48

Анонимен

преди 6 месеца

Няма капка мозък и мислене в поддръжниците на Коста, русофилите и желаещите тази деградирала партия да управлява. Факт е, че за тях бъдеще няма, те са антихуманна сбирщина агресори и кучета

47

Анонимен

преди 6 месеца

Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава. Ама така е. Сами си затрихме държавата като избираме такива като Денков. Сега ще си понесем последствията и ще изгубим държавата си, като ни напълнят със сирийци и афганистанци. Всеки народ си заслужава съдбата. А българският народ е много глупав и всеки си го лъже, както си иска. Австрийците да не мислите, че са по-глупави от нас? Много добре знаят как да ни изиграят. Ония на запад са много хлъзгави и подмолни. Не можеш да ги надхитриш

46

koцеее

преди 6 месеца

ами то си има решение .... всеки върнат от австрия скоростно получава българско гражданство...още на границата....така те дори няма да влизат в България а ще запрашат към виена съвсем легално. ако някой пък се обърка да остане в България държавата няма да му дължи издръжка ....а без такава те пак ще зпарашат на запад да ги интегрират

45

тя

преди 6 месеца

Една държава без авторитет така я използват западняците !

44

Анонимен

преди 6 месеца

Нали помните, че България беше изобразена като тоалетна чиния на картата на ЕС? Не е било случайно. Ще бъде превърнат България в Сомалия.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Приятелски питам : Откъде се пръкнахте толкова русофили бе? Коста е руска пионка от индийски произход.

42

Някой

преди 6 месеца

На Костадинов за служебна кола в парламента да му закупят руска ЛАДА, сигурен съм че ще бъде много щастлив и радостен ,тези са русофили само на приказки !!!!?

41

Пепката

преди 6 месеца

Кучето на ДПС, пак се прави на патриот.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Не виждам какво значение има, че Костадинов го казва. Ако това е вярно ние ще се превърнем в гетото на Европа. От това ще има последици за всички българи!

39

Анонимен

преди 6 месеца

ППДБ обичат афганистанците. Всяка вечер ще се отдават на любовни ласки с тях.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Пари откъде пита един отдолу. Спокойно. ЕС ще ни дава пари, ама само за сирийците и афганистанците. И ще следят как ги разходваме. Тоест парите ще бъдат само за джамии и нови домове на сирийците и афганистанците. Освен това ще бъде пратен и австрийска армия да следи дали не преминават границата и не ги връщаме към Австрия. Освен това ЕС постоянно ще ни хока, че се отнасяме зле с новодошлите гости, че не сме толерантни, не сме европейци. Лицемерните западняци са го измислили, по-хитри са от нас.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Тези 6 000 афганистанци и сирийци не са могли да ги интегрират в Австрия и за това ще ги депортират в България. Това са хора без образование. Те ще издивеят съвсем когато насила ги върнат в България. Нали се сещате, че всеки от тях в дал по 1 раница с пари, за да стигне до Австрия? След като ги върнат няма да има какво да губят и ще създават много проблеми в България. Нали Меркел ги покани? Защо от Австрия изнудват България? Продажното правителство трябва да бъде свалено с камъни.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Неколкостотин мигранти, може в къщите на Костадинов да се настанят!

35

Mopcku_

преди 6 месеца

тоя варненски мошеник не е нищо повече от Яне Янев, Волен Сидеров, или производните им през годините. Много добре си го познаваме във Варна що за стока е и не е стигнал до никъде без измама, корупция, или шуробаджанащина. Все типични за режима, който защитава - съветския.

34

до Анонимен

преди 6 месеца

"""""Не подкрепям Възраждане, но и не искам бежанци срещу Шенген""""" --------- Тоест, сам не може да определиш какво искаш!!!! Такива като тебе - неопределени - докарахте Бг до необратимия процес на нейното постепенно изчезване, нищо лично, просто констатиран факт!!!!!!

33

Анонимна

преди 6 месеца

Ще се строят още бежански лагери.

32

Анонимен

преди 6 месеца

До До И Ми то и на мен не ми се вярваше, че укрите ще бъдат по-ценни за правителството ни от българските граждани, ама на!

31

До 43

преди 6 месеца

ЕС ще дадат само и само да ги махнат от техните си държави

30

Анонимен

преди 6 месеца

Жена му е управител на верига частни детски градини финансирани от соросоидната фондация ,,Америка за България", а беше една уредничка в музей на минимална заплата! В София или страната, може и да излъже някой, ама тука във Варна го знаем! Ние сме сравнително голям град за България, но реално не сме много голям град , мръсотиите тук се знаят!

29

До И

преди 6 месеца

Чак за хотели не ми се вярва, по-страшното е ако решат да станат български граждани