42

Анонимен

преди 3 месеца

"1-2 милиона в Русия и да защитава окупираните от укронацистите руски територии в Донбас, Запорожие и Херсон." Чекайте ве ***, нали путинарко още преди 2 год ви каза,че е демилитаризирал урките. Не му вярвате нещо вече ли?

41

До 41

преди 3 месеца

Ми къде могат да ходят? Освен в Египет, Тунис, Мексико и Тайланд на почивки за другаде не се сещам. Не че там не е хубаво де, ама не могат да ходят във Флорида, Испания, Италия..

40

АнонимеН

преди 3 месеца

ИЗБОЩО НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО В СЕВЕРНА КОРЕЯ ИСКА ДА УМИРА ЗА ТЕРОРУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!!! КАКТО ПОЧНАТ ДА ИЗМИРАТ В ЕДИН МОМЕНТ АРМИЯТА ТОЧНО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЕ ПОМЕТЕ И ДВАТА РЕЖИМА!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Корея коя република ще бъде на Евразия?

38

Анонимен

преди 3 месеца

Велики думи на велика личност! Дано Европа и света преосмислят политиката си за последните около 80 години! - ген. Джордж Патън, есента на 1945г. виждайки безумията на руснаците в завоюваните територии на източния блок: "Мисля, че заклахме грешното пpace. Дайте ми заповед и за две седмици ще изхвърля мyжиците отвъд Висла...". Остава само да се надяваме, че този път Запада ще заколи точния шoпap.

37

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 35. Верно ли са изолирани от целиот свет ? Въйййййй...тцъ тцъ тцъ...

36

До 31

преди 3 месеца

Е ,бива ли да си толкова елементарен ?! 27 е прав , учи езици ,чети световните новинарски сайтове.

35

Анонимен

преди 3 месеца

"Всички, които се подиграват на руските и корейските диктатори, не стигайте толкова далеч: - Както разкрива европейският парламентарист Кристин Андерсън, Съветът на ЕС премахва криптирането на чат, за да шпионира гражданите."-- Имаш предвид да се стремим като в пРосията да възхваляваме лилипутин и прасчо ли? Добре, това го оставяме на вас ***, нас не ни мислете все още неслучайно живеем в ЕС.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До . 33. Че плащай на кой му дреме ?

33

Анонимен

преди 3 месеца

Според договора, ако едната страна бъде нападната, другата ще окаже военна помощ със всички средства. Тоест сега СК може да влезе с армия 1-2 милиона в Русия и да защитава окупираните от укронацистите руски територии в Донбас, Запорожие и Херсон.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Направо не знам руснаците как го търпят този? Преди поне идваха тук на Черноморието да видят свят, сега са изолирани от целия свят

31

.

преди 3 месеца

ееххххххх :( , тежка цена плащаме и ще плащаме , че втората световна война е спяна по средата !!! След национал социализма на хитлер е трябвало да пометат и сталинизма да унищожат комунистическата зараза и да освободят русия , Европа и света от червения терор !!!

30

Патриот

преди 3 месеца

Колко са жалки русофилите , подкрепят диктатора Путин , който стигна дъното да търси помощ от Северна Корея !

29

Анонимен

преди 3 месеца

До И от 27. Хич не са значими. Ти си ми най-значимият за световната общност.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Ква агресия ве вие нападнахте Украйна

27

Цуни-гуни

преди 3 месеца

На това дебеличко момченце до този дядо на снимката, да му щипкаш бузките.

26

И от

преди 3 месеца

Кого именно ще се защитават ,А?! Жалка картинка са шебеците *** кин и кимчо, но най жалкото е че не осъзнава колко са не съществени и не значими за световната общност.

25

ПроСоТо

преди 3 месеца

ей,шараноиди,никой немал намерение да ги напада,а ?...Та в момента какво става?..-Точно НАПАДЕНИЕ,ЗА СЕГА само с клевети,хули,санкции,ограничения,заплахи...За сега!...А някой ще гарантира ли,че още утре няма да повторят "Блиц Крига" ?

24

Анонимен

преди 3 месеца

Благодарение на технологиите на Русия, САЩ могат да бъдат изтрити от лицето на земята за няколко минути при масиран ядрен удар едновременно от Русия и Северна Корея.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Русия и СК могат да и сътрудничат взаимно изгодно. Русия може да вдигне ембаргото на нефт, и да залее СК с нефт, Северна Корея има санкции за внос на нефт, и поради това икономиката и вегетира на минимална мощност. От друга страна Путин може да получи 1-2 милиона добре обучени безстрашни войници готови да се бият в Украйна.