53

Прогноза

преди 4 седмици

Според мен на ГЕРБ може да имат и повече, но ппдб няма да има никога 15%. За тях ще гласуват само крайно промитите протестъри, които видяха цели лета на коня зад опашката. И дори не всички, защото част ще се прелеят в ние идваме, синя България и пр. От извън София няма да имат и един депутат повече. За съжаление, ще изкарат изборите манипулирани, защото живеят в балон и пак ще зависят на коня зад опашката с кучета и бирите цяло лято. Това са хора без работа и мозък.

52

Анонимен

преди 4 седмици

НПО труженци

51

Анонимен

преди 4 седмици

Ппдб няма да са втори,аз поне не познавам от предишни гласували за тях да повторят!

50

Тинко Пенчев

преди 4 седмици

Българи- гласувайте! Не оставяйте мафията да завладее държавата!България на българите - не на няколко олигарси!

49

Дам...

преди 4 седмици

Трите антибългарски партии войнолюбци на челно място! Ако това наистина се случи и на изборите, то значи този народ наистина си заслужава съдбата на най-беден и най-краден от свои и от чужди! Но няма и да се изненадам при положение, че над 60% няма да гласуват какво друго освен купен вот може да произведат тези избори.

48

Анонимен

преди 4 седмици

Нарочно пускат тези платени статистики за да се отвратят хората от изборите и да не гласуват ! Ако гласуваме масово ще им объркаме сметките,а те не искат това да се случи! Знаят че народа ненавижда сглобката и се възползват от това пак да ни навират като първи тези омразни хора нарочно за да не гласуваме и да не променим нещата! Гласувай народе защото тия същите носят война и разврат за децата ни!

47

Анонимен

преди 4 седмици

До Зозо Мозъкът ти е изкъртен на тебе. Мозъкът и душата.

46

Браво

преди 4 седмици

Очаквам -пп и герб , да сьставят нов кабинет и да изрият матряла на фронта , за слава украйна

45

и ква активност очак

преди 4 седмици

До Хмм От 10 години е все около 30%!Чакаш да стане 1,000 ли!?

44

НАПалм

преди 4 седмици

е са ше се дигна да гласувам знаиш ли кога

43

МИСЛЕЩА

преди 4 седмици

Ако данните са верни, то този народ си заслужава съдбата! В Русе залата беше пълна с гербаджии, станали на крака да аплодират един нагъл престъпник и кохортата му. Просто нямам думи!

42

Зозо

преди 4 седмици

До Крум..... Алооооу изтрещял. Асан чорапогащника вдигна пенсиите по настояване на БСП с по 100лв., а цените ги вдигна три пъти. Ай сиктир!!! Гаврата с ППДБ-тата продължава всеки ден :))))))))))))))))))))) Боко и Шиши ги къртят с 200 на почивки.

41

До Х

преди 4 седмици

Мис Бикини, доволната?

40

Анонимен

преди 4 седмици

Браво Бойко! С гласовете на ДСБ и ПП почти сигурно ще си направите правителство. А и ДПС като помогне, може пак конституцията да я променяте за благото на България!

39

Хмм

преди 4 седмици

Купените гласове се знаят колко са. Това, което променя резултатите в тези "проучвания" е очакваната избирателна активност. С други думи, дали този, който купи глас ще вземе в бонус още два или три гласа от тези на балъците, които не гласуват и му го подаряват.

38

Х

преди 4 седмици

аз лично си бях доволен от ГЕРБ и Бойко. Не съм държавен служител. Строеше се, следеше се кой как си върши работата. Дългът ни беше нисък. Мигранти не влизаха. Народа иска да избере някой и да започне да си живее богато. Без лична промяна, не става... Бойко е обвиняван, че краде, но той живее сравнително скромно и тези милиарди са неясно къде... Доган е пример за това как се живее като цар.

37

Анонимен

преди 4 седмици

Ако дойдат пак сьщите на власт - значи бьлгарина си заслужава сьдбата

36

Анонимен

преди 4 седмици

Герб щяха да имат много повече гласове,ако не бяха на тази позиция за война в усраина

35

ванката

преди 4 седмици

много искам да видя физиономията на тошко - господин за един ден , ако не влезнат в парламента :)

34

Крум

преди 4 седмици

Пенсионерите трябва да целуват бюлетината на ПП - ДБ, защото ако шайката беше още на власт щяха да са все още с по 200-300 лв пенсии. Не е покана към никого, но това е реалността! Другата са чувалите.