14

ИСТИНАТА

преди 1 месец

Нато воюва с Русия на територията на бълъците и продажници от Украйна.

13

Точно

преди 1 месец

То и Хитлер ги обясняваше на тогавашния ЕС, че СССР го е нападнал, но яде здрави комунистически шамари. *** жълтопаважници днес търсят реванш, събарят паметници на Червената армия и докарват гроба на НЦВ Фердо педераста и тръгват към Москва. Нова национална катастрофа.

12

Анонимен

преди 1 месец

Споко бе ще станете. Ако продължавате да наливате масло в огъня ще има за всички радиоактивна пепел.

11

Анонимен

преди 1 месец

А дали и Москва така мисли?

10

Анонимен

преди 1 месец

Ако ГЕРБ вземе много гласове на изборите в България настъпва втора гражданска война! Не можем да си позволим да храним едни вече охранени п расенца. ОТделно веднага ще почнат да издигат украински знамена! Те са единствената партия издигаща украински знамена на български държавни институции! ФАКТ.

9

Хмм...

преди 1 месец

Не само, че сте част от войната, но направо си я спонсориране финансово и най-вече оръжейно! За жалост вкарахте и нашата територия в тази война и последиците рано или късно ще се запишат и на наш гръб!

8

Анонимен

преди 1 месец

а тогаз що помага :)))

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Още едно турско заглавие! Предприета война,разбирате ли! Освен това войната започна ,защото украинците гориха живи хора ,изнасилваха , мъчителствуваха над руснаци. Военната операция бе в резултат на украинско фашистко насилие Не е същото,но напомня на случилото се в Израел,когато други фашисти-палестинцитв нападнаха суверенната Държава Израел,изнасилваха,обез..г..л..а.в...яваха,педофилстваха. Украина е виновна за започването на военните действия. Иначе са ми абсолютно все тая и Русия и Украина.

6

Да живей

преди 1 месец

Тяхното е винаги право. На другите е винаги криво. Европейски ценности - 17 години България в ЕС, но извън ШЕНГЕН - подиграки, та чак присмех.

5

абе

преди 1 месец

Тия защо толкова се оправдават и току се кълнат, че няма да изпращат хора в Украйна. Да не ги е страх от нещо големите атлантици?

4

Значи ако утре

преди 1 месец

реша да помогна за обир на банка, като осигуря оръжието, транспорта и екипировката, не съм съучастник в престъплението, така ли? :D

3

мдаа

преди 1 месец

Не съм лекар и не мога да се сетя точно каква диагноза се слага на подобен случай. Помогнете да я определим.

2

Анонимен

преди 1 месец

НАТО не е част от войната - Щом са навира между шамарите е част от войната :)))

1

Анонимен

преди 1 месец

Хич. Само малко.