103

Боби

преди 1 година

До Анонимен относно продажба на ресурси на Индия и Китай с отстъпка... Отдавна отстъпката вече не се прилага както се казва. Азиатския клъстер окончателно се отърси от проблемите и започна да произвежда. За да компенсира постоянно намаляващите обеми Европейско проиаводство и глупавите санккции срещу РФ и Беларус. 200 милиона човека пазар заради глупавите политици беше ПОДАРЕН на Китай и Индия и те усърдно работят да усвоят тези пари и да удовлетворят всякакви нужди!!!

102

До до 100

преди 1 година

И с какво ще въоръжи НАТО Украйна като те 5 месеца събираха 100 танка ? Само не споменавай за ядренно оръжие, че току виж Украйна е станала първата държава изчезнала от картата на света.

101

Анонимен

преди 1 година

КАК Е РУБЛАТА ДНЕС,РУБЛАТА УКРЕПНА ЛИ?

100

Страшно е

преди 1 година

Когато нападнеш 25 пъти по-малка държава и те смелят от бой.

99

Анонимен

преди 1 година

Когато пристигнат при украинците самолетите и далекобойните ракети,руските окупанти няма да бягат като кокошки без глави,а направо ще се самоопаковат в мерните чували и закопават в земята.

98

Анонимен

преди 1 година

Но при Харков руските са напреднали доста към Бахмут.

97

Ленин пише, че

преди 1 година

когато управляващите не могат да удържат властта в държавата, отвличат вниманието на населението чрез военна агресия зад граница. Кремъл точно това направи. За да предотврати нарастващото недоволство от некадърното управление: затвориха 23 000 фалирали индустриални предприятия и превърнаха Русия в бензиностанция. Нападнаха Украйна, и заплашват Полша, балтийските републики и т.н. Но 137 държави се обявиха срещу болните им амбиции. Светът срещу агресора.

96

Анонимен

преди 1 година

Еее, пак ли бахмут на река Бахмутка ве?! Край няма тоя град. Уж превзет а още в новините. Муахаххаааа

95

РУСКАТА АРМИЯ

преди 1 година

РЕД ЧЕЧЕНИ,ДВА БУРЯТИ,ТРИ РЕДА ПАНДИЗЧИИ. ГЛАВНОКОМАНДВАЩ МОНГОЛ. МАЖОРЕТКИ-КОЦЕ,РУМБАТА И КУКУНДРЕЛИЯ.

94

До 100

преди 1 година

НАТО да не въоръжи Украйна за 2 дни???

93

Боби

преди 1 година

Абре хорица относно икономиката защо четете западни новини? Значи анализа на западните спецове се основава на продажбите на борси, регистрираните и застраховани обеми. А да го кажем ДИРЕКТНИЯ ПАЗАР??? ТРАНСПОРТИРАНИ ПРОДУКТИ ОТ СЕНЧЕСТ ФЛОТ? Освен това дори Борсовите записи не отговарят на цената на истинската сделка. Цената на истинската сделка е равна на цена на изходен за РФ терминал(може дори да е под 60$),цена физическа доставка,цена застраховане,цена доп услуги - варира в огрмни граници...

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 - аз ще ти кажа - американец военен (май беше Мили) който беше казал, че Украйна може да падне за 3 дни. И реално толкова щяха да са нужни ако войната се водеше с пълна сила и НАТО не въоръжаваше. Никога не го е казвал представител на Русия поради простата причина, че Русия не се интересува от "медийно перчене". Но про-натовските ***-анари ползват тая мантра, като "доказателство" че Русия била надценена...а всъщност е точно обратното - надценено е прехваленото НАТО.

91

Байдъмб

преди 1 година

Истинския президент на сащ е Обама , килари Клинтън е вицепрезидент аз съм само кукла на конци.

90

Анонимен

преди 1 година

УРААААААААААА!!!!!

89

Анонимен

преди 1 година

Украинските терминатори превзеха ли първата автобусна спирка преди Артьомовск на трийстия километър ?

88

Анонимен

преди 1 година

Лозунгът на кампанията на демократите 2024 е направете Украйна отново велика, прецакайте хората у дома

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92. С писане не стаа бе...

86

Анонимен

преди 1 година

Русия продава газ и петрол на Индия и Китай 2,5 пъти по евтино, отколкото на ЕС, преди войната! Нали, били ограбвани от запада!?

85

Анонимен

преди 1 година

руският платен *** се разпени:)) Колко превъзбудено ,защитата 10 си копейки. Чак е симпатичен. Глада и простотията правят чудеса с такива селски момченцАаа

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88. И кво от туй ?