35

НПО

преди 7 месеца

Това не е възможно! Бежанците са богатство!

34

Анонимен

преди 7 месеца

В Швеция децата ги пускат без пари на училище,защото черните вадят ножовете и им ги взимат, положението е трагично.

33

Гуменото Суйвинение

преди 7 месеца

Сорос и Суйвинените Американски Щати ни напълниха с араби. Явно искат европа да е слаба и да се тресе от кризи. НО ЗАЩО?

32

Анонимен

преди 7 месеца

До Не разбирам 16. Питай урсулката, такава е политиката на ЕС още от времето на Меркел. Сигурно Големият брат е наредил. Целта е унищожаване на Европа, икономика, култура, всякакъв растеж и просперитет с цел запазване на хегемонията краварска. Ама май Китай ще ги изненада.

31

Роберто Кавали

преди 7 месеца

Няма не може.Половината Украйна се изнесе в Германия.Както ги канят да си траят и да си ги отглеждат.Мароканци,африканци,рурци плюс укрокавалите и Германия вече ще стане земя на бежанците.

30

Германия изнемогва

преди 7 месеца

от големия брой бежанци: Не можем повече!: Тогава свободните булки там да ги поканят у тях да не изнемогват само да не ги върнат обратно на нас прехвърчалите през боковия кокошкарски плет

29

дедо ви

преди 7 месеца

нема не можем повече , ше бъдете търпеливи и толерантни към добре дошлите ! изкукалата меркел я търпяхте с години , тя ги извика вие нямахте нищо против , сега ше търпите а и тъкмо ше ви подмладят населението и ше го увеличат .

28

ЦАР БОРИС III

преди 7 месеца

Германците изглеждат леко изнервени. Комунисти това притеснява ли ви?

27

Анонимен

преди 7 месеца

Меркел ги покани, те идват на талази, ко се оплаквате шваби :))) Поне да работеха нещо, ама те са хитри, живеят на социалки, не са баламурници като българите бачкатори :)))

26

Анонимен

преди 7 месеца

Швеция вкара 2 милиона мигранти .1/5 от населението е бежанци.И Швеция е залята от невиждана и нечувана престъпност .Коли бомби ,гранати ,престрелки.Съсипаха си държавата.Полицията спря да казва какъв е етноса на изнасилвачите защото винаги са бежанци.

25

Samo minavam

преди 7 месеца

Той, май беше прав за много неща

24

Анонимен

преди 7 месеца

До 21. От га кирето го докарва с танкери от сащ.

23

да

преди 7 месеца

скоро ще разберете какво е украинската мафия, както ние разбрахме - мокри поръчки, обири на инкасо и по домовете, каналджии на трафикати...абе, ще разберете защо путин ги трепе!

22

Крим е Руски !

преди 7 месеца

Цивилизоните страни , като Русия , не приемат емигранти мюсулмани и африканци ! Само сексуално-незадоволените евро-гейове русофоби посрещат с отворени обятия и разтворени задни бузи тези мигранти !

21

Анонимен

преди 7 месеца

Мъск онзи ден го каза,че целта на еврейте е да наводят Европа с такива и да заличат бялата раса. И всички му скочиха,че е мразел еврейте и споносрите му избягаха. Толкова намирисват нещата,че даже милиардерите не смят да говорят истината,защото и те не са защитени.

20

Баба Ванга,Петрич�

преди 7 месеца

Не вярвам, че Ванга е била истинска врачка. Мисля, че ДС и е донасяло в ухото какво да говори, но не мога да отреча за пророчеството, че Европа ще се напълни с араби. Как ДС са го знаели това преди 30 години нямам представа - сигурно има някакъв таен глобален план, който се изпълнява от Втората Световна Война за 100 години напред. Няма как иначе това да се знае преди 30-40 години и сега да се случва и то със съгласието на всички.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Поканиха ги, и мечета им подаряваха.

18

хитко

преди 7 месеца

Ами отваряйте тецовете .Зима идва а газа е скъп!!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Просто недоумявам какво си мислят тия на запад.До безкрай ли ше ги вземаш тия .С милионите ли ше ги вземаш ??Къде ше ги слагаш ,какво ще работят ?Те създават гета и престъпност .Запалиха цяла Франция ,преди няколко месеца

16

Видими Резултати

преди 7 месеца

Тва повечето е минало през България по времето на Бойко Борисов, който твърдеше, че в България има "НУЛЕВА МИГРАЦИЯ".