32

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 42- ПРАВ СИ- ТАМ СА ДИВА БАЛКАНСКА- ПОДОБРЕНА С РУСКА МЕСТНА!

31

Анонимен

преди 4 месеца

36- ЦЕНИТЕ СА КАТО В ЕВРОПА ОТ ГОДИНИ, ЦЕНИТЕ В МОСКВА СА КАТО В ЕС И БГ НО ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ СА ТРИ ПЪТИ ПО МАЛКИ ОТ ТУК.

30

Анонимен

преди 4 месеца

За какво точно? Доколкото зная, прасета в Президентството не се допускат.

29

Анонимен

преди 4 месеца

закон, който санкционира руснаци включени в корупция.[

28

Анонимен

преди 4 месеца

До Огромен проблем МЪ НЪИСТИНЪ ЛИ! СПИРАЙ НЕЗАБАВНО БЕЛОТО И АЛКОХОЛА- ДОШЛИ СА ТИ В ПОВЕЧЕ!

27

МаСоНсКаЛоЖа СлЪнЦе

преди 4 месеца

Представя новият бъргарски филм Пътят на Копринката Участват Радев Копринков Ушеф Путин Митнимари и корумпирани БеГе служби мафията и тесни рандом м у р в и

26

....

преди 4 месеца

Е как да не вдигнете още малко цените, че всичко е най евтиното в ЕвропА а вие си седете вкъщи

25

Анонимен

преди 4 месеца

Хехе шиши щял да свидетелства, ако е свидетел значи е съучастник в далаверите на другото му викат да даде документи и факти предоставени му от трети лица.

24

обективен

преди 4 месеца

Независимо ,че Пеевски не е стока, дори и една дума да има вярна,президента, ако има достойнство ще отиде на съд или ще заведе дело срещу Пеевски. Но...това г-н радев - президент на русия, пардон България--няма да направи, Защо?

23

Анонимен

преди 4 месеца

Няма лошо от червен проект радев- ама неговите направиха такава скъпотия че не ми се спомня- и най високата инфлация след Румен Гечев 1997Г 2000%, сега при те тия на тоя 27%- и как да гласувам, но искаме протести- ПРОТЕСТНИТЕ СА ВЕЧЕ ДВОЙНИ- ГРЪЦКОТО МОРЕ Е МНОГО КРАСИВО.

22

Анонимен

преди 4 месеца

С изрезка от вестници!

21

КопринУшеф

преди 4 месеца

Руските тро ло ве са на двоен хонорар да бранят Румен Кешовицата и пътя на Копринката между тях Има и корумпирани митничари и корумпирани служители на ДАНС и други български служби служещи на Русия!Има и обикновенни ушеви хомосексуалисти и наркомани.Зацелязва се силна активизация на такива субекти от дълбоката държава срещу истината която казва гн Пеевски!

20

Ха ха ха

преди 4 месеца

То се знае кой взима кешавицата. Божков си призна и затова е в немилост. А грухчо 2месеца след спирането на лотариите затвори лафка. Колко семейства остави биз препитание, когато отне бутките от обикновените хора. По-нагъл от тоя е само Доган. Но дебелака е про.зт и не може да го скрие. ТОЯ Е ЗА РАЗСТРЕЛ.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Пеев взе да се приема много на сериозно. Ще е добре да се усети навреме, че това е върхът на политическата му кариера. Няма да стане премиер или каквото там му се иска. Ако се наложи, ще го пратим при избирателите му.

18

Анонимен

преди 4 месеца

А какво се случва когато гледаш сламката в окото на брата си а дерека в своето не съзираш ...се получава вирнат юмрук в най тежката световна ковид епидемия/в БГ обявена на 5 април, та юмрука изкара хиляди на улиците с милионите на олигарсите и никой не го разследва ли...хитрия българин прибира парите от платените протести а в събота и неделя на Гръцкото море...и ГЕРБ си изкараха управлението докрай щото било кофти- а после тия дето плащаха протестите на Юмруков 27% инфлация- кофтак било при ГЕРб

17

Анонимен

преди 4 месеца

Откъде се финансират троловете,дори без сън я карат!Хайде малко проверки...

16

Странно

преди 4 месеца

Защо ДПС го поставиха начело - най-енигматичния политически ход в историята им като партия.

15

Заддунайския Ке не ф

преди 4 месеца

Ку р вите от ДАНС които обслужват Румен Кешовицата и интересите на Русия и мафията!Започнаха да блокират демократи и хора подкрепящи Пеевски писали све до Евро парламента за позорното ограничаване на своцодата та словото от представителите на българската държава!!!!

14

Р.Радев

преди 4 месеца

Бариерчик на охраняем паркинг, това щеше да е кариерата на гусин Магнитски, ако не го бяха уредили у парламенто......

13

ДОЛНЮ

преди 4 месеца

ПО ДОБРЕ ДЕМ.БИ БИДО.НСКИ ДА КАЖЕ В КОИ СТАДИЙ НА ОСМОКРАЧКОТО Е И КОЛКО СА МУ МЕТАСТАЗИТЕ ....ДА ОБЯСНИ И ЗАЩО БЕШЕ ПООТСЛАБНАЛ ПРЕДИ ГОДИНА ДВЕ И ИЗЧЕЗНАЛ ЗА ГОДИНА ХИМИОТО НЕ ПРОЩАВА ЩЕ ПУБЛИКУВАМ СНИМКА НА ДЕМ.БИ БЕЗ КОСА... .....ИМА ОКОЛО 6 МЕСЕЦА ЗАТОВА ЗЛОБЕЕ....ТАГАРЕНКО Е НА СЪЩИЯ ХАЛ