54

Анонимен

преди 1 месец

Другари хоxли от козацки произход. Запорожската сеч беше премахната през 1775 година. Оттогава казаци на ваша територия няма. Запорожците масово се преместиха в Кубан за да защитават южните граници на Империята. Така, че преките потомци на запорожките казаци буквално в момента ви размазват в зоната на СВО. Вие сте потомци на ***, които се писаха казаци. Понеже освен тях нищо друго нямате в историята си. Извинете, забравих за древните укри, които изкопали Черно Море и насипали Кавказ. Това също е част от вашата история.

53

123

преди 1 месец

Ако днес има избори в Украйна, надали Зелю ще спечели. Той си гласува извънредни положения. Ама оставете това. Дори и въпреки изборите, никой не прави там социологически проучвания каква му е популарността. Демек хората ги е страх, а Зелю е диктатор.

52

Анонимен

преди 1 месец

Шолц: Германия достигна предела в помощта на Украйна

51

Анонимен

преди 1 месец

Всичко което е заграбила Русия е ,,изконно" руско, като Полша, Финландия, Литва, Манджурия,Кавказ.....някой знае ли какво значи тази дума ,,изконно"?

50

Анонимен

преди 1 месец

УК не е независима а колония на САЩ. Така че подобре е да я ликвидра.

49

Анонимен

преди 1 месец

СССР през 50-те и 60-те години, а след това и възстановилата се след петнайсетгодишния провал сегашна Русия, отнеха от петстотингодишното господство на Западна Европа неговата основа - военното превъзходство. Върху този фундамент беше построено господството в световната политика, култура, икономика, което позволяваше налагането на свои интереси и ред и най-вече - изсмукването на БВП в своя полза. Загубата на половинхилядолетната хегемония е дълбоката причина за бясната омраза на Запада спрямо Русия, на опита му да я съкруши.

48

САРМАТ

преди 1 месец

Лавинообразна промяна в баланса на световните сили и бързото намаляване на способността на Запада да изпомпва световния БВП в своя полза, което предизвика и яростната му реакция.

47

МАЧКАЙ Русийооо

преди 1 месец

Когато мечката приключи с бандите на Зеле,ще потърси сметка и на вас,тези,които избиват индиректно руски момчета! Няма разминаване,такива като Тагаренко,Кир Льо,Боздугана и *** Псе,те са в челните редици!

46

Анонимен

преди 1 месец

Под земята в Източна Украйна лежат богатства на стойност 13 трилиона щатски долара и рашка иска да краде със съгласието на световната общност .За справка -даже Беларусия не признава п-в Крим за руски .

45

Хъша

преди 1 месец

Каква независимост,Украйна е част от Русия . На територията на измислената държава са изконните руски земи. Колкото по- бързо Путин освободи Украйна ,толкова по- добре.

44

Анонимен

преди 1 месец

По-голямата част от Украйна са изконно руски земи и Русия ще си ги върне. Всичко ще си върне. Украинците са част от големия руски народ и Русия няма да го даде. Западът да праща там каквото иска и колко искат - всичко ще бъде смачкано. Западняците да си правят сметката.

43

Анонимен

преди 1 месец

Краваротопските лизунгери нямат право на съществуване.Тяхната мечтана цел е краваротопско лизaнe , за малко центове , нооо ..., това си има цена.

42

Анонимен

преди 1 месец

Путин е подкарал руснаците като овце на заколение.

41

украйна

преди 1 месец

е Русия! Кой разбрал, разбрал! Кой не е разбрал, яде пердах!

40

Анонимен

преди 1 месец

Условията на Русия са 20% от Украйна, засега, пълна капитулация и впоследствие някой като Лукашенко васал! Това не могат да бъдат условия за суверенна страна!

39

Анонимен

преди 1 месец

Това е последен мандат за Путин. Путин е абсолютно свободен в своя избор. Той може да направи всичко което поиска. Ръцете са му развързани, не трябва да се съобразява с никой, подготвил е почвата във всички области. Какво може да му попречи - никой и нищо. И това плаши запада.

38

Анонимен

преди 1 месец

Наркомана вече не е легитимен президент! С кой да водят преговори руснаците?

37

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с могилизацията? Наркомана намери ли 500 хиляди за пушечно месо?

36

Анонимен

преди 1 месец

Руският президент възложи на Сергей Шойгу да започне конфликта през 2022 г. със заповед за превземане на Киев в рамките на няколко дни. Киев беше обграден още на вторият ден! Сами украинците започнаха да си бутата мостовете в града и вдигат барикади за да се съпротивляват при нахлуване! Руснаците решиха да не нахлуват заради опасността от много цивилни жертви!

35

Анонимен

преди 1 месец

Убиха му на некакъв концерт няколкостотин души в Москва, все едно нищо не е станало..., явно е нормално за Сибир и околията :)))