12

Анонимен

преди 2 месеца

кагебейшниците, вече дори и не се опитват да измислят някаква по връзваща версия, видиш ли някакви таджики за 5000 евро се снабдили с автомати влезнали и почнали да стрелят, после се качили на едно рено и газ да ги няма, изминали за няколко часа 400-450 км на път към фронтовата линия да бягат:))) абе наистина ли вярвате на тоя фейк?

11

Анонимен

преди 2 месеца

Кой има най-гоплям интерс от налагането на военно положение в Русия и арестуването на голям брой цивилни? Кой има интерес този атентат да се окаже с участието на Украйна? Четирима добре подготвени терористи изведнъж решават да бягат като *** с Таджикските си паспорти към най-строго охраняваната граница? Няма логика.

10

Да бе

преди 2 месеца

Разумните хора по света трудно се хващат вече на демократичните лъжи. Русия в момента е в отлични отношения с мюсюлманите както в своята държава така и по света. Защо ще и правят атентат? Някой е го е спретнал и предупредил дори. Какво по добро за враговете на Русия от един вътрешен междурелигиозен проблем в държавата сега . Хората виновни за атентата нямат морални задръжки и са способни на низости. Същото стана и в Израел и после службите го били проспали. Дяволът в света си има държава.

9

Чорбаджи Юрдан

преди 2 месеца

Само в САЩ, терористите са с виЗШу образование.

8

Анонимен

преди 2 месеца

путин е джихадиста който е организирал всичко т.е. с не много висок интелект

7

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата и Просто Киро много ли са ентелегентни :)))

6

Анонимен

преди 2 месеца

Има симбиоз от четирима терористи с невисок интелект и неизвестен брой организатори със силно висок интелект. Руските служби арестуваха 11 души. Тези четирима aмyджи ни ги показват, а за другите 7 никой нищо не казва.

5

Оракулът

преди 2 месеца

За Да бъдеш във властта и да злоупотребяваш с нея, включително и да организираш тероризъм, също бе се изисква интелект, а като гледам напоследък какво се случва по света управляващите кръгове и мрежи не са с по висок интелект от въпросните ***

4

Анонимен

преди 2 месеца

диктатор путин с какъв интелект е не е от най-високите и той.

3

Анонимен

преди 2 месеца

джихадиста путин ще оправи всичко той е не човек той е най-висша форма на ИИ

2

Анонимен

преди 2 месеца

С невисок интелект? Пропагандата е толкова жестока, че чак ни взимат на подбив - явно във всички останали държави самите извършители на терористични атаки са с блестящи умове и затова затрудняват техните служби, само в Русия терористите са нискоинтелигентни.

1

Ужас

преди 2 месеца

Смятай кво правят в бьлгария някой техни подобия -докарани от сглобката насилственно тук