95

Анонимен

преди 8 месеца

Доколкото разбирам форумните копейки искат да живеят в свят в който русия решава и набеждава произволна друга държава за нацистка и я напада. Това е руският мир. Така ли е копейки?

94

Анонимен

преди 8 месеца

Факт. Да се надяваме и САЩ да се рязпаднат скоро!

93

Анонимен

преди 8 месеца

Източна Европа минава в зоната на влияние на Русия, и тогава САЩ за да минимизират щетите могат да дадат България на Турция, а Русия няма да има нищо против след гнусотиите които натвори България.

92

#99

преди 8 месеца

До Анонимен 99 Щото сега живеем в свят в който САЩ нападат когото си искат. Нали се борим за диверсификация или вие иската само САЩ! Ами другият световен хегемон къде ще е тогава? За Китай става въпрос!

91

Германец

преди 8 месеца

"щот съм свободен да избера къде да живея. Други д'билни въпроси?" -- Що не избираш Русия?

90

Анонимен

преди 8 месеца

Ами Китай мисли за Европа затова ви предлага евтини Ел коли за да не мрънкаме за скъпи горива :)

89

Здравейте еврогейове

преди 8 месеца

Хау ар ю? Путин си взе с лекота 20% от Украйна, при това в съответствие с международните закони и правилата на ООН, унищожи украинската армия, изпразни складовете на НАТО, постави икономиката на ЕС на колене, и продължава успешно да прочиства Русия от петата колона. А Световната банка обяви в доклад, че Русия е първа икономика в Европа по покупателна способност, руснаците живеят на най-висок стандарт в Европа. Кога ще има еврогейcки парад, хайде всички на евро-гейпарад.

88

Анонимен

преди 8 месеца

До 98 Викаш русия решава, че някоя държава е нацистка и я напада. Но другите били човекомразци, а? Ти бива лицемерие и наглост ама руското е явно.

87

82-ОМБР

преди 8 месеца

Еми този ЕС ни отвори свободен пазар какъвто никога не сме имали(540 000 000 човечета),само да произвеждаме конкорентно-качествен прудукт и ето ти развитие,но ние не сме способни да произведем една вафла оято да се отвори там където е оказано да се отвори! Вината си е наша,сори

86

Анонимен

преди 8 месеца

Добре де, нашите гейове са си наш проблем

85

Анонимен

преди 8 месеца

10 милиона украинци избраха да живеят като руснаци. Други 3 милиона отидоха да живеят в Русия. Други 10 милиона избягаха в ЕС. Половин милион умряха на бойното поле. 2 милиона инвалиди.

84

Германец

преди 8 месеца

"Никой не смее да го каже на висок глас" -- Освен всички русоробски чебурашки като Орбан, Рублен и прочеето cгaн. У лево.

83

# 94

преди 8 месеца

До Анонимен 94 Значи е руско езично, така ли? Ко *** си дири тогава ЕС, НАТО и САЩ там?

82

Анонимен

преди 8 месеца

До #93 В такъв свят ли искаш да живееш? В който великата русия напада когото си иска?

81

Анонимен

преди 8 месеца

Това ЕС, това НАТО, това САЩ се ръководят от абсолютни некадърници, зомбирани човекомразци, апропо, нашите в зглобката ли, некоалицията ли са същите. Разберете бе, нацистка Украйна няма да победи, набийте си го в бетонните чутури. Зеленски е ходещ мъртвец.

80

Анонимен

преди 8 месеца

Ами от къде им е електората на сглобката ли питаш? ДПС- знаеш. ГЕРБ - обраснали с тях покрай 13 г власт. ПП - *** умнокрасавитет- и мераклии да делят с герб. 7-8%+ пак толкова+ ,пак толкова и масова апатия - ето ти боба сварен...По по- солски

79

Анонимен

преди 8 месеца

С приятелството на Раша и субсидиите на Европейския съюз Орбан е изградил от Унгария прекрасна Европейска държава- но ако на Унгарският народ не му харесва в ЕС винаги може да напусне съюза- къде е проблема.

78

Анонимен

преди 8 месеца

До 86 Дали наистина в районите, които русия е окупирала от Украйна все още живее някой? Щото се оказа, че болшинството от това рускоезично население замина на запад.

77

#85

преди 8 месеца

До Анонимен 85 Когото си иска! Нали затова е велика сила! САЩ дават ли отчет за всички войни които са водили досега. По нататък ще ти пусна един пост на бивш агент на ЦРУ да видиш кой е световният агресор - Русия или САЩ.

76

Анонимен

преди 8 месеца

Така е, и на малките им е ясно вече, че Украйна ще стане Окраина. Но избраните от посолството не искат да им спре канчето, защото пропорционално богатеят на гърба на драстично и също пропорционално обедняващ се им народ. Всичките пари за Украйна идват от джоба на данъкоплатеца, от нашия, а техният се пълни в това време.Има само един начин да се спре това, и всички го знаят!