41

Анонимен

преди 1 месец

Атакмс до сега няма една поразена цел

40

Анонимен

преди 1 месец

Зеления наркоман вие в предсмъртна агония . Ама цяла Европа със себе си . Като пумпал с кибрит в ръка се върти . Ще запали всичко . Ама не му ли става ясно че мандата свърши и трябва да излезе от киното . Това не е филм а трагедия за много хора . И щастие само за кукловода -памперса ...

39

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

38

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 46. Територията е толкова огромна, че няма начин да не се пропусне нещо.

37

Анонимен

преди 1 месец

САЩ и Русия са наясно, че размяна на ядрени удари между двете страни ще бъде ядрен апокалипсис, не за целия свят, но за САЩ и Русия, и най-вече за САЩ които са малка територия и гъсто населени, но и Русия ще понесе големи загуби. Затова театърът на военните действия ще се развива на територията на Европа.

36

Нане

преди 1 месец

Спешна мобилизация на всички краваробски слуги, по 2 години обучение заедно със всички римляни, да дадът своя дан за Родината България... ===))) иначе всички вън и да си търсят гражданство....

35

Анонимен

преди 1 месец

Едно признание че за сега са пълен провал, руските РЕБ претърпяха невероятна еволюция , разбира се пропуск винаги може да има

34

Анонимен

преди 1 месец

По всичко личи, че САЩ се стремят да реализират варианта "ограничена ядрена война". Какво означава това - че САЩ и Русия няма да въвличат териториите на своите страни, тъй като ядрени действия на територията на тези две страни означава всеобща ядрена война - пълен ракетн ядрен обмен между Русия и САЩ. Всички останали - Китай, СК, Франция са peenuts в травнение с потенциала на САЩ и Русия. А територията на ЕС ще бъде напълно законна територия на водене на военни действия в ядрения конфликт.

33

Анонимен

преди 1 месец

До 27: Нито една. И понеже ще кажеш "Ами Афганистан, например" - щети кажа да четеш и най-вече ДА МИСЛИШ ПОВЕЧЕ.

32

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е "руска земя" и не трябва да гори от ядрени удари, дори и там сега да вилнеят нацисти. Ядреният конфликт може да ескалира само в рамките на една-две седмици. Нека горят Полша и другите в Европа.

31

Зиленския

преди 1 месец

Гледали сме го как се кълчи на сцена . Много е поластичен. Дарба.

30

Анонимен

преди 1 месец

Въпрос на време е да изпушат бушоните на руснаците и цялата Украйна да бъде разорана,пита се кой има изгода от това,клетите украинци,марионетката Зеленски или неговите господари?

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 33. Нали са светии "Св.Джевелин" правят компания на св.Петър

28

Анонимен

преди 1 месец

Слаб си зеленко, а НАТО са страхливци и куц съюзник, Русия ще ви помете всички

27

Анонимен

преди 1 месец

Въпрос на все по-малко е, начало на трета световна война, в която ще загинат толкова, че и да оцелее човечеството няма да прилича на нищо. Никога няма да се опомни след тази трагедия. Никога.

26

Анонимен

преди 1 месец

В ядрената война нямат никакво значение нито моралния дyx, нито икономическия потенциал, нито демографията, нито природата и природните богатства. Само два фактора - площ и брой ядрени глави. Да вземем за пример Полша - там има около 20 големи града. Даже ако смятаме, че на всеки град са нужни по 2 ядрени глави, това са 40 ядрени глави - това е залп на един дивизион Искандер. Време за полет - 5 минути, подготовка на заданието 3-5 минути. Тоест 10-15 минути, и Полша като държава изчезва от лицето на земята.

25

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 31. Те искат да включат Европа във войната и по-точно Източна Европа.

24

Анонимен

преди 1 месец

А какво стана с джавелините?

23

Българин

преди 1 месец

Въпрос на време е ядрената гъба да се вдигне над Киев. Но това е нещо, което зеления наркоман иска повече от всичко. За него не е важно, че ще умрат 200-300 хиляди жители на територията Украйна. Той не е превързан към нея. Нацистът е на принципа "ако не съм аз, няма да е никой друг".

22

Анонимен

преди 1 месец

това е тероризъм, ще доведе до цивилни жертви и разрушения, но няма да спечели войната, краят наближава, каквото и да прави зеленски, парите не са всичко