54

Хахаха

преди 8 месеца

Е, що шведите и чехите КАТЕГОРИЧНО не искат еврото?Заблудени народи, ей ..ПП са крадци, лъжци, слагат си рога, постоянно са в любовни триъгълници и многоъгълници, че и убийства правят.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Така или иначе не изпълняват критериите за инфлация. Симеон Дянков каза най-рано 27г., а дотогава много вода ще изтече е тоя ЕС и сегашните управлващи ще оттекат в канала. Така че еврото през крив макарон. Задача номер 1 е построяването на Ново Белене, къдете сегашните управляващи ще полагат обществено полезен труд за постраояването на нова АЕЦ

52

Опа

преди 8 месеца

Какво може да е незаконно щом масата граждани го искат бе ***??? Закона определяме ние ХОРАТА!

51

Анонимен

преди 8 месеца

Вие също сте фашисти! Защо триете коментари бе мишкииииии? Призовах народа да се събира пред парламента и тия веднага ми изтриха коментара! Българи, вдигайте се!

50

Анонимен

преди 8 месеца

До Българин..61.. Ти си първият!

49

Анонимен

преди 8 месеца

Очевидно предварително подготвени руски тpoлове лазят по форума! Не случайно имаше бъг до преди малко! Трябва силно репресивно законодотелство срещу руската пропаганда! Всеки руски пропагандотор в затвора!

48

Крундел

преди 8 месеца

по принцип съм за запазването на лева, но той реално не съществува откакто сме във валутен борд.да не говорим че всички, които викат против приемането на еврото са пълни само с евра... нещо като ваксинираните антиваксъри...а кви4енето на к0пейките показва, че задължително трябва да се приеме еврото, щом кви4ат против нещо, значи то е добро за България.

47

долу ес

преди 8 месеца

чл. 3 т 4, от Договора с ЕС, Съюзът установява икономически и паричен съюз, чиято парична единица е еврото. Ни срок ни нишо.Забележете ИКОНОМИЧЕСКИ СЪЮЗ, а той стана ПОЛИТБЮРО ПОЛИТИЧЕСКИ. не ни харесват за шенген не ни пускат, не си съгласен ти вземат правото на глас

46

Бг

преди 8 месеца

Тия нанесоха страшно много щети на държавата и на народа .Нито закони нито конституция спазват какво става в тази държава?

45

Анонимен

преди 8 месеца

Еврозоната е клуба на богатите! Жалното цвилене на продажни копейки не ме интересува! Ако искате да живеете в мизерия, вървете в Расиа!

44

Анонимен

преди 8 месеца

Казват депутати от ПП-ДБ, които използваха настроенията против ГЕРБ, за да гласуват хората за тях...Събудете се, хора, мислете критично по всички въпроси и за всекиго

43

555

преди 8 месеца

В Швеция и Дания е законен, защото са законови държави , а тук е незаконен , защото сме беззаконова държава.

42

ле ле

преди 8 месеца

Гнусофилите не могат да се поберат в кожата си от злоба

41

Анонимен

преди 8 месеца

На диктатура заприлича.

40

ха, на бас

преди 8 месеца

щом не може за еврото, да направим референдум за рублата - ха, на бас че народа ще я приеме!

39

Анонимен

преди 8 месеца

Някой сериозно бръкна в мозъците на българите. Де се е чуло и видяло, някой да бяга от нещо, което ще подобри живота му. Невежеството и страхът те осъждат на бедност и посредственост . Животът е промяна.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Не разбрах! Значи волята на избирателите за референдум може да я определят като законна или не, а да вършат беззакония не им е проблем.Ако всеки българин от желаещите референдум хвърли по един зрял домат срещу тези компетентни лицемери, ще се удавят в доматен сок, дори и да могат да плуват.

37

Anonimen

преди 8 месеца

Боже, диктатура вече и да Ви пуснат мнението има.

36

Бг

преди 8 месеца

По жалки хора от тези не е имало никога

35

Анонимен

преди 8 месеца

Дайте да го видим този договор за ЕС къде пише, че сме длъжни да приемаме еврото и също дайте да видим договорите на Швеция, Дания, Полша и Чехия. Те явно не са длъжни според техните договори. Ако ние сме подписали, че сме длъжни, а те не, защо ЕС сключва с различните страни различен договор за членство. Също дайте да видим договора ни с ЕС относно Шенген. Там пише ли, че трябва да се съобразяваме с Австрия, въпреки че сме изпълнили техническите критерии? Защо ЕС нарушава договора с нас?