77

България

преди 1 година

Може и войници да предостави скоро, така нареди Посолството на Тагарев!

76

Анонимен

преди 1 година

България има много стари (и боклучави) комунистически кадри пребоядисани като убедени евроатлантици, от които трябва да се отърве.

75

Как не го е срам!

преди 1 година

Магареев всеки ден го ....в Козяк. Този е всичко друго, но не и българин! Това е долно, продажно ЕвроДжендерасткоМекере!

74

Тагарев

преди 1 година

Що не ходиш лично със семейството си да им помогнеш на фашистите!! Това че взимаш бонуси от ЕК за подкрепа на нацистите незначи че и целия българки народ е продажник като вас!!

73

Анонимен

преди 1 година

Тоя виждал ли се е на огледало? Студенокръвен и с Физиономия на Затворник! Барем да беше се Обръснал бре Дядка!! Ама не!!!

72

Ужас

преди 1 година

Няма управия комунистите отново станаха министри като при - бкпТагарев е типичният пример завьршил в москва станал атлантикЗа келепирец

71

Анонимен

преди 1 година

Маша на краварите. Министър на войната. Само лошо очаквайте от този!

70

Анонимен

преди 1 година

Как това нещо на снимката не е предател?

69

Де Бъ copосоидите

преди 1 година

Заради такива анонимници-отцепродавци, като драскача по-долу нЕкой и министър магарев българското общество от второ място в света по интелект и 27 място по икономически растеж на държавата, сега сме на дъното на всички класации. За всичко друг им е виновен, а не виждат тези левенти, че именно Те са виновни за разпада на обществото. Ето това са прийомите на козяшките ***!

68

Анонимен

преди 1 година

Един български министър трябва да поставя на първо място българските интереси, а не да мисли за чужди! Той говори за помощ към страна, която не е член нито на ЕС, нито на НАТО.

67

Ямболски цървуль

преди 1 година

Пишем тук.Много сме смели.А реално сме - страхливци.Такива като Тагарев, много добре го знаят това.А бе и Ботев като е преминал Дунав е бил с надеждата,че тук ще го очакват много последователи-НЕ! Ние не ставаме,така че напълно заслужено трябва да НИ НЯМА!

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78. Съвсем си превъртял.

65

ээ

преди 1 година

този на секундата трябва да бъде изгонен,и да му се образува наказателно дело.Този тип ще подкара българи към смъртта.Откъде го изкопаха този изк-калник?

64

Анонимен

преди 1 година

До др0гаре плоскоземи 74. Стоя и гледам. Ка ше стане а ?

63

Нато_подлизурко

преди 1 година

ТОЗИ ПОДЛИ$УРКО е сложен за да вкара България във война за да угоди на господарите си. В ФБ Български министър на отбраната е сложил за фон ОкроФашистко знаме - егати натегача! Този не е Българин а слуга и ***$тия на Козяк! Къде е помоща за наводненията в Берковица? Този парламент се грижи само за Окрайна и Истанбулската конвенция - никаква мисъл за България!

62

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да е в границите на великото московско княжество, богатствата на Сибир са на САЩ за да се закрепи като хегемон.

61

Анонимен

преди 1 година

До бий руснаците. Значи все по-зле ставаме според логИката ти.

60

Анонимен

преди 1 година

Преди десетина дена вътрешният мнистър на Украйна е казал, че сред гражданите на украйна има 1, 2 милиона единици бойно оръжие. очаква се СЛЕД приклюването на военните действия сред населението да има поне 3 милиона. Не си измислям. Въоръжаването на населението ще е като в Щатите, исвен това търговията с леко оръжие и снаряди, каквито се произвеждат в България, е доста удобна за черния пазар. Наливайки У-на с иръжие, силно застрашаваме България,

59

Комунистите

преди 1 година

Тодор Тагарев е роден на 18 април 1960 г. в град Стамболийски, но е с корени от санданското село Пирин.[2] Завършва Математическа гимназия Акад. Кирил Попов в град Пловдив. През 1982 г. завършва Висшето военновъздушно училище Георги Бенковски в Долна Митрополия като инженер по автоматика и телемеханика. През 1989 г. защитава дисертация във Военновъздушната инженерна академия Н. Е. Жуковски в СССР, а през 1994

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66. Фантазьор