10

Анонимен

преди 7 месеца

Да, бе, понеже Денков измрънкал по тв, ще си сменят решенията. Щом са го взели веднъж, значи имат причини и основания за това.

9

Пyтю умря

преди 7 месеца

Да живее Путю2

8

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко е толкова нелепо, че направо е абсурдно. Някои вият срещу машините все едно някой ги кара насила да гласуват с тях. Има и хартиени бюлетини, нека си гласуват с тях. Други пък гледат на машините като манна небесна. Единственото им предимство, е разписката не може да бъде направена невалидна. Проблемът на България е в самите й хора, мнозинството от които не знаят какво искат, защото са политически неграмотни и лишени морал. И тия същите иска да живеят добре?!!! Няма как да стане това!

7

Анонимен

преди 7 месеца

До Аве "Кое не разбрахте, че машините принтират една бележка и ако там ви пише това, което се гласували, всичко в точно..." -------------- хахахаха, тука 3 дена машини по разни мазета печатат бележки, които да вкарат директно като царски пиищови в определени секции, а те така да им прецакат далаверата... лоши данс!

6

Аве

преди 7 месеца

Кое не разбрахте, че машините принтират една бележка и ако там ви пише това, което се гласували, всичко в точно. Накрая се броят бележките, а не се гледа какво е записала машината в паметта си. Ама не могат да ги сложат не валидни, много в тъжно как материала се бори с всички електронни системи, дали рецепти, гласуване или извинителни бележки, просто ганкиното си знае с подпис, два екземпляра и вярно с оригинала, инак не става

5

Ерхан Чаушев

преди 7 месеца

100% не знае как да гласува с машина, което е добре дошло за цялата ДПС общност. Хайде сега да видим коя фирма ще напечата още няколко чаршафа бюлетини и ще изкара пара за 0 време.

4

Ефрейтор

преди 7 месеца

ПП-ДБ тласкат българското общество към гражданска война

3

Анонимен

преди 7 месеца

А суджук и бера ше има ли :)))

2

Кики без Алексей

преди 7 месеца

трудно прави Избори! Атаки от Всички Посоки и добре Планирани Уйдурми в Последните Секунди!!

1

Васко69_ДеСе

преди 7 месеца

Кирооо, връщай парите иначе отиваш при трактора!