45

Хахахахаха

преди 3 седмици

Колкото по-зле става държавата, толкова по-озлобени стават политичетата им. А когато природата ти е отнела всичко мъжко, т.е. родил си се джудже, толкова по-озлобен ставаш към хората, защото те гледат от високо. Ниските мъже след 40 годишна възраст навлизат в менопауза. Стават още по-злобни лелки.

44

Анонимен

преди 3 седмици

Помните ли тоя пиян клоун какво казваше миналата зима - че Европа ''първо ще замръзне без руски газ и после ще умре от глад '' Клоун ...

43

Николай

преди 3 седмици

1 долар е вече 200 рубли. Умиращия капитализъм!!!

42

Целуфан

преди 3 седмици

Те руските шлиюхи вече го превърнаха на доста западняци, които се излъгаха да ги вземата за жени или държанки. Лошото е, че сега много трудно се дават шенгенски визи и тия легендарни распоретини се флякат на местно ниво, тъй че за добро или лошо, кошмарите по тази линия са силно ограничени.

41

Анонимен

преди 3 седмици

Пичове сте с Путин Медведев! Успех срещу Западният Империализъм! И щом го казвам,значи съм в час ,с " борбата" на Запада срещу Русия и СССР тогава! Държите се достойно г-н Медведев! Децата днес,си нямат и идея за какво им говоря! Още веднъж Успех от сърце срещу Западните Империалисти и Северно Атлантическите им Глупости!!!-:)

40

Анонимен

преди 3 седмици

''Ако би мирно седяло не би санкции видяло '' -стара европейска поговорка ...

39

Майорс

преди 3 седмици

Не САЩ и ееропейчетата според твоите думи Медведев започнаха незаконната и с бищо неоправдана война срещу Украйна! Така че според нашата поговорка каквото стр надробили , това и ще сърбате!

38

Мецания

преди 3 седмици

Димон дело говорит. Все пак не руснаци дойдоха на задания двор на пендос. Жалко че булга риста нските политици слушат хегемона и с испращане на оръжие в укрорайх подведоха държава и народа към ръба на поредна национална катастрофа. А Това е поредна грешка на *** евро-атлантиста.

37

СТРАХИЛ

преди 3 седмици

ПyTлеp изби всичките си приятели с власт като Пригожин, Шойгу, Милер и Кадиров и си остави само безвредните врякащи папагали като тоя спиртосаният Димон, Мара без**** и мужика с мустака Песков!

36

смеехххх

преди 3 седмици

Това го слушаме от времето на соца за загнилия капитализъм Ама запада ви разби мечтите

35

Сър Пичук

преди 3 седмици

Нали санкциите не действат бе алкаш

34

анонимен

преди 3 седмици

Какъв *** трябва да си, че да желаеш КОШМАР на обикновените хора?! Отговор: Путин, Медведев и цялата кремълска кохорта!

33

London

преди 3 седмици

5000 паунда на месец, чакам да ми върнеш живота в пълен кошмар еврейскоболшевишка мутро.Жената и тя, 4500 след приспадане данъците.Европейцте се различаваме от вас по това, че ние винаги градим ,подобряваме,създаваме и творим.От Болшевишката революция насам и до сега вие не сте създали копче и не спирате да вредите на народа си.

32

ох как са уплаших

преди 3 седмици

дивашккотото разбесняло се хипошизоидно пиянско джудженже медведчук рие рие от яд че нищо неможе да направи на т.нар. запад, тук никой не обръща внимание на рашшките простотий е я БГ има баламурниции още но ще е до време и там

31

С опашки пред банки

преди 3 седмици

Това са снимките от победоносната Русия днес. Като се срине банковата система, Путиностан ще стане още по-величествен и адски ще вреди на целия свят, като се сгромоляса окончателно.

30

До popa ot razgrad

преди 3 седмици

По точния въпрос е защо не карат лади, а крат бентлита.

29

Мужик

преди 3 седмици

Ха ха ха, не може само ние да живеем в кошмар, трябва и на запада да му е гaднo. Като шопа дето казал "Аз не искам аз да съм добре, искам на Вуте да му е зле". Разбира се за императора джудже и свитата му това не важи!

28

Анонимен

преди 3 седмици

Колхозники, вие ако можете нещо да направите немаше да водите война 2 год и половина и края и се не вижда ве, само кАпейките се връзват на дивотиите на чебурашките хаха

27

Фурнитурев

преди 3 седмици

Друзята чакаха 45 години гнилия запада да фалира, и един се събудиха с гол диpник насред мегдана. Сега историята се повтаря но няма да се наложи да чакат 45 години. Най късно догодина кремълското жуже ще се обосере до скалпа на темето.

26

popa ot razgrad

преди 3 седмици

за лицемерието на руснаците говори един единствен факт: всички руски богаташи си купуват къщи в омразния запад и си харчат парите в Лондон и Париж...защо не инвестират в имоти в Южен Дагестан или Осетия...защо не си карат Бентлитата в Камчатка, а в Монако...