203

Анонимен

преди 1 година

Ограниченията, наложени от Европейския съюз, започват да работят, и то не срещу Русия, а срещу самия Стар свят, съсипвайки малкия и среден бизнес. Но най-чудовищното за Европа тепърва предстои.

202

Анонимен

преди 1 година

Да бе българина от украйна и ние сме ходили на запад и си знаем ,как е

201

в ЮТЮБ гледах

преди 1 година

за разлика от "слушателя"! ТА - вече урките се предават на цели роти и има пре-достатъчно укропитеци дето си разказват жалката прецаквалка. Яко са минали през облъчватела на западна-укропропаганда и доста жесток махмурлук им се случва като отрезвяват!

200

Анонимен

преди 1 година

Истината е че се решава бъдещето на Русия.

199

Анонимен

преди 1 година

Населението на Украйна в момента е 25 милиона.Останалите или са дезертирали на Запад или са дали фира.Чудесна новина за Вовата който чака Украйна съвсем да се обезлюди.Който не са избягали на Запад мизерстват в Украйна, много хора нямат пари даже за хляб.Голям глад е в Украйна в момента.

198

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази мазна русоилска драсканица? Няма да я чета. Пропаднал сайт.

197

Ехаа

преди 1 година

До Финансист-а ти виж на кое място е Русия по добив на злато, провери и на кое място е по златен резерв...егати експертите от Полски тръмбеж ли идвате

196

Българин

преди 1 година

Вчера един приятел се върна от Запад, и разправя че хотелите са пълни, хората си карат новите автомобили по магистралите, всичко е стабилно, няма криза.

195

Анонимен

преди 1 година

До 195 Абе ние си имаме лев ти си купувай гривни,че ще ти трябват

194

Анонимен

преди 1 година

168, от 520 дни Русия, чиято икономика е на 5-то място, воюва срещу около 50 страни. В числото на тези 50 страни са Г-7, Хегемонът и слугите му, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От 520 дни Русия воюва срещу 50 страни със сумарен БВП около половината от световния и цивилизованите, богатите и изключителните никак не могат да я победят. Русия не иска да стига до Берлин, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни по-малко.

193

Анонимен

преди 1 година

ЕСи САЩ кога ще минат на зелена военна техника стига с тия лоши петроли. Един Ейбрамс харччи по един галон самолетно гориво на всяка половин миля.

192

до 191

преди 1 година

И какво ще прави с тая територия? Мир може ли да си купи? Благоденствие?

191

Споко

преди 1 година

Споко, западът е стабилен икономически, икономиката на запада укрепва, западът печели икономическата война, но пpocтите русофили си живеят в някакъв паралелен свят и не могат да го разберат това нещо.

190

Зозо

преди 1 година

Удареният от дрон руски кораб в Новоросийск го държат четири кораба да не потъне. Айдеееее, отиде при водоноската Масква и шлепът Кузя :)))))))))))))))))))))

189

Анонимен

преди 1 година

До 189 Да бе и всички вярват на клипове в тубата

188

Анонимен

преди 1 година

Купувайте рубли *** нали победата наближава, ще спечелите.

187

Анонимен

преди 1 година

На западняците им става все по-тясно около шиите и ще бутнат Украйна под автобуса.

186

Стара максима

преди 1 година

СПЕЦИАЛНО за Уркаина: "Бог да ме пази от 'приятелите', от враговете - сам ще се опазя!"

185

А, ся де!?

преди 1 година

Населението на 4.0.4 падна под 30 Милиона от Майданя до началото на СВО. Над 5,5 Мил. са само укро бежанците по Еуропата, а може и да съ повече. Още толкова у РФ и областите под РФ. И как 30 мил. шъ победят 150 мил.? При положение, че Клоуна вече мобилизира пенсионери и инвалиди, а РФ проведе една мобилизация от 300 хиляди и спря.

184

Анонимен

преди 1 година

Часовникът тиктака. За Киев. Междувременно Русия просто трябва да задържи територията, която е превзела.