18

Пешо Z

преди 1 година

Правилно !!Долу зеления.

17

Анонимен

преди 1 година

Ще се откаже, ама друг път!

16

Анонимен

преди 1 година

да се откаже от ЕС и НАТО...да се приемат новите териториални реалности....иначе алкашите са готови за мир...Няма да има мир докато сте толкова нагли....няма друга такава нация...

15

Скромно мнение

преди 1 година

Проблема ще се реши справедливо, само с приключване на войната. Капитулация и репарации. Никакво териториални претенции на Русия. Путин направи огромна диво-ти-я с невъобразими последствия.Сринаха Украйна и не се отказват да определят бъдещето и. Но всяко зло , за добро , казва народа.Велика Русия приключи.

14

Бах тоя мир !

преди 1 година

Време е да започнат да работят и тука както във Русия воени съдилища и да има спец законодателство про руските парти да се забранят докато сме заплашени от русия като вражеска държава ,трябва да сме готови за подривна дейност от 5-та та колона на Русия тук ! Във русия какне може да се говори срешу войната ,а тука има руска пропаганда и във тоалетните под път и на път ! Няма да им слушаме глупостите нон стоп ! На мене лади и руски живот не ми трябва 89 едвам се отървахме от тях и мизерията им !

13

Анонимен

преди 1 година

Съобщава се, че късно вечерта вчера руските ВКС са атакували жп гара Обводной в Днепър (Днепропетровск). Тази станция е един от основните логистични центрове на Киевсаката хунта в Краматорско направление (за прехвърляне на зомбинацита, техника и продоволствие в Славянск, Краматорск и Донецко направление). Всъщност отдавна беше време за този ракетен удар!

12

Анонимен

преди 1 година

Началникът на чешкия генерален щаб Карел Ржечка: "Трябва да се подготвим за лош сценарий на контранастъплението на Украйна. Сега никой не може да предвиди как ще свърши. Резултатът от войната зависи не само от танкове и бронетранспортьори, войната може да продължи много години. Всъщност това е вярно, войната може да продължи много години, но най-вероятно това няма да се случи. Бъдещето обаче наистина е мъгливо.

11

Анонимен

преди 1 година

В Донецко направление всичко е без промяна. В района на Авдиевка, както и в западната част на Маринка продължават позиционните боеве, действат артилерията и авиацията на руските ВКС. В околностите на Водяне с помощта на Солнцепека е ударен опорен пункт на 53-та бригада на ВСУ, засега те не възнамеряват да отстъпват позициите си. Най-странното в тази ситуация е способността на ВСУ да доставят боеприпаси и да попълват оределите си редици със зомбинацита. Всичко това все още се случва.

10

Паню Баирски

преди 1 година

Руските въшкарници не могат да кажат къде, кога и как ще членува Украйна, те са окупатори и убийци.

9

Анонимен

преди 1 година

Съобщава се, че в Полтавска област на Украйна е имало земетресение с магнитуд 3,5 на дълбочина 7 километра. На теория тази област, поради геологическите особенности не би трябвало да има земетресения. Вероятно това се дължи на ракетен удар в някакъв голям подземен склад за боеприпаси. Но няма точна информация за това.

8

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. Ръководителят на ЧВК Вагнер съобщи чрез своята пресслужба, че МО на Рф изпълнява договореностите и активно сменя вагнеровците, и от 1 юни 2023 г. Бахмут ще премине изцяло под контрола на Министерството на отбраната. Евгений Пригожин също припомни, че вагнер заминават организирано и планирано на полеви лагери за преформиране, докомплектуване и допълнителна подготовка. Въоръжените сили на Украйна продължават опитите за атаки по фланговете, но активността им постепенно затихва.

7

Анонимен

преди 1 година

Командирът на ротата Егор застреля командира на батальона на ВСУ, който искал да изпрати украински бойци за месо. "Това е, което току-що ни се случи в частта. Командирът на батальона "захярили на xy.й". Ротният уби комбата Анатолич. Изстрел в главата. Искаше да ни пратят за месо и Егор направи това за нас, по дяволите. Ето това е ротен командир! Той се погрижи за всички вместо нас." Какво става със Зеленски/Залужни? В крайна сметка те изпратиха много хора "за месо".

6

Бах тоя мир !

преди 1 година

Война до пълен разпад на Русия обявяване на големи заплати така че да се привлекат професионалисти който да се бият срещу Русия доставка на всякакво добро въоръжение и самолети и бой до дупка ,а Путин и компания във Хага ! Време е целия запад да премине на воена нога ,иска се и военна пропаганда и патриотизъм и готовност за отстояване на нашите цености ! Ще смачкаме руската армия и партньорите и ,друг път няма и ние ще се биеме докрай и до последно и ще бъдем победители !

5

пришълецът

преди 1 година

Алкашки шутки:))))

4

Анонимен

преди 1 година

А причината за нахлувана в Чечня каква беше?

3

Анонимен

преди 1 година

Що бе рашки, вие какво ще направите? Путлър няма да живее вечно. Народът няма да търпи завинаги.

2

Анонимен

преди 1 година

Новите реалности - рашата да си окупира и това да е законно., след време пак, сега малко да отдъхнат... кой вярва на Русия. Дори и Китай не вярва.

1

Анонимен

преди 1 година

Това дори не може да мине за нова информация. Още от самото начало това беше единственото условие.