90

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПП-ДБ ВДИГНАХА ДОХОДИТЕ И БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ БИЯТ ЗА КИЛО ХЛЯБ И КОЗУНАК ЗА СТОТИНКИ.

89

Анонимен

преди 1 месец

До 88 Епа яж си глутен. Кой ти забранява?

88

Анонимен

преди 1 месец

АМА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СТАНАХА БЕЗПЛАТНИ НАЛИ? А ПРИ ГЕРБ БЕШЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ПЛАЩАШ ДОРИ ДЕТЕТО ТИ ДА НЕ ХОДИ ТАМ.

87

Анонимен

преди 1 месец

Единствените безглутенови в цяла България? Лъжи. Една колежка също направи такива и беше донесла в офиса. 60лв е за балъците в София.

86

Анонимен

преди 1 месец

Козунаците не са българска традиция за Великден. Тя е внесена от Европа. Преди 2-3 поколения българите са правили краваи вместо козунаци. Още помня как баба ми ги правеше.

85

до 89

преди 1 месец

Долу германия!

84

Анонимен

преди 1 месец

до 85 Ако питаш мен Исус Христос ако е жив лично ще я закове на кръста заради тия 60 лева за козунак, колкото и да е милостив.

83

До 86

преди 1 месец

Слава на Германия!!

82

Анонимен

преди 1 месец

прав е този по-долу . в България много малко хора имат глутенова непоносимост . Хляба за нас си е основната част от храната - без хляб никое (има редки изключения основно по модерни причини не ядат) българско семейство не сяда да яде. Както казах , заради модата има хора който ще и купят козунаците . имат пари , угаждат си .... аз ще си запека пък една питка с брашно 500 по обяд ... глутенова една такава

81

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Тая пък сефарадска ромка кога влезе в България,че да учи Българите как се прави козунак.И не стига на това отгоре,а лъже. Защото брашното без глутен може да се поръча на много места и цената му съвсем не е толкова скъпа. Но както съм казвал и преди,българите са си виновни за това,че са роби на номади като тая испанка сефарадска. Традиционно козунакът е Български и Германски,както и яйцата са типични за вщдвете само страни.Това е така,защото Българи и Германци сме един и същ Ашкеназки народ.

80

Анонимен

преди 1 месец

Козунака е за Великден. В този смисъл е кощунствено от духовна гледна точка да забогатяваш на поразия от вярващите. Исус не би одобрил тези 60 лева, Линдо!

79

Анонимен

преди 1 месец

До Жена 82. Дрън дрън ерина. Ти да не си оня дето спорихме под друга статия. Я кажи "склад".

78

Анонимен

преди 1 месец

Линдо, ти си по-непълна и от Кирето . Какво ми сравняваш начина на приготвяне на домашен козунак със заводско серийно производство (ако имаш завод). Разбира се, че разликата в цените ще е драстична. Само че домашно приготвения се приготвя за удоволствие и загубеното време и положеният труд не се четат.

77

Алекс Василев

преди 1 месец

От коментарите се разбира че този козунак го купува само един - с ник"ЕВРОАТЛАНТИК", агент Мъдлър, ЦРУ

76

Жена

преди 1 месец

78, след като има клиенти, записват се и си чакат нейните козунаци и торти, значи цените са и поносими за определена прослойка от обществото. Ценообразуване има за масовите стоки, за луксозните е въпрос на търсене и предлагане. Вие това не разбирате.

75

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОПАГАДНА ДО ИДВАНЕТО НА ПРОМЯНАТА: РАСИЗЪМ, СКОТЩИНА, ПРОСТОТИЯ, ПРОВОКИРАНЕ НА ЖИВОТИНСКА АГРЕСИЯ, КСЕНОФОБИЯ.

74

Анонимен

преди 1 месец

Тази някой гладен пенсионер ако чуе че продава козунак за 60 лева където с тия пари цяла седмица би се хранил...ще й разбие кофата служеща й за глава.

73

О, божкеле

преди 1 месец

Линдо, за точно същите пари взех 4 кг (15 лв килото) агнешко от селския касап - предна четвърт. Сега го опекох (не постя), замириса вкусно и го запичам отгоре да хване коричка. Майка направи и зелената салата сега. Хайде да сядам, а който хапва безглутеновите козунаци на линда, да му е сладко и берекет на кесията.

72

Анонимен

преди 1 месец

До Жена 71. Казах ти че не ти е дадено да разбираш нещата. Не става въпос за купуване или некупуване. Има алгоритъм на ценообразуване, а не да си бъркаш в носа да гледаш тавана и да кажеш - "ей толкова ше струва".

71

Анонимен

преди 1 месец

А ЗАЩО ЕДНО КИЛО РУСКА ГАЗ ПО ТУРСКИ ПОТОК ИЗЛИЗА 3 МИЛИАРДА ЛЕВА?