65

Анонимен 11

преди 9 месеца

Още малко и нашите евроатлантици,ще предложат 04.07.за национален празник,на България,така е като всичките,са родоостъпници.нищо чудно,да предложат и 29..10.за национален празник,когато е нац.празник на Турция,ако имат интерес,готови са на всичко

64

Анонимен

преди 9 месеца

Целта на кресливите рубладжии не е да се протестира против отмяната на3-ти март. Целта е 24 май да не стане български национален празник.Така 24 май ще стане официален празник в ЕС. А това е против доктрината на Русия. Там им стяга чепикът. Не им се връзвайте на измекярският бараж. 24 май ще бъде приет за национален празник. И никой не казал и не е искал да отменя 3-ти март. Това е фалшива новина създавана чрез руската резидентура. За това в Русия и Украйна говореха за нас още през 2020 година

63

Анонимен

преди 9 месеца

До ?!? 58Съгласен. Толкова много хора не си познават историята и се кланят на идоли и капища, създадени в чужда държава за чужди цели. Българите дори не са поканени на подписването на това примирие, както и на окончателния договор в Берлин. Никой не ни е смятал за свободни и независими. Но Съединението, това е друга история. Ицяло българска и георична!

62

Вера

преди 9 месеца

А що никой не съобщава, че Просто Киро е отново при господарите си в САЩ на инструктаж и нови указания????

61

Малко за политика

преди 9 месеца

На Денков проблемът му не е в това, дали търси война с президента Радев, а в това, че ментори са му продажници и слуги на чужди интереси. Ако не беше така, нямаше точно преди избори да се пъчи да сменя националният празник например. Не е нужно човек да е академик, за да му е ясно, че това ще предизвика разделение, и то точно между тези, които бяха заедно на площадите срещу модела ГЕРБ.

60

Историк

преди 9 месеца

До Анонимен 50 Но за всеки случай преди това е сключил ТАЕН договор, който му гарантира, че на Балканите няма да се създават големи славянски държави. А, забравих, че след като разбира за Съединението Русия подканя Турция да ни нападне. Сигурно от "грижа" за християнското население. Мдам.

59

До Шого

преди 9 месеца

Не, бъркаш се.Тези, за които говориш и се асоциираш с тях сте 80%...по проф.Христов!

58

Zеленски

преди 9 месеца

До 40. Ами контранастъплението си върви успешно, само че не според твоите съветски разбирания от ВСВ - юруш цялата армия из полето. Върви внимателно, пресметливо и като си пазят хората. А вие нещо много бързо забравихте как щяхте да превземате Киев за два дни и сега се радвате, че контранастъплението не вървяло. Жалки сибирски диваци.

57

ааа

преди 9 месеца

Стига с тая Русия взе да ни писва вече

56

?!?

преди 9 месеца

Раихщадското Споразумение. Там пише защо е Руско - Търската война и как е поделена България и с кого. Последваящите събития до независимостта на България са дело на неймите усилия и кръв. Не на 3 Март за национален празник, да на 3 Март като ден за почит на всички направили саможертва за Българската кауза.

55

Шого

преди 9 месеца

90% от българите сме за 3-ти март да е национален празни.

54

А Кирил Петков в САЩ

преди 9 месеца

Кирил Петков е отишъл в САЩ, а по нашите медии нито дума за това. Ако в нормална държава лидер на управляваща партия (и то преди избори) отиде на посещение в друга държава, за това най-малкото ще съобщят. И за какво ще говорят и с кого. Не случайно сме слезли на 80-то място по свобода на медиите.

53

патриот

преди 9 месеца

Русофилистична седянка!

52

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 43 Ако Посолството управляваше, сега Лукойл щеше да е без рафинерия в България.

51

Анонимен

преди 9 месеца

За първи път Трети март се чества през 1880 година като Ден на възшествието на престола на император Александър Втори, който се възкачва на руския престол на тази дата през 1855 г. От 1888 започва да се отбелязва като Ден на Освобождението на България от османско господство.

50

Истински българин

преди 9 месеца

Националният празник трябва да е 9 август. На тази дата през 681 година официално в документ се признава поражението на Византия от Аспаруховите българи.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Рамасвами: Вашингтон ще признае Русия в новите ѝ граници и ще отмени санкциите, ако Москва се оттегли от руско-китайския съюз. Такава сделка предлага кандидатът за президент на САЩ Вивек Рамасвами, който има добри шансове да стане вицепрезидент. Има обаче един проблем - Русия е най-богатата и военно най-мощната държава в Света, и изобщо не се нуждае от тива някой да признава границите и. Отношенията с Китай са наистина важни за Русия, много по-важни от мнението на Вашингтон

48

Анонимен

преди 9 месеца

Император Александър II е написал в манифест в който ясно казва за какво е водил войната - за да не бъде угнетеното християнско население в Турция "разделено с нас и от целия Руски народ". Кишинев, 12 април 1877г.

47

Българин

преди 9 месеца

До Анонимен 23 Кой говори за "длъжен". Написах, че се крие, това е въпрос на избор, той е избрал да се крие, но по-интересното е, че иницииаторите отричат да целят създаването на партия покрай това. След няколко месеца всички ще са се наредили за дежурните снимки покрай основаването й.

46

Търсете в нета!

преди 9 месеца

"Кой и как разкъса българската плът. Проговарят секретните руски договори."... Оказва се, че Русия е най-подлата империя замесена в нашата история... Войната с Турция е била единствено за руското влияние на Балканите и за нищо друго. Турция е предлагала 2 пъти по-голяма територия с българска автономия, но подлите руснаци провалят преговорите и започват войната за да могат задкулисно със свои марионетки (подобно на Фигуранта и Копейкин) да управляват държавата ни .... което работи и до момента.