30

Българин

преди 1 месец

България има дълга история да дава приют на национални предатели. Само погледнете руските наколенки в България, до един работещи срещу родината си. Фердинанд ще си е точно на място според тази траддиция.

29

читалище заря

преди 1 месец

До Анонимен пепи, кремвирщ, с "умисъл" ли са ги "надвзели"? марш на училище, впиянчен хюмнозавър

28

Хасковски токать

преди 1 месец

КОБУРГОТИТЕ - проклятието за България.

27

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До ЕВРАЗИЙЦИ.. то още се не е разминало, с темповете с които българосъветските се изнасят "да работят" по морето, до 10 години може да видим варненска народна република. понеже нема цар, тогава ще са виновни нато и великите сили. на задунайските татари главите им отбират само от гьостерица, в по крайни случаи - тесак, както се случи с кръволока стамболов

26

Анонимен

преди 1 месец

Статията е за Фердинанд и национални катастрофи за България, а някои ми пишат за Путин в коментарите. Колко ви плащат на коментар или вече тотално започнахте да бутате масло?

25

Бай Дрън

преди 1 месец

Достоен наследник на Фердинанд днес, е мишока Тагарев. Добре, че го абдикираха рано рано.

24

IQ 3.14

преди 1 месец

за пореден път недоправения кеворкян ползва социални мрежи като източник на "новини" и предлага едностранчива и добре пресолена боза с косми, на цената на няколко клика повече.

23

Анонимен

преди 1 месец

При Фердинанд е истинското Освобождение, тъй като на 22.09.1908г. България става царство, а не както дотогава - полуавтономно княжество, подчинено на султана! Това трябва да е и истинския национален празник, а не 3 март 1878г., на която дата реално не се е случило нищо!

22

ЕВРАЗИЙЦИ..

преди 1 месец

ТОВА ВИ Е КУЛТУРАТА.... ПОРУГАВАТ И КОСТИТЕ НА ЧОВЕКА..... АКО НЕ БЕШЕ ЦАРЯ - СЕГА ЩЕШЕ ДА СМЕ РУСКА ПОКРАЙНИНА..... С РАЗРУШЕНИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ И ЯЗОВИРИ..

21

Анонимен

преди 1 месец

Естествено че костите на българския цар имат място в България.

20

Анонимен

преди 1 месец

Ваши Бостански Величества, царство Чалгария на Три шкембета! Шкембе войводи, шкембе феодализъм! Зиг Зеленски и Зиг Зиг Лаурел и Харди! Хайл Голям Чалгарийски Райх!

19

димитър

преди 1 месец

Независимо от всичко ,той е бил цар и е заложил на една карта ,за съжаление не се оказва печеливша ,но затова пък ,американския резидент по онова време ,буквално спасява България ,като стараната не губи големи територии

18

Политкоректен

преди 1 месец

Страхотно! Много обичам обществени полемики по безсмислени въпроси. Важното е медиите да го дъвчат няколко седмици, макар с това нищо да не подобрява живота на обикновения българин.

17

Думите на Цар Борис3

преди 1 месец

Министрите са ми англофили, генералите - германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил.

16

КЪВ Е ТОЯ ПУТИН..??

преди 1 месец

РРУСКИТЕ ЕНННИЧЕРИ СКАЧАТ ЗА ЕДИ РУZKИ ММММОЧАТА, А РАЗРУШИХА ГРОБА НА ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ ЦАР.... А СЕГА РЕВАТ И СРЕЩУ ТЛЕННИТЕ ОСТАНКИ НА ПРЕДПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ ЦАР....... СРАМ И ПОЗОР......

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1 Дворецът и криптата където положиха и Кардам е реституиран и е собственост вече на царското семейство, ще погребват когото си искат умнико!

14

рижко

преди 1 месец

бившият кмет да не се обажда, никой не му иска мнението

13

Страник

преди 1 месец

Доста символично за останките на Фердинанд, при положение, че историята има тенденция да се повтаря и че Булгария е изправена пред третата си национална катастрофа, свързана с глупавата хитрост и алчност на политическия мафиотски елит.

12

Анонимен

преди 1 месец

След първата световна война фердинанд е трябвало да бъде обесен с главата на долъ и всики кобурги натирени от България. Сега даже имоти им връщаме , срам!

11

Анонимен

преди 1 месец

За семейна крипта става става дума бе, модерни демократи! Не разбирате ли смисълът на това, какво е семейна крипта? Семейството решава! Какво означава "българската държава в момента оглушително мълчи"? Кой ще се нареди, ще видим! По същата логика, какво правим със Симеон втори като наследник?