18

Анонимен

преди 1 месец

Колко метра останаха до Киев?

17

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14 До Лисабон кога ще стигнат, нали имали ресурси зетата или злетата :)))

16

веиенето на наглосак

преди 1 месец

сите да започне веднага, центове трябва да се правят с кравешки опорки. като папагали повтаряте едни и същи глупости, сега като падне и Харков пак ли ще кажете, че той не бил важен и тактически сте отстъпили "избягали"

15

Фют

преди 1 месец

До 13. Един общ работник със средно образование няма как да работи друго в Европа, освен да бере ягоди:)))

14

Барселона

преди 1 месец

"Само Брикс ще процъфти и ти ще отидеш там на гурбет за да спечелиш много денги. Мбу-хахахахахахахахахахахахаахахахахаа"Ами не е невъзможно. Мислиш ли, че няма българи в държави от БРИКС? Имам познати българи в Рио Бразилия и ЮАР и всички са доста напред и са доволни там. Един колега испанец пък отиде да учи в Индия.

13

Може още

преди 1 месец

Сащ: много ни в кеф да гледаме братски народи да се трепят взаимно. Ще воюваме до последния украинец.

12

Анонимен

преди 1 месец

Русия има ресурсите силите и средствата /военна групировка "Север"/ да напредне към град Харков или да мине източно от Харков и да напредне към град Купянск от север.

11

Стилиян

преди 1 месец

До 11 Не ще отида да бера ягоди в Европа за 3 месеца и като се върна ще разправям как при нас в Европа е супер а в БГ нищо не става, а и няма да си спомням половината думи как се изговарят на български. Нали вече съм Европеец

10

До Стилиян

преди 1 месец

Само Брикс ще процъфти и ти ще отидеш там на гурбет за да спечелиш много денги. Мбу-хахахахахахахахахахахахаахахахахаа

9

Фют

преди 1 месец

Мислех, че чебурашките са превзели Лисабон и са на път за Лондон, а те били на 10 км от границата с Украйна:)))))))))))

8

абе

преди 1 месец

какви партньори са ви запада бе, бу.дали - работят ви яко изотзад, а вие си мечтайте! държава украйна вече няма да има! няма как да стане! народа се разбяга из европа и никога няма да се върне!

7

Анонимен

преди 1 месец

Снощи САЩ обявиха отпускане на нова военна помощ за Украйна, а руският сенатор Пушков ги призова да осъзнаят последствията от въвеждането на отановски войски.

6

Стилиян

преди 1 месец

В момента в който войната свърши (а това няма да е скоро просто защото никой не иска да свърши) половината свят ще изпадне в рецесия и САЩ и Европа и Русия и Великобритания, просто защото именно военно промишления комплекс на тези държави осигурява растежа на икономиката им. С оглед на това че и Русия и САЩ имат богати залежи на полезни изкопаеми може би ще се разминат по леко но Великобритания и Европа който са просто едни консуматорски територии лошо им се пише.

5

Шумналиев

преди 1 месец

Лебедовата песен на путлерастите. В края на 44та Хитлер също минава в настъпление за около месец и създава впечатление че обръща войната. След като бъдат потрошени отново при Харков, opките на пуйлото, ще видим нов прелом в полза на ВСУ, които въпреки че имат около два пъти по малко хора, успешно задържат развилнялата се путинска сrан.

4

Анонимен

преди 1 месец

Целта не е само Украина,а всички бивши соц.държави.Путин иска старото влияние на Москва да се върне както беше от преди перестройката.Да чакаме по 10 години за един Москвич и всичко което се случва да се диктува от Кремъл.

3

като ви слушам..

преди 1 месец

да бе, всички удари отблъснати, даже вече маршируват да превземат москва....дрън-дрън!

2

Анонимен

преди 1 месец

Само бой ги оправя рашките, браво :))

1

Анонимен

преди 1 месец

CAЩ ga взeмaт ga cи npибepaт фpoнтoвaтa линия y тяx!