69

Анонимен

преди 4 месеца

Русофобити-е все повече се лумпенизират и крякат френетично само да им покажеш пръстче. Съжалявам, няма добри новини за тях.

68

Бидон с деменция

преди 4 месеца

то ако не беше русия и бългерия досега да е една швейцария на балканите, да прави мерцедеси, изтребители и компютри, а не само домашни компоти, а аз да говоря правилно български, каза Боката от къщата в барселона

67

Ами

преди 4 месеца

До Анонимен67 Като не си маскират танковете, като плевни , така ще е ! Виж хитрите руснаци, как ги правят, като бараки. Абрамса бил тенекия, а онези на които им махаха куполите с джавелините, какво са?

66

24.02.2022

преди 4 месеца

От тази дата за кой ли път фалира русия......и пак ще се надяват на САЩ за пореден път да ги спасяват с кораби с храна...виж картината на руския художник Айвазовски...Лошото е за нас,че с тази война на путин срещу целия свят....вместо да се развиваме обедняваме.... и всеки знае ...КОЙ ЗАПОЧНА ВОЙНАТА.....

65

Анонимен

преди 4 месеца

Рашистите нападат тези които не са в НАТО, явно още не си го разбрал това Зелен :))

64

Анонимен

преди 4 месеца

Ако ги ИЗПРАТЯТ няма да са извън НАТО! А и тогава ще стане мазало още по-голямо. Предлог за ТСВ!Все едно аз и ти да организираме трафик на наркотици извън картелите и да не сме наркотрафиканти! И да не ни закачат щото не сме като тях..

63

Миле

преди 4 месеца

Не ви ли писна да пишете за тази 4екняр. То бива врели не кипели , ама с този по голяма пародия от ковида

62

Анонимен

преди 4 месеца

Вече забравихме да говорим за победа на бойното поле срещу Русия. Саоро ще забравим и за Зеленски.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Русия трябвало да продължи нанякъде. А за какво?

60

И

преди 4 месеца

До Анонимен 52 Като вземат всичко това, какво ще го правят? Обикновените руснаци вече са вдигнали ръце от безпаричие и мизерия, а тези завоювани земи ще искат инвестиции за възстановяване, войска, която да се издържа и т.н. и т.н.! При средна заплата в Русия 40-45 000 рубли/800-900 лв/, вместо да увеличават заплатите, трябва да пренасочват средства.

59

Анонимен

преди 4 месеца

Дa нe бe мaйgaня, нe би gapмagaня...

58

Анонимен

преди 4 месеца

Москва нема как да продължи към Балтика Зелен, тъй като трите малки прибалтийски държави, членуват в НАТО :))) По скоро, ако въобще победят Украйна, ще следва Грузия и Молдова :)))

57

Анонимен

преди 4 месеца

И сега какво? Американците ще пратят още тенекии Абрамс на Зе-клоуна за напраят руснаците катерушки за децата както направиха с преднишната партида. От 31 Абрамс в Украйна руснаците опукаха 5 набързо и останалите украинците ги скриха. Муа

56

АнонимеН

преди 4 месеца

НЕ Е ВЯРНО!! ТРОЛАВРОВ ОБЯВИ , ЧЕ МОЛДОВА Е ИЗКОННО ТЕРОРУСКА ТЕРИТОРИЯ

55

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Ами то имаше едни наемнически легиони в Украйна,амеркански . Казваха им ,,Моцарт'' и ,,Блак уотър'' ама се изнесоха с 200 от там. Що така?

54

Боклук надрусан

преди 4 месеца

Ти си никой! И 120 милиярда да пи дадат, пак си ***! А за Балканите не бери грижа. Ние ги чакаме с нетърпение, за да изрежат метастазите които ни напълзяха от Украйна

53

Хи хи

преди 4 месеца

А ако дойде в България ще го чакаме с хляб и сол, и развети бели чаршафи, на които сме извезали НАТО ! Нали сме натовци, ще се предаваме като натовци !

52

баба мара

преди 4 месеца

стига си лъгал никого няма да напада русия вие сами я предизвикахте с отношениетоси към рускоезичното население преговори и мир стига с това оръжие как можеповече от две години да не се разберете да се спре това избиване на млади хора

51

Анонимен

преди 4 месеца

До 36 -ако всички войни приключваха на територията на агресора щатите отдавна нямаше да съществуват в този си вид. Справка- Корея, Виетнам, Тайланд, Афганистан, Сирия, Либия...все победни дестинации!

50

Анонимен

преди 4 месеца

Чехия, Полша, Франция и Балтийските републики подготвят пакт, с който да изпратят общ контингент войници на помощ в Украйна. Тези войскови части няма да имат нищо общо с НАТО и ЕС. Те ще са като наемнечески легион, който ще се бие в Украйна срещу врага на Европа.