38

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Който не знае - Хамас е терористична организация, самоназначила се за правителство в Палестина. Хамас отвличат и убиват политически опоненти, включително студенти. Жертвите на Хамас са колкото израелци, толкова и палестинци.

37

Анонимен

преди 8 месеца

До Кармазъ Сикиш, така и не разбрахте че китайците като цяло са доста мирен народ! И в исторически план е така! Никога не биха провокирали САЩ, без реална причина

36

Анонимен

преди 8 месеца

До 31Защо така, нали израелската армия беше "високотехнологична" и щеше да "смаже" Хамас?///Хи,хи,хи самолетоносачите не са за,, Хамаз", за русорбските държави в региона са. Предупреждение какво може да им се случи докато еврейте трепат арабе.

35

Анонимен

преди 8 месеца

До 31 - Ами ситуацитя е, като Путин, когато закараха техниката пред Киев. Можеше да почнат да "пуцат" и да зибият стотина хиляди цивилни, но не го направиха. Израел не иска да прави същото. Могат да съборят всякя една сграда в Гиза. ВСЯКА ЕДНА.

34

Пепи

преди 8 месеца

Два кораба . Две ракети кинжал и са готови .

33

Кармазъ Сикиш

преди 8 месеца

Сега е момента Китай да влязат и да си вземат Тайван. краварите ще гледат и ще мигат на парцали.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Сметките на Вашингтон, по мнението на Ципис, се базират на факта,че ако Хизбула е въвлечена в конфликта, първо Ливан,а след това и Сирия неизбежно ще бъдат въвлечени в него. Това ще стане претекст за съответната намеса на САЩ.За целта, смята Ципис, сега Пентагонът изтегля две ударни групи самолетоносачи към бреговете на Израел и Ливан.Това според него се доказва от редица странности в атаката на Хамас:от ясен намек за саботаж в Тел Авив до възможното участие в атаката на наемници от трети страни

31

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 28 Дали? Какво точно ще направи самолетоносача? Как ще помогне за война в градски условия.

30

ето една версия

преди 8 месеца

Когато разглеждаме причините за неочакваната и изключително брутална атака на Хамас срещу Израел, си струва да обърнем внимание на версията на израелския политолог Симон Ципис, изказана от него в интервю за редица медии.По думите на Ципис, кървавите събития от 7 октомври са се превърнали в грандиозна провокация от трета страна с цел връщането на САЩ в Близкия изток. Включително и за нов опит за сваляне на Башар Асад, докато Русия е заета с конфликта в Украйна.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Руска подводница е торпилирала самолетоносача Айзенхауер

28

Анонимен

преди 8 месеца

Защо така, нали израелската армия беше "високотехнологична" и щеше да "смаже" Хамас?

27

Анонимен

преди 8 месеца

Ей виж като Американците видят слаб противник и "зайо става партизанин".

26

Анонимен

преди 8 месеца

Един самолетоносач влачи след себе си други кораби и подводници, а самолетоносачите са два.Представете си каква военна мощ се изсипва в в източното Средиземноморие.Ако са умни арабите би трябвало да са тихи и по ниски от тревата.

25

Нане Вуте

преди 8 месеца

ФАЩ - най голямото зло на земята!

24

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 9.... Да не те е бил някой русанк в училище или нещо друго, а?

23

Анонимен

преди 8 месеца

Имам някво усещане, че тоя самолетоносач ще се срещне с Нептун и това ще е шок за САЩ сравним с Пърл Харбър.

22

Експертът отговаря

преди 8 месеца

Бум-бам-опааа-тишина...

21

Shark

преди 8 месеца

До 4. Обаче ако си въобразяват, че ще останат настрани, ще гледат сеир и ще трупат печалби, както през ВСВ, жестоко се лъжат. Този път и САЩ ще гори.

20

Иран

преди 8 месеца

Следва потапяне на дъното хахахаха

19

абе

преди 8 месеца

Кораби, самолети и морски пехотинци, се движи ли движи. И стават лесна мишена за всякакви на сушата, най-вече за създадени от Агенция. А после Бум и олеле, що тъй стана, и ще бъдем докогато е нужно... Сценарият един и същ, не се адаптира към променяща се реалност, и затова от десетина години насам постоянно се проваля. Ама като имат пари за харчене...