28

Анонимен

преди 1 година

После някакви ми защитават ЕССР.

27

Нашенско дередже

преди 1 година

Ние отдавна сме държава без всякакъв авторитет в Европа и по света, тъй като бъкамеот национални предатели ! За достигнатото от нас дъно, можем да съдим по назначенатанаскоро у нас Олеся Илашчук /нямаща никаква дипломатическа подготовка/ за посланикна Украйна в България: > https://disk.yandex.ru/i/0wgsWiDTUrDzlw

26

Анонимен

преди 1 година

Руснака много пие и яде само картофи, а гаубицата му от времето на Сталин, като перне супер модерния швабски Леопард 2, същият става на вторични суровини, а екипажа му е командирован завинаги при бандера.

25

кривак

преди 1 година

Подхвърлят им бонбончета на простите македончета да се радват.

24

Борисчо

преди 1 година

И България тогава с ултиматум към Нидерландия за Шенген. 15 години уж Европейци, а се редим по границите като прошляци...

23

Анонимен

преди 1 година

Къде се бъркат немците дето не им е работа? 2 световни войни спретнаха и пак почнаха с глупостите. И сега станаха и световни жандарми ли? Македонски език НЯМА! Немският има 33 диалекта. Ами да си разделят Германия на 33 отделни републики. Да не говорим за холандски немски, северно-италиански немски, швейцарски, австрийски. Само дето в Австрия никой не казва, че говори австрийски. И да почват да учат турски, че в Берлин по-добре да го знаят.

22

възмутен

преди 1 година

Да му мислят Софиянци, след като Македонците напрайят втората крачка - анексиране на Пиринска Македония. Чао Гърция и Бяло море. Ще се кютате в София.

21

Анонимен

преди 1 година

Западняците ни мразят и ни мислят за "untermenschen". За тях ние сме гола вода, една кл0ака, която могат да командват и да взимат парите ни.

20

Люи дьо Пак.

преди 1 година

Ку.е швабски,ти нямаш престава как се чувстват българите в държавата на тези аборигени.Седиш си на запарения *** и едва ли не ще кажеш, как да постъпи държавата ни с тези останали в годините на миналия век.

19

Смешен!

преди 1 година

До Анонимен 16: Ей, тумор какво общо има това с темата? Поредния заспалец...

18

Алистър

преди 1 година

Македонския език ? Бундестага много невеж бил. Австрийския език как е на тази тема ?

17

Е и

преди 1 година

Крайното решение е на България.

16

9

преди 1 година

Тъй ли?! Ми вето то откат тогава :D

15

Анонимен

преди 1 година

Докога ще слушаме и ще изпълняваме волята на колонизаторите?

14

Анонимен

преди 1 година

Бундестагът очевадно толерира побоя на БЪЛГАРИТЕ в северна македония

13

Анонимен

преди 1 година

Май "партньорите" не ни еб@@@@т за нущо!?

12

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли какво стана със "свръх модерната" американска и натовска техника? Тотално изтребление. На 100 кв. м. 1 леопард, 3 бтр брадли и 1 трал машина. Супер модерната натовка техника е направена на пух и прах от рсзо, което е произведено през 60 те години и гаубици от 50 те години на миналия век. От тука можем да заключим, че Русия е поне 60 години напред във военно отношение в сравнение с пропадналия запад. Нали нямаха акъл, много пиеха и ядяха само картофи?

11

Анонимен

преди 1 година

Когато краварската армия позорно избяга от Афганистан, оставиха безплатно оръжие на Талибаните, което е повече от половината арсенал на европа

10

Анонимен

преди 1 година

Имате печатна грешка.Не е "Бундестагът",а е "Райстага"Аман от вашите грешки!Не разбрахте ли,че ЕС ще я правят по подбие на СССР и ние сме просто една дълбока провинция за тях без право на мнение.Нарочно ни унищожават енергетиката и икономиката в дългосрочен план,за да сме зависими и бедни.Преди в учебниците пишеше,че е създадена ЕС с цел икономическа изгода,а сега пише друго.Било с цел обединяване на държавите.Очакваме да кажат и че обща армия ще се прави като в СССР.

9

и с право

преди 1 година

ЕС .за бройка не ни брои след като видяха какво става в държавата ни ,защото мафията ни управлява ,а магистратите я пазят !