111

Анонимен

преди 10 месеца

Аз лично не виждам връзка между това което са казали ПП и ДБ на този брифинг и скандалът от сутринта.Тези хора или не разбират в какво ги обвиняват или не са добре с главата.

110

ШАПКАРОВ

преди 10 месеца

ДАНО ИМА ПОВЕЧЕ КАТО КИРО И АСЕН, ТА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ! КИРО НЕ Е КАНАДЕЦ - АЗ МУ ВЯРВАМ! АКО ПУТИН УМРЕ, УМИРАМ И АЗ!

109

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко е дело на Руската агентура в България. ПП и ДБ пречат на мафиотите. Това е цялата работа. ГЕРБ и ДПС с тяхните патерици Възраждане ,ИТН и БСП искат да махнат ПП и ДБ,за да си вървят далаверите. Всичко се прави с тази цел. Не ПП и ДБ бяха хората.,които въведоха машините. Сега всички искат хартия за да манипулират изборите. Машината няма как да се манипулира. Това е схемата. Радеевф си е Руски егент.

108

леля Гошо

преди 10 месеца

Навсякъде се търкалят флаери , аийде събирайте шатрата , че трябва да метем

107

Хайде да помислим!

преди 10 месеца

За какви кодове,флашки и манипулации става дума,при положение,че бюлетините от така наречените машини(а иначе само едни принтери)се броят на ръка!Мислете хора,мислете!

106

Анонимен

преди 10 месеца

Вова възкръсна!Амин!

105

Анонимен

преди 10 месеца

Полза от отвращаването на хората от гласуването имат хартиената коалиция на статуквото ГЕРБ БСП ДПС със новоизлюпените им придатъци ИТН и Възраждане. Това е адската машина от мутри, която трови живота на българите. От нея полза има Русия. И не само те. Но и всеки останал, който има полза да се меси в интересите на България.

104

Анонимен

преди 10 месеца

Депесе им скрои шапката и на едните и на другите и на третите от Зглобката.

103

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Хе кимян ще вземе един забелен на първи тур...

102

ДОБРЕ РЕЖИСИРАНО?

преди 10 месеца

ЦЕЛТА Е онези колебаещите се дали и за кого да гласуват, които са вероятно над 40%, да не отидат до урните в неделя. Така от една страна се "вдига стойността" на купения вот и корпоративния вот, а от друга страна се бетонират "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА". Т.е. СТАРОТО, СТАТУКВОТО, каквото са напр.Терзиев и Хекимян. Защото кметът на София е евентуален БЪДЕЩ ПРЕМИЕР или ПРЕЗИДЕНТ. Вътрешните соц. проучвания показват, че при масово гласуване на ключови места ще има ИЗНЕНАДИ. Затова е този ЦИРК!

101

Габонеца

преди 10 месеца

Путин вчера умрял и констатирали смъртта му,но днес възкръснал и е на среща в Кремъл!Случило се е както с Исус Христос.Обявен е за мъртъв и всички били в паника като пристигнал с кортежа в Кремъл.Имало доста пребледяли хора в Кремъл като го видяли.Така че чудото е факт.А дали Путин има пръст в аферата с машините трябва да се изясни по подробно.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Към бизнесите на кои МУТРИИИИ се отклоняват европейските и държавните парии???? Кажете МУТРИИИИ? Онези който тропаха по банките, когато Мика Зайкова говореше за ниските доходи и несправедливостта в държавата ни, това беше ГЕРБ. Мутрите на ГЕРБ тропаха! ДПСарските мутри също бяха в истерия, когато Асен Василев пред всички казваше. Едни от най-богатите хора са партийците на ДПС. И едни от най-бедните хора са гласоподавателите на ДПС. ??????????????????

99

Анонимен

преди 10 месеца

За хотелите и за майбасите не знам но знам за климатиците ...

98

Радослав

преди 10 месеца

Задайте си простия въпрос: кой има далавера от отказването на малкото които гласуват по съвест? Кати стигнете до извода,че това са партиите с най голям твърд електорат и тези които пазаруват от маалите, ще стигнете и до извода защо този фишек като пиратската срещу Гешев се пуска днес и от кого и защо!

97

НАГЛЕЦИ!!!

преди 10 месеца

ЩО НЕ ИМ ВЕРВАМ НА ТИЯ? БЕНЗИНА СЕГА 2.20 ЛВ. ЛИ ТРЯБВА ДА Е ИЛИ 3.20ЛВ? СПОРЕД ПП-ДБ 3.20ЛВ. А СПОРЕД МЕН 2.20ЛВ! ТОВА ЛЕВЧЕ НА ВСЕКИ ЛИТЪР СИПАН ОТ МЕН ТИЯ ОТ СНИМКАТА МИ ГО КРАДАТ И НЕ ИМ ПУКА? ОТДЕЛНО НИ НАПРАВИХА 50% ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИТЕ! А МАШИНИТЕ СА ЗА КАПАК!

96

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ водят навсякъде.Варна,Бургас, Пловдив.Само в София уж изостават ама не се знае, точно.Слвд тези разкрития Хекимян може да вземе София още на първи тур.

95

ЕдинОтПровинцията

преди 10 месеца

При нас ДПС и ГЕРБ са ни яхнали здраво. Те държат работните места, те държат програмите за помощи, те държат дървата чрез местните си мутро-феодали, но Софиянци поне имат уникалният шанс след 34 години да започнат трайна промяна гласувайки за Ваня Григорова. Паднат ли им схемите на ГЕРБ-ПП-ДПС-ДБ в София има надежда да ги изхвърлим и в провинцията на следващите избори.

94

Анонимен

преди 10 месеца

"Путин" ще се обърне в гроба ако знае че тия некадървеници го изкарват виновен човека.

93

Сглобката аут

преди 10 месеца

Хора .Гласувайте , Само гласувайте против тая Сглобка . Това правителство и партиите които стоят зад него са ВРЕДНИ за БЪЛГАРИЯ

92

Анонимен

преди 10 месеца

Още в понеделник това правителство трябва да падне. Ако ГЕРБ и ДПС имат капчица достойнство трябва да спрат да ги подкрепят иначе са съучастници.