14

Анонимен

преди 1 месец

И какво лошо има да си пазарувам евтино от китайците. На времето и германците са ги прецакали така, но са оцелели. И с Китай ще е същото.

13

Руси

преди 1 месец

Супер сега да почва войната и запада на колене окончателно!

12

Анонимен

преди 1 месец

Другари европейци, спрете развитието на Африка и не позволявайте на Африка да произвежда нищо, не стройте електроцентрали. Опа, вие вече го правите. Китай се измъкна от нашата власт.

11

При Китай

преди 1 месец

нема Зелена Сделка - там отварят по 20 нови ЕлектроЦентрали на Въглища на Година! Тока е напрактика безплатен - съответно Индустрията - Процъфтява! Че то е Просто, ама не за НеБиНарен от Брюксел с 2 мозъчни Клетки, които при това Не Комуникират помежду си!!

10

Анонимен

преди 1 месец

Когато всички каптали изтичаха към краварите беше добре, сега тръгнаха към Китай и нещо пазарната икономика вече е лоша.

9

Наблюдател

преди 1 месец

Кой ще им купи прескъпите французски каруци? Китайците и батериите правят и всичко останало. Не, че е кой знай колко хубаво и качествено, но като ти дадат и 4 годинки гаранция, рискуваш, кво да прайш. А Френчофците да си ядат на макарона макаронката. никой вече не ги иска. Цяла Африка ги изриттва като мръсни котета с помощта на руснаците. На ви сега 300 години колониално цоцане. Вече ви и колонизираха бившите ви колониални планктони. И всяка печччена печччка прави печук печук с бяла французойка

8

Анонимен

преди 1 месец

RIP 5-годишното китайче, което ми сглабя телефона

7

Анонимен

преди 1 месец

Не световната само прехвалената краварска икономика. Какво стана с пазарната икономика? Или тя е само, коато ни изнася?

6

анонимен келеш

преди 1 месец

В менюто на средностатистическия китаец всекидневно влизат плъхове,прилепи,маймуни,кучета,котки,змии,бръмбари,червеи и всякакви други гнусотии:):):)Всеки самда си прави изводите:):):)

5

Анонимен

преди 1 месец

Пазарна икономика свободна конкуренция, фалирате, защото сте неефективни и енергоемки. Затваряте заводите, както затворихте заводите на Източна Европа. Нас ни унищожихте, Китай не можете.

4

Анонимен

преди 1 месец

Направиха милиарди от Китай чрез евтина работна ръка и евтини ресурси , след което продаваха телефон който струва 120$ 1200$ и сега стана беля!!!

3

СПРЕТЕ ВЕДНАГА ВНОСА

преди 1 месец

НА КИТАЙСКИТЕ ПЛАСТМАСОВИ ИГРАЧКИ, КОИТО СА ЗАМЪРСИТЕЛИ НА ПРИРОДАТА

2

На Капиталистите

преди 1 месец

Трябваше Едни К0мундета да им Покажат как се Прави Капитализъм и Какво е Търсене и Предлагане и Свободен Пазар!

1

Анонимен

преди 1 месец

Първо купуваш евтино от китайците, после се оплакваш, че ти подбивали пазара. Ще се усетите, другари печелбари юдейковци.