123

Има време

преди 3 месеца

До Бай Дрън "както Украйна бие руския флот" Алеле, а така другаре, полека лека РЕАЛНОСТТА ще ви "осени" по един или друг начин. Той и руския фашист и неговите пропагнадатори ги "осени" къде била ИСТИНСКАТА граница между Украйна и Русия, след като Легиона влезе в Белогород и започнаха да говорят за "нападение над руска територия".

122

Бай Дрън

преди 3 месеца

Представете си сега една война, САЩ атакуват със самолето осачи, Русия потапя един, 50 самолета няма къде да кацнат и войната приключва :)

121

Ха,

преди 3 месеца

наsрaният Запад отчитал...те да си отчетат задълбочаването на кризата пред тях!

120

Анонимен

преди 3 месеца

До Хаха - Руснаците никога не са имали флот. Ни по врене на СССР, нито по време на велика Русия. Единственото нещо, което имат са подводници - и те са 7

119

Анонимен

преди 3 месеца

До Хаха "Губят защото имат." Те не просто "губят". Те "губят" от такива, които нямат. Даже тук се оптваше да го използваш като "бухалка", но се получи кофти ....

118

Бай Дрън

преди 3 месеца

Ами едно стана ясно от тая война. Вече флотите не са като едно време, авиацията също. Вървежни са евтини дронове, далекобойна артилерия. Това не е добре за САЩ, защото те разчитат само на флота и самолети барабар с нея. А това означава сигурно унищожение на САЩ при една директна война без ядрени оръжия. Това е момчета, не се радвайте прибързано, защото както Украйна бие руския флот, така и Русия може да почбе да бие нашите морски бази, летища.

117

Ха–ха

преди 3 месеца

Губят защото имат.Много е лесно да потопяваш чужди,когато нямаш свой.Освен това трудно би оцелял кораб срещу торпедо,така ,че това важи за всички.Защо не се поинтересувате ,че те имат стотици?

116

боеко

преди 3 месеца

Абе кафъ от анонимници

115

Анонимен

преди 3 месеца

До gogo Колкото по-малко кораби имат "укрите" толкова по-голям е резила на руските великани. Все пак, да губиш постоянно кораби от държава, която няма дори флот си е пълна излагация, както и да го въртиш.

114

gogo

преди 3 месеца

Абе Петьо,Я кажи колко кораба имат укрите - ако не е държавна тайна разбира се

113

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна имали флот ????

112

хахахахах

преди 3 месеца

До ХелоуА на всички плиткоумници дето като малки деца пляскат и повтарят няма флот няма флот. Руския флот има стотици кораби и над 80 ядрени подводници."Русия има всичко на всичко 40 атомни подводници, от които оперативни са 31.

111

ХХАхаха

преди 3 месеца

хаххахахахХАХХАхахахах.Стига бе ахаХХАхахахахах. Офффф сви ме корема.....

110

Анонимен

преди 3 месеца

Русия нямала Черноморски флот??? Вярва ли някой трезвомислещ?

109

До Янева

преди 3 месеца

Ало янева, виж какво бе написано по долу - укрите се издриcкаxа в устата на путин с неговата зърнена сделка и изнасят каквито товари си искат през черноморските си портове. Това да си правят каквото си искат в черно море при претенциите на путин за вяличие и магучество какво е? Не е ли превес над желанията на кремълския лайноядко, които никак не съотвестват на възможностите му?

108

Сът

преди 3 месеца

Друзя,Одеса кога? Коев кога? От две години слешаме: до месец ще видите? Айде,че остарях!

107

Анонимен

преди 3 месеца

До haha Украинските (множествено число в стотици , между другото) "Сий бейби" така патрулират, че основните кораби на руския черноморски флот не смеят да излязат от Новоросийск. Отдавна избягаха от Севастопол

106

До 102

преди 3 месеца

Как ще ги барат бежанците? Както четирима аутсайдери избиха над сто рашистанци с оръжие на руската армия и запалиха славната им зала с име на английски.

105

haha

преди 3 месеца

какъв превес, бре? те дори нямат и патрулен кораб. хайде стига глупости!

104

До Хо-хо

преди 3 месеца

Забравяш за още едно много голямо - за отблъскването на нато, такова голямо го налапа че чак му приседна с новите 1000 км граница с нато. Обаче ми се струва че на путин взеха да му се услаждат тези фекалийни прелести които му сервират и иска да *** все повече. Скоро и родните друзя ще започнат да ги харесват - ето за тях е нещо нормално путин да не може да предотврати терористични нападания за които е бил четко предупреден само преди две седмици.