43

До г-н Учиндол

преди 2 седмици

Колата летеше с 140 км. в час ти свидетел ли си бил,няма ли кой да ти поправя правописните грешки другарю Славчо,нали си заобиколен от безспорни капацитети и светилаа пък ако почнем да си спомняме за едни космонавти и едни врели и некипели казани о тебе та има и една друга поговорка..не вижда гредата в в собствените си очи , ама вижда да сламката в другите

42

Анонимен

преди 2 седмици

Чалгата се готви да изпере бибитко втори път.... хи хи хи....Опозиция, но ще го направи за доброто на овцете....хи хи хи

41

Помним, което трябва

преди 2 седмици

А ти помниш ли, че единствените пари по ПВУ дойдоха при служебния кабинет на президента Радев? А помниш ли, че на Киро нищо не му дадоха от ЕС, защото го знаят, че работи за евроатлантикм Пеевски също като евроатлантик Трифонов? А знаеш ли, че от ЕС няма нищо да дадат и на евроатлантик Трифонов, защото го знаят какъв е? А помниш ли кой щеше да чегърта и какво щеше да чегърта и какво изчегърта в действителност?

40

Анонимен

преди 2 седмици

Нищо не сме забравили, "защитнико на народа" и няма да забравим...как пееше на ушенце на олигарсите, как с кючеците ти " възпитаваш " български деца и как дърпаш конците на партията си зад завесата, подобно на един друг твой авер. И се задавам въпроса:Къде е разликата?!

39

Анонимен

преди 2 седмици

Самият факт че Трифонов е бил приятел и с Илия Павлов и с Георги Илиев говори достатъчно. Иначе бил много амбициозен...продавал мартеници в подлези в София преди 35 години ..и ХОП влиза в телевизията. Та милиардера Илия Павлов ако не беше щеше да свириш с виолата си по кръчмите само.

38

е помним

преди 2 седмици

Помним, Слави, помним. Ама помним и как преди ПП да ни излъже ни излъга и ти. Беше пръв и не се изплаши, скри и отказа да поемеш отговорност. Помним и как му се наведе на Бойко за онова смешно интервю. Помним много. (е не всички, щом ГЕРБ и ДПС са лидери, ама това е друга и обширна тема)

37

Анонимен

преди 2 седмици

Помним как Слави имаше Ива Митева за шеф на НС. Помним как Слави ходеше с Бойко Борисов на кино. Играеше шах с Борисов когато бяха приятели.Помним, че в един момент Слави поиска 50% от ГЕРБ и точно тогава настъпи война между Слави и Бойко Борисов.Цялото шоу на Слави започна да се върти около образа на Борисов. Помним един скеч в НС, където Слави и Август Попов обути в чорапогащници и рокли разиграват труженички в политиката. Клипът вече е свален от нета. Защо ли?Нали там мечтаят да са депутатки?

36

Поликарп

преди 2 седмици

Трима дебелаци е пророческата приказка от Юрий Олеша, написана през 1924 г., разказва историята на революция, водена от бедните срещу богатите (Дебелите) в страна Чалгария. А дългият изобщо не е подходящ за ролята на Просперо или Тибул.

35

TheGreatest

преди 2 седмици

Слушайте интервюто на Радан Кънев в Стълбището на ДАРИК!За ушевата ченгеджийска ДС мафия която управлява държавата зад коликите и вие си вислите че нещо зависи от вас!Ще гласувате ли?!

34

Анонимен

преди 2 седмици

Винаги си бил държанка на мутрите Славун, а и колкото книги да прочетеш, винаги ще си останеш селски пъдар, нали викаш много, все едно гониш овцете на село :)))

33

Анонимен

преди 2 седмици

Този е като Стоичков...велик в професията си ( да прави шоу), но нищожество като човек.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Българи защо се оставяте да ви лъжат да ви оправят живота някакви дето нищо не знаете за тях защо

31

Анонимен

преди 2 седмици

Слави да отговори защо всички партии са срещу ПП-ДБ!

30

Анонимен

преди 2 седмици

Дълъг скаааапаняк, а ние помним как народа те направи първа политическа сила и не прие мандата от Радев когато ти го връчи. Ти ли точно ще ни говориш за лъжене бе?

29

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски му казва какво да каже!

28

Да бе!

преди 2 седмици

Като се възползва от това, че в България няма интелигенция, селският "интелектуалец" Трифонов се зае с опро.стачване на нацията. Сега пак дава акъл, без да си дава сметка, че краят на войната в Украйна ще сложи край и на чалгарските и политическите му изяви.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Всички са срещу ПП-ДБ. Това в факт! Защо? Много ясно, не искат да има работеща прокуратура, полиция, ДАНС и съд!

26

Анонимен

преди 2 седмици

Шарлатаните разрушиха всичко тук саботираха всичко стани да седна 30 % инфлация разруха е назначени от божковите протести са

25

Анонимен

преди 2 седмици

Мееен... :))) Защо се правиш на умен, като въобще не си такъв, не си и фактор вече, отивай на диванчето и си кротувай :)))

24

Веждата

преди 2 седмици

Що вика че заедно с него си надувал дрегерите на мултаците?