на бившата УССР ще се раздели на Румъния, Унгария и Полша, според националния състав на населението.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна скоро ще бъде разгромена, и тогава възниква въпроса, какво да се създаде на тази територия. Оптималното е да не се създава нищо. Украйна доказа, че не може да бъде държава - получи земя, научни достижения, една от най-силните икономики в Европа, и всичко пропиля. Съответно тази територия ще се дели от съседните страни - Унгария, Полша, Румъния. Русия няма особени претенции, защото населението там е отровено от фашистката пропаганда, а сега даже и холера се появи там, 21 век холера!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Всички тези структури, евроатлантически и европа-центристки вече са остарели. Всичко това е фактура на отиващия си ден. Да се гледа в бъдещето - това означава да се строи съвършено нова система която ще замени тази фактура на отиващия си ден.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Как си позволява?!:)Сериозно, това е произвол от страна на Орбан! Добре де, кой преговаря с терорист? Та Путин, независимо от развоя на преговорите трябва да бъде съден. Щетите които нанесе на Украйна и Европа са колосални!

27

Един

преди 3 месеца

Унгарски Путин любец, бил при Путин! Голяма работа е този унгарец, но помни ли руските фашистка танкове как заклаха унгарците? Помни ли че загиналите от руското съветско робство и тук и във Унгария са хиляди. Нека се целунат с Радев и да вървят при Путин заедно.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера Белорус стана член на ШОС, десетия член. Трябва да се отбележи, че Белорус е чисто европейска страна, и ШОС от азиатски съюз вече се разширява на запад и се превръща в Евразийски.

25

Българин

преди 3 месеца

Възхищавам се от железните нерви на президента Зеленски, който беше принуден да изтърпи наглостите и шантажите на долната гнида Орбан в Киев. Ние българите имаме нужда от такъв президент като Зеленски, а не от мyнчовeц като Радев.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Иначе Гурел може да ходи в Урщкрия и да говори от името на всички.

23

насраха се в ЕС

преди 3 месеца

Борел веднага прави декларации, че ЕС не е упълномощавал Орбан да ходи в Москва.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Вие представяте ли си Борисов на своя глава да отиде в Кремъл без позволението на нискоразряден чиновник в държавния департамет?

21

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Орбан, че все пак се опитва да направи нещо на фона на самозабравилите се откачалки на запад от нас.

20

Той

преди 3 месеца

Защо в 21 век дипломацията изведнъж се превръща в *** дума, а миролюбците - в най-омразните и недемократични хора на света? Да си демократичен означава да подкрепяш войната, защото така Украйна щяла да се защитава и да си върне териториите, пък защитавала и нас, едва ли не. Има ли още някой, който вярва в тези нелепици? Освен "кастрюлите" и "розовите понита" в Украйна.