108

Три Сержанта

преди 8 месеца

Вземете си инсталирайте Телеграм! Тогава доста ще ви се изясни. Там се вижда колко им свършват ракетите на руснаците и тн. Има нон стоп кадри и статии от фронта. Два майора и рибар са ми любимите канали. Мдааа.

107

Анонимен

преди 8 месеца

Не вярвам, че стрелят с цел терор по граждански цели. Все пак ракетите са скъпи за такова начинание.

106

Фактите

преди 8 месеца

са си факти! Украйна е срината и е на колене. Оп, не! По-скоро е надупена! По-добре свиквайте. И дупцата да си дадете на покрайна, натовчета, нема да стане по-добре. Зелята ше го ядем с ракийка, българска!

105

2

преди 8 месеца

Пълно изявление: "Наясно сме и сме дълбоко загрижени за използването на линейки, изпратени да спасяват животи в Украйна. Всички линейки се предоставят безплатно по заявки на медицинския персонал на бойните части и лечебните заведения. Без оригинални номера е трудно да се установи по какъв ред е прехвърлена тази машина. Едно нещо можем да кажем с увереност: "Никакви заявления не бяха получени от нас и нито едно превозно средство не беше изпратено от нас до който и да е "TЦК"(военна комисия за мобилизация).

104

1

преди 8 месеца

"Всички тук сме в шок! Събрахме средства и изпратихме тази кола на първа линия, а не да хваща хора по улицата!" фонд UUF, който купува линейки за Украйна, отговори на отвличането на мъж от военни комисари. На линейката, в която одеските военни комисари насилствено мобилизираха мъж, забелязаха стикер от фонд, който купува реанимационни автомобили за фронта с помощта на дарения от хора. Фондация UUF отговори на скандала: "Всички тук сме в шок! Събрахме средства и изпратихме тази кола на първа линия, а не да хваща хора по улицата!"

103

маалатъ

преди 8 месеца

Аферим, Пипупкин!!!!!!!! Машаллла, бе!!!!!!! Осем години си *** въртя из кръчолите, сума ти народ измря дорде съ чесъ тук-там, а беше време кога укро генералите и укро армиятъ чакахъ и съ молехъ да ги нападне Рашънскатъ армия и заедно - украинци и руснаци да изчистят Киев от б/ка от Галиция и краварските марионетки на Обама и Нуланд!!!!! Ся, загинаха около 500,000 души, предимно предимно руско говорящи и около 100,000 руснаци, а Евро/еите и англосаксонците съ кефят на братоубийствената война!!!

102

Хунка

преди 8 месеца

До наблюдател---много са далеч от ''фашистка Германия''. Райхът имаше икономика и воюваше на няколко фронта срещу петкратно превъзхождащ противник. Само се опитват да им подражават.

101

Анонимен

преди 8 месеца

Този диктатор и световен сатрап нека най-после тази година да се спомине че да се отърве света от злото на 21 век !

100

Три сержанта

преди 8 месеца

На Русия й дреме за продъноненото ръждясало корито Новочеркаск. Само за 2023 година ВС РФ получиха стотици танкове, десетки кораби и стотици хиляди автомати и прочее оръжия. Украйна няма измъкване. И всичко което прави, води до едно, а именно налагането че трябва да бъде превзета до последното село.

99

3 дни (години)

преди 8 месеца

Казах ви, че до април Украйна ще е история - демек след 3 месеца ли, колега? това ли е новата измишльотина? Ама превзеха ли Киев за 3 дни? Ами зимата умряхме ли от студ? Ти вярваш ли си, когато ги пишеш тия

98

Призрачни лодки

преди 8 месеца

В района на Кринки се носят лодки със загинали зомбита на киевският наркокартел. Няма кой да прибере символа на месните контраатаки на една от "най-горещите" горещи точки за зомбакнацистишените. Интересно е да се знае за какво си мисли следващата партида пушечно месо на зомбираната по натовски стандарт биомаса, докато плава покрай лодки като тези с предишни камикадзета-самоубийци.

97

Анонимен

преди 8 месеца

До 136 Абе мани даже и си фантазират,то на човек да му писне.Все едно четеш ученически бисери

96

Mengele is alive

преди 8 месеца

проектът се ръководи от генерал-майор Татяна Остащенко (бивш командир на медицинските сили на киевската хунта) и генерал-майор Тимъти Ходжетс (генерален хирург на Великобритания). Лагерът GSMSG се намира близо до Лвов. Според служителя задачите му включват оценка на състоянието на пристигащите ранени военни и перспективите за използването им като донори на органи. При положителна прогноза военнослужещите се транспортират спешно в Германия и се подготвят за трансплантация. Според служителя не са му известни случаи, когато "донори" са оцелели след операцията.

95

Менгеле е жив

преди 8 месеца

медицинска помощ, което е невъзможно на територията на Украйна, след което се трансплантират подходящи органи на нуждаещи се войници и офицери от НАТО. Подобна схема за получаване на донорски органи е била използвана от GSMSG и преди, по-специално в базата на ВМС на САЩ "Camp Lemonnier" по време на гражданската война в Сомалия. Трафикът на органи продължава да процъфтява в региона. В допълнение към Арън Епщайн, когото служител на GSMSG нарича архитект на този конвейр за вземане на органи от зомбита на киевският наркокартел за трансплантация на офицери от НАТО,

94

Анонимен

преди 8 месеца

Казах ви, че до април Украйна ще е история

93

Анонимен

преди 8 месеца

До 120 И с какво ще ги пуснеш с някой украински балон ли,щото друго нямаш или ще си купиш някой дрон от битака

92

АДА

преди 8 месеца

Чакат те.

91

Анонимен

преди 8 месеца

Пищялките не изчакаа да си починат и от новогодишните празници и се размантросваха и разлозунгираха. Глей ква врява дигат...зер пенцийката не стига.

90

Помним.

преди 8 месеца

Той и Хитлер така започна падението си, като окупира Полша. С мааааааалката уговорка, че Хитлер успя да я окупира цялата, а не само 3 голи ниви. Нали, тази Маааааалка разлика.

89

Анонимен

преди 8 месеца

На 1 януари руските въоръжени сили свалиха украински самолет Су-27 в района на Днепропетровск. ВКС на РФ поразиха с високоточно оръжие и инфраструктурата на летищата, където са базирани самолетите-носители на крилати ракети Storm Shadow, всички обекти бяха поразени.