26

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ са предпазливи с Русия ,защото са двете най-големи ядрени сили и ако искат могат да сринат целия свят за броени дни, а за какво им е война с Русия какво печелят нищо. Така че ако САЩ тръгне на война в Украйна то ще бъде някаква много крайна фаза последна тоталната война, а преди да тръгнат на война ще сринат цялата икономика на половината свят.

25

Анонимен

преди 3 месеца

До 23, за себе си приготви чувал, че съм ти направил магия да yмираш

24

Шаши

преди 3 месеца

Бандеровеца е станал скромен. Преди искаха ядрени ракети, сега и на Пейтриът са доволни.

23

ъ

преди 3 месеца

Дмитрото съвсем откачи. Така се случва, когато спреш да бъдеш приоритет.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Казват че mirv нахлува с 10 км/с към целта си.Ще я стигне ли пейтриъта?Тоя още не може да схване че никоя държава не им се занимава с корумпираната им държавичка.Дайте им пейтриът и ше го продадат набруснаците.Драматьор.

21

А ЧУВАЛИ КОГА

преди 3 месеца

Тов Кулеба преди да пита за Патриоти, замисля ли се че няма чували? Ето Макарона щял да праща войски в Одеска област. Нашите предатели също май искат да пращаме. Ама как ще ги върнем тези войски? Няма чували!

20

Анонимен

преди 3 месеца

До 20, час по-скоро в гроб да легнеш! Там фаб-чета няма да ти трябват

19

Излекувах се!!

преди 3 месеца

Страдах от тежка форма на Евроатлантизъм. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!!!!

18

ФАБчето лекува

преди 3 месеца

Помага при най-различни състояния на полова и политическа дезориентация. Лекува! Масовото производство на ФАБ-3000 започна. Лекът иде! Не се притеснявайте евроатланти, ще има за всички!!!

17

Поручик Ржевски

преди 3 месеца

И какво като получите пейтриът, Русия ще ви изпари с хиперзвукови. След този атентат вече няма да ви галят. Сядайте да си подпишете договора с РФ и да си спасите хората.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Копейки, час по-скоро да ви заровят! Направете най-после едно добро дело и yмрете!

15

ЦИРКОНЧЕТАТА ПАДНАХА

преди 3 месеца

И бяха изпарени 4-5 сгради в Киев пълни с персонал на Тайните Украински служби. След тая случка джуджето Зе беше не на себе си. Сега и тоя се разпени. Май им стана ясно, че настъпиха мотиката с тая касапница дето се твърди че организираха в Москва.

14

Просякът Зелю:

преди 3 месеца

Дай, бате муниции! Дай, бате пари! Дай, бате ракети! Дай, бате самолети!

13

Анонимен

преди 3 месеца

До 3, не бе копейко прокълната, да се предаде твоя Путин, и войната свършва! А теб ако те намеря ще си имаш сериозни неприятности!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Бандеровска Украйна скоро ще е при Бандера. Полша, Беларус, Русия и самата Украйна добре помнят зверствата на бандеровците от ВСВ. И скоро няма да ги забравят. Националистическите идеологии винаги са обречени на провал. И ДА, ВВПутин Наистина иска да изтрие бандеровската идеология от лицето на земята.

11

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ още само помагат и то не кой знае колко дано не си излеят цялата мощ в украйна ,че тогава ще стане наистина лошо.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До номер 5 .Всички нормални хора с нетърпение чакат да са отново под руско влияние и отново с цивилизования свят .

9

Анонимен

преди 3 месеца

Да поясним. В Украйна има 1 брой Patriot в Киев. 1ва ревизия на 40 години. Работи отлично. Русия го унищожи около 400 пъти до момента. Иначе 2 броя бяха унищожени, докато ги транспортираха в незащитена от ПРО зона. Patriot се подиграва с руските ракети.

8

рендетУ

преди 3 месеца

Ба си наглите наркомани!!!! Ти му казваш ЗРК "Пейтриът" свършиха, то продължава та ти вика: "дай, дай, дай, дай..." А, те наистина свършиха!!!

7

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ може във всеки един момент да изсипе стотици милиарди и да възстанови украинската икономика, стига украинците да са приятели на САЩ. Няма вероятност за унищожаване на украинската икономика.