33

Анонимен

преди 1 седмица

Нормално е за запада, ако си на дъното на обществената йерархия да те третират по-лошо от куче. Вижте какви са ги вършили демократите в Африка - рязали са ръце на деца за неизпълнена норма. Тези негодници не ни броят за хора, нашите евроатлантици се разбиват да им прислужват. Те винаги са били и ще бъдат експлоататори, време е да осъзнаем интереса си и да се откачем от тези из верги.

32

ДЕЖА ВЮ

преди 1 седмица

САМО КАТО ВИДЯ БОЙКО БОРИСОВ И СЕ УБЕЖДАВАМ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗАДМИНАЛА ГЕРМАНИЯ С 200 И ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛЕТИ КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

СТРАНДЖАТА

преди 1 седмица

ВЕДНАГА ПОВЯРВАХ ЧЕ В ГЕРМАНИЯ Е ПО-ЗЛЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Ами зелени са, но те ще са ОК. Е като не им харесва, айде при рашките, там е по хубаво и от Бг. Който е вън .на запад/, от Бг, няма да се върне тук, трудно е, но поне децата им ще са по добре. 45 г стигат с рашки и чини, всичко лошо сега по света е от тях и техния строй и ред. И носталгициии, тошовото време е безвъзвратно загубено, нищо не остана, нов соц ще е мъка от нулата.

29

Анонимен

преди 1 седмица

Върнах се в България защото там ми прибираха един куп данъци. В момента съм майстор плочкаджия в София и правя по над 10 бимбинци само от бани в София! Ако бачкам в сб.нд мога и 15 да направя но не ми трябват. В края на месеца спирам и заминавам за месец в Гърция. А нека в Германия, Холандия, Испания, Англия си наемат черните и арабите!

28

Сър Пичук

преди 1 седмица

Нека позная. Без да знаят език, никаква квалификация и разчитат на фирми. Нормално е да е така.Научете език и ще видите разликата.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Печелят зле,като се върнат,ще "печелят по-добре"недейте става смешни,с такива статии.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Това целта на ЕС, икономическо робство, двойни цени за нас, контрол, да си изхвърлят мръсните дизеляци и старите вагони тук. Не им влизайте в магазините, има и български.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Значи избягали от Боко като про100 Киро ,а сега се срамуват да се върнат ,а Евролунатиците сядат в скута на Пеевски да пият мазно турско кафе.А Пеевски ли написах Магнитски е правилно да се пише

24

Анонимен

преди 1 седмица

До Хахаха- ХА ХА ХА - СТОЙ СИ В КОЧИНКАТА БГ, КАКВО ТЪРСИШ ТАМ ДРУГИ МИ ФИНАНСИСТЕ...НИКОЙ НЕ ТЕ Е ЗАКАРАЛ НА СИЛА...

23

Анонимен

преди 1 седмица

така е, едни българи в чужбина ги евват за 1000 ойро, а други трошат касите със МОЕТ в Швейцария!

22

робстър

преди 1 седмица

аз от така работа се връщам 30 часа нон стоп работа след това почивка за 9-10 ч и после отново същата работа 300 часа на месец какви се струва.

21

До17 хахаха

преди 1 седмица

С 1400евро в Германия си я окъсал здраво, по добре с 1400лв в България, поне квартира няма да плащаш, не си в час нещо за гурбетчииството, по добре си трайкай, че си смешен с тея 1400евака мижитурни.

20

Анонимен

преди 1 седмица

Нормално, "демократичния" свят към който се стремим само до преди 100г. са държали в зоологическите си градини хора. Да не говори англичаните какво са правили в Индия, Китай и Виетнам. Има видео в което дама от висшето общество хвърля монети и 20-30 бедни виетнамци се валят в праха да ги събират. Може много да са развили висшите си цинности, но моралните фундаменти ги нямат демократите. Като няма морал, йерархията определя правилата.

19

Анонимен

преди 1 седмица

ГЕРМАНИЯ СЕ ЧУДИ КАК ДА ИЗГОНИ БЪЛГАРИТЕ

18

Дуньо П.

преди 1 седмица

Грабителското управление на държавата от една клика,прогони сънародниците си по света да се огъват за насъщния.Милиарди долари,метреси,апартаменти тук и по света,охолство,ще се разцепят от удоволствие,а бай Марин и цялото му домочадие, са роби в Германия,Италия,Англия,роби в средата на 21-ни век.Дано Бог помогне на баймариновото домочадие.

17

ИМА СМЕТКА

преди 1 седмица

МАЛКО ЛИ Е ДА НЕ ГЛЕДАШ ФИЗИОНОМИИТЕ НА БОРИСОВ ПЕЕВСКИ ДОГАН

16

фауст

преди 1 седмица

ааххааххах....сензационно вдъхновяваща художествена приказка тип разкази под шипковия храст...хубавото е че родния жОрналист не си е давал зор(щото той за таС ниска заплата толкова работел) та добре преписал статията от ВДЪХНОВЯВАЩИЯ И "ОБЕКТИВЕН"сайт за "ИСТИНСКИ И РЕАЛНИ НОВИНИ"дойче зеле...ама на ако някой завърнал се СЛУЧАИНО гастър байтер..родния/а ПЛАТЕНА МАНИПУЛАТИВНА ТУТхУРУТКА ще му вземе ли обективно интервю или ще си остане в офисчето с ДЕЗИНФОРМАЦИОННИТЕ КОПИПЕЙСТ РАЗКАЗИ...

15

Anonimen

преди 1 седмица

Много трябва да се внимава като се излиза в чужбина трябва да е с приятел или семейство. В бг не е вариант всъщност аз и много който познавам българи дори на улицата да останат не бихме се върнали даже децата говорят български но не знаят да пишат по чужбина малките българчета по между си говорят чужди езици

14

До 17

преди 1 седмица

Ами 1400 Европа в Германия са нищо като си платиш наема със консумативите и пляскаш с ръчички