42

хе хе хе

преди 5 месеца

Предстои атлантите от цяла Европа да доказват лоялността си към Началниците. Стягайте мешките, орли, а също и допарите. Ще бъде много забавно:)))

41

Анонимен

преди 5 месеца

До Дони 25 - май нищо не си разбрал до тук. Врагове са ни всички, защото всеки иска да ни владее. Опитай да се отскубнеш от властта на американците и ще усетиш колко силна тяхната любов към нас.

40

до Пян_Гъ

преди 5 месеца

Абе ама ти още си верваш в Дедо Мраз?

39

до 41

преди 5 месеца

Обикновено става така както американците решат. През Втората световна двамата приятели диктатори се скараха и победителя го определиха САЩ.

38

Анонимен

преди 5 месеца

НАТО започне ли война с Русия, голтаците руски свършват за 2 дена. Въпросът е, че планетата загива- ще изстрелят няколко балистични ракети от СССР-ско време (ще бъдат то една свалени, но това значи край с планетата- ядрен взрив в атмосферата). НАТО има 1 цел, а голташка Русия- хиляди. А митовете за Сармат са в русофилските глави- дори Путин каза как НЯКОГА ще се разположат. Същото с Посейдон. И така, мили ми русофили. Ако ставахте за нещо, нямаше да сте ТОТАЛНИ роби и бедняци.

37

Пян_Гъ

преди 5 месеца

1) Желязна завеса? Тя почти се е спуснала. Закъснял въпрос. 2) Подялба на Украйна? Америка решавала (победеният), а не Русия (победителят)??? Вижте, така няма да стане. Америка ще плаща РЕПАРАЦИИ, а няма да казва каквото и да е. Хайде да не се правим на луди, става ли? Украйна беше част от СССР, чийто приемник е Русия. Толкава за подялбата. Каква подялба след капитулация на САЩ/НАТО???

36

Анонимен

преди 5 месеца

Нашите управляващи политици ако стане това. Те къде ? Явно почетния е надушил работата на къде отива .

35

Анонимен

преди 5 месеца

Аман от празноглави дърдорковци! За всички мислещи хора по света е ясно,че стане това,което Русия е решила!!! Всичко друго е уйдурми на неадекватни политици, платени грантажии и едногънкови ми**ж*у**рки!

34

Анонимен

преди 5 месеца

И в крайна сметка родните к0пейки какво толкова ги вълнува дали Донбас ще остане руски или не след като България отдавна е в правилния лагер и така ще бъде и занапред. Освен да ги изпратим да заселят обезлюдената ДНР и да ги пазят с автомати да не преминат границата към лошия Запад.

33

до 30

преди 5 месеца

Може ли по-конкретно как НАТО воюва с Русия. Щото целият свят знае, че не дават на Украйна самолети и далекобойни ракети. А с това, което им дават им забраняват да стрелят по Руска територия. Молете се НАТО действително да не започне да воюва защото тогава Русия няма да я бъде. 7

32

Анонимен

преди 5 месеца

Колко са щастливи русофилите те не се интересуват от България за тях по-важно е Русия да спечели войната и да пишат колко е велик издънения москвич, абе другарки и другари знаете ли ,че народа в русия живее в мизерия по-зле е от тук рублата става само за тоалетна хартия, скоро вашите любими братушки ще банкрутират войната изтощава,а колкото до "големия приятел" Китай те само гледат какво може да отмъкнат от Русия.

31

Анонимен

преди 5 месеца

В Русия се чува друго . Еврогейците искали пак да се върне старото положение а руснците не щат . Руснаците не Путин не искат Русия да им продава пак газ на 200 долара а те дори тия трохи да откраднат с резервте на Русия . Чуват се гласове че ако сега не унищожат ЕС ту руснаците никога няма да живеят добре .И аз съм съгласен с това . Само ги източват за ресурси и им продават железа които руснаците и сами могат да си направят . Освен това народите се конкурират на световния пазар а петрола свършва

30

Ужасът

преди 5 месеца

Много трудно демокрациите воюват срещу диктатурите. Първо демокрациите имат избираеми лидери, които се превръщат бързо в политически трупове при такъв тип война, която води Вова. Докато бункерното изчадие праща садистичните си служби при всеки скромен опит за протест дори и от майките на 300 000 руски трупа. Демокрациите ценят човешкия живот и свободна воля, диктатурите отричат това и смятат, че човекът като индивид (освен диктаторите и обкръжението им) може да бъде жертван за болните им амбиции

29

Анонимен

преди 5 месеца

До До 13 - Предлагам ти да спреш телевизора за 1-2-3 години и след това да помислиш пак над нещата, които си написал в коментара си. Ако го направиш може някой ден пак да мислиш сам, а не телевизорът да го прави вместо теб. Целият свят знае, че НАТО воюва чрез Украйна с Русия, само ти още не си разбрал хахаха ... Леле, намалете телевизията хора! Като чета коментарите и не мога да повярвам какви зом_бита са се навъдили. Ако ви кажат, че 2+2 е 7 и ще започнете да го твърдите още от другия ден.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Този световно неизвестен "експерт" в управлението на колко международни конфликта е участвал, че да се прави на много компетентен? Или и той е на хранилката на Посолството, та се пробва да ни убеждава колко са загрижни щатите за световния мир? Аман от недоносчета с преписани докторски дисертации, сигур от НБУ или Югозападналия в Благоевград

27

Адмирации

преди 5 месеца

Русия няма да се съгласи за подялба! Русия спечели войната, НАТО и ЕС наляха милиарди в оръжие, системи в инфраструктура, в щабове и наемници, всичко бе разбито! Вече на никой не му се дават пари за загиваща Държава! Русия ще се настани до Ллов, за да е близо до Полша и централна Европа! Съдбата на Черно море, ще се реши скоро време

26

От къде ги намирате

преди 5 месеца

такива в пепитена ризка и изглеждащи на прясно изоставени от съпруга или съпругата си и изоставени на ръчни самоуслуги! Как се побеждава ядрена държава разполагаща с всички суровини, които една държава й трябват! Русия става и в някои области стана все по силна благодарение на глупавата политика на целия Запад! Как си обяснявате, че Русия отбелязва растеж а колективния Запад има ОТРИЦАТЕЛЕН растеж! Злобейте още някое десетилетие и ще видите (руски) кон боб яде ли?

25

3254362

преди 5 месеца

Дневната доза опорки спусната към Днес :) жалко, ще намаля посещенията тук. Не е сериозно това, но парите не миришат.

24

Дони

преди 5 месеца

На политическата карта България и Румъния са суверенни държави. Стига секви цайковци се излагали. Ние сме в ЕС и НАТО. Няма как джуджето да ни сънува даже. Виж, кофти за Украйна, но тя си е като цяло изкуствена държава с нереално голяма територия и доста силно руско малцинство. Това отделяне трябваше да се случи отдавна, така че да не се попиляват към милион млади животи. Но когато имаме късичък диктатор с малко чишле стигаме до такива моменти. Поне вече сме наясно - pyZките алкаши са ни враг!!!

23

до до 13

преди 5 месеца

НАТО-вски войници в Украйна няма да се видят официално. Освен ако такива като тебе не ги пратят там, което е малко вероятно. Но светът е наясно кой воюва в Украйна, а напоследък и кой я губи тази война. Писукането на западните пропагандатори не заблуждава никого. Даже стадата из Европа и САЩ не му се вържат вече.